Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ootan tänast mängu juba pikemat aega suure huviga!
Kõik kes ei raatsi endale VSB´d tellida siis võiks teada et ENAMUS kui mitte KÕIKI mänge saab streamiga vaadata WIZIWIG.TV leheküljelt, laisemad vaatavad sitemat kvaliteeti läbi flashi ja kes viitsib natukene jännata saab SOPCAST programmiga vaadata vähe paremat pilti.
Saan aru et iganädal ei näita VSB Chelsea mängu aga sellegipoolest ei leia mina et see 7 eurot on mõttetu kulutada - näeb ka ju F1 sõite ja muid liigasid.
Minu cup of tea kõigile kes iganädal küsivad mingisugust streami linki ...
Martin
NB! Ei propageeri mitte mingisugust piraatlust, ise vaatan kodus kenasti jalad laua peal VSB kanalit.
Kommentaar
-
Atletico vastu:
Cech, Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole, Lampard, Mikel, Ramires, Mata, Hazard, Torres.
Pink:Turnbull, Romeu, Oscar, Moses, Meireles, Sturridge, Bertrand.
Norra CFC fännide lehekülje hea tähelepanek, et Essieni pole pingil, see-eest Studge on täiesti olemas. Ühesõnaga deadline day'le kohaselt võib spekuleerida, et ühega susiseb kuskil midagi ja teisega on safe.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustBREAKING: Man Utd have rejected a £38m bid from Chelsea for Howard Webb.
Edit: minul isiklikult oleks kahju kui Essien lahkuks.. jah ta pole vormi tõusnud, aga tema teened on olnud suured... ja tema suhtumine, meeskonnahing.. one of MY favourites!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustEi tea, kas Chelsea teeb poolajal, või peale mängu Falcao kohta pakkumise
Kommentaar
-
Algselt postitas Janno91 Vaata postitustKui ainuke Siniste mees kes üldse tahab võita on Mikel, siis polegi midagi loota vist..
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustReading, Wigan ega NewcastleIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar