Kas keegi selgitaks mulle miks Ivanovic äärekaitsjana üldse mängib? Kohmakas, aeglane ja palliga mitte just kõige osavam. Kui keskkaitsjatest sinna keegi valida siis pigem juba Luiz.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustKas keegi selgitaks mulle miks Ivanovic äärekaitsjana üldse mängib? Kohmakas, aeglane ja palliga mitte just kõige osavam. Kui keskkaitsjatest sinna keegi valida siis pigem juba Luiz.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Üks kõige sitemaid mänge mida ma viimasel ajal vaadanud olen. Kõik panid järjest sitta. Ainsad kaks minu silmis head oli Cech ja Hazard. Mata oli ka... mitte nii sitt(?) aga ülejäänud krempel oli ikka põhjalikult luts. Mikel munes selle palliga. Ivanovic oli drastiliselt halb. Meil ei ole Drogbat .. ja täna polnud ka Torrest. Mitte kedagi polnud seal kastis pallide nimel võitlemas ja ikka-ja-jälle ta riputas neid sinna. Korduvalt sitasti ka. Oleks et nad oleks hea kvaliteediga olnudki aga ei.. jäi sinna üles tölbendama ka terve see aeg. Ülejäänud kaitseliin oli ka sitaks niru. Lampardi söödud läksid kõik ainult ühes suunas ja üldse väga aeglaselt. Matal polnud midagi teha, Ramires oli ka jama.. Oscarit ma ei näinudki platsil peale selle ühe pealelöögi.
Kahju, aga selliseid päevi on ka kindlasti. Müts maha Atleticole kes oma kodutöö ära tegid ja pea õigesse kohta panid aga nojah..Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Atleticole on lihtsalt veoautotäis respekki varuks. Aus minibuss, hästi hoitud pall, püssid kontrad ja ei mingit krdi daivimist ega draamatsemist. Kui hispaania jalgpall päriselt ongi selline, siis minu negatiivne/üleolev/misiganes totakas suhtumine on kui peoga pühitud. Suuuuuurepärane
Meie olime kehvad. Ja see on meelitav kirjeldus. Luiz oli kohutav, Ivan oli useless, Garryl on olnud paremaid päevi. Solid Ash sinna vahele ei loe mitte munkagi.
Kogu austuse juures legendile, tegelt näeks parema meelega number 8t ka pisut vähem mängimas. Ramires paluks sinna keskele jätta, kuhu ta kuulub.
Ei teagi, kuidas sellesse international breaki suhtuda. Kas oleks parem kohe asja kallale lennata ja korrektuure teha või on hea, et saab paar nädalit asju selgeks mõelda?
Ülejäänud foorumile proper pidupäev, mis seal ikka
Seda mängu uuesti ei vaataLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustNoh esiteks, nagu sa vb ise näinud oled, siis Chelsea kaitse ei ole kogu aeg selline nagu ta täna oli. Nõnda ka Ivanovic. Aeglane indeed, aga tavaliselt paremini positsioonis. Samuti rünnakul mõistlikum, tõmbab teinekord isegi asjaliku stepoveri või kaks ja paneb inimliku palli sisse. Täna on sellepärast seal, et Azpilicueta ilmselt polnud veel valmis (kokku pole üldse mängitud ja whatnot) ja siis on Paulo Ferreira, kes on täpselt just nagu sinu kirjelduses Ivan.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustSiiski, miks mitte Luiz äärde nihutada? Mees naudib kaitsest rünnakusse lülitumist, äärekaitsjana seda teha ei jätaks Chelseat nii haavatuks kaitses. Pealegi, Ivanovic tundub olevat vähe külmema närviga mängija ning mitte nii ettearvatamatu kui Luiz seega miks mitte lükata tema keskkaitsjaks?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Mida kuradit nohhh. Mäng iseenesest jäi kurbadel asjaoludel vaatamata või nohh, praegusel juhul isegi heade asjaoludel, aga mida kuradit nohh. Esimesel poolajal kolm väravat sisse imeda on omaette kunst. enesetunne on sitt ja kohv ei lähe alla ning siis kuradi flashscore lööb ette 4-1 kaotus. Kas torres saboteeris? Highlightse ei hakka puhttervislikel põhjustel vaatama, lööb veel vererõhu üles ning mida ma oma kohviga peaksin tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustvaatasin mängu ja nutan verd, aga õnneks ma olen ikka veel purjus... tra kui kahju, et niimoodi tappa saadi.. falcao on LOOM!
//luizi ja paljude paha päev sattus just super cupi jaoks, eis midagi, liigas täie rauaga edasi
//aga john obi oli jälle super
Kommentaar
-
Algselt postitas Anarhist Vaata postitustMida kuradit nohhh. Mäng iseenesest jäi kurbadel asjaoludel vaatamata või nohh, praegusel juhul isegi heade asjaoludel, aga mida kuradit nohh. Esimesel poolajal kolm väravat sisse imeda on omaette kunst. enesetunne on sitt ja kohv ei lähe alla ning siis kuradi flashscore lööb ette 4-1 kaotus. Kas torres saboteeris? Highlightse ei hakka puhttervislikel põhjustel vaatama, lööb veel vererõhu üles ning mida ma oma kohviga peaksin tegema.
Atletico mängis nagu Barca, tehnika ikka super. Pole muud seletust, kui Chelsea pingutas 50%-ga.
Cole twitterdas peale mängu, et see oli täielik jalgpalli õppetund ja meilt ei mingit isu, võitlust ega soovi midagi korda saata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar