Algselt postitas Kivi77
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Kas ma rääkisin pennust? Isegi ilma pennuta on Torres täna juba 2 korda daivinud, millest 1 eest anti kaart ka. Ja mis mõttes "mis nüüd tauri?" Mul ei ole Chelsea vastu midagi ja ma arvan ka, et Torres on hea mängija ja loodan, et ta saaks oma ebaedust lahti, aga daivimise võiks üks kord järele jätta juba, vend on juba 28.
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustdaivimise võiks üks kord järele jätta juba, vend on juba 28.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustSee daivimine on siis noortemate seas popp värk või vanusega kuidagi õigustatud? Su lausest võib välja lugeda, et kui tegu oleks näiteks 21 aastase Torresega, siis on ok davida.
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustNo üldjuhul vanemaks saades suudavad erinevad treenerid selle mängijatest välja juurutada, kahjuks on olemas ka piisavalt erandeid.
Kommentaar
-
Penalti polnud päris penalti. Anita viskas oma lesta välja ja Torres hüppas sellele pigem peale kui et kontakti oli. Coloccini jalale jooksis ka otsa ja siis hakkas vaidlema. Other-than-that oli üsna hea mäng temalt. Väga sõbralikult lükkab palli ringi. Paaril korral jäi pall kuhugi perse kinni ka ja ei läinud kohe üldse aga minu arust väga ok mäng. Hazard muidugi klass omaette ja selle mehe mängud lähevad ikka aina ja aina paremaks. Meireles-Mikel olid normid. Cole tsenderdused olid suht sapised .. isegi kui ruumi oli rohkem kui jumal teab kellel. Ivanovicilt tavaline seitse. Bertrand meeldib väga seal vasakul aga Oscar võiks ka alustada mingiaeg. Keskkaitse vahepeal pudistas. Ainus põhjus miks Terry peab platsil olema on mehi kontrolli all hoida. Cech seda sealt tagant ilmselt ei tee. Mänguliselt meeldib Luiz-Cahill paar rohkem sest keegi ei lase uisku seal terve aeg aga kaptenit on siiski vaja.
Kahju et Lampard alles nii hilja tuli. Standardolukorrad lasti ikka normilt peldikust alla. Enam-vähem mäng. Tehti mis vaja ära ja siis lasti enamvähem lukku. Teisel poolajal oligi vist ainus võimalus see Bertrandi klõmm..
edit: Ahjaa, Mata-Hazardi link-up meeldib ka .. väga.Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
võrreldes wigani staadionil nähtuga (kuna readingu mängu ju ei näinud teatud asjaoludel!) on muutus kui öö ja päev, see oli isegi ilusa mängu moodi.. sööt jooksis, võimalusi oli kamaluga ja vastane lülitati ilusti välja. teatud osa võib ka newcastle sittuse kaela ajada, aga muidu oli ainult positiivne.
keegi ei kukkunud ansamblist välja, pandi lõpuni uhkelt.. obi mikel, meireles, bertrand jne jne
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustIsegi ilma pennuta on Torres täna juba 2 korda daivinud, millest 1 eest anti kaart ka. Ja mis mõttes "mis nüüd tauri?" Mul ei ole Chelsea vastu midagi ja ma arvan ka, et Torres on hea mängija ja loodan, et ta saaks oma ebaedust lahti, aga daivimise võiks üks kord järele jätta juba, vend on juba 28.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar