Algselt postitas Raiko
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Raiko Vaata postitustKas ma olen ainukene, kes reaalselt ei tahagi Falcaod Chelseasse?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustMa loodan, et keegi, kes viitsib, tõmbab siit mingi terava käima ja tekib diskussioon, mille käigus isand Kivi enda väljakäidud veksleid vähe selgitada viitsib. Ise pühapäeval lapsikustega ei tegele. Tööinimene puhkab siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMis krdi veksleid. Millest sa aru ei saa? Tahad helista mulle ytle näkku mis sul öelda on. 566 888 96.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas 9karel9 Vaata postitustEi viitsi ma enam telekast jälgida siniseid... tuleb kohapeale minna
7-12 nov Londonis siis. Täna haarati piletid siis 7nov CHE - Shakhtar ja 11nov CHE - Liverfool.
Kui juhuslikult keegi veel neid vaatama läheb, siis võiks ennem/pärast mängu mõned õlled teha
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustMis krdi veksleid. Millest sa aru ei saa? Tahad helista mulle ytle näkku mis sul öelda on. 566 888 96.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustKui vana sa oled?Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKas ma olen ainuke, kelle võtab muigama kui kuulen selliseid väljaütlemisi? Sama nagu Unitedi fännid RvPga suvel - välja pidi näitama nagu poleks vaja aga sisimas hõõruti käsi. Mind lausa huvitaks sinu argumentantsioon, miks peaks ükspuha mis meeskond maailmas hetkel mitte tahtma Falcaod?
Saan aru, et hea mängija aga nii naljakas, kui see ka ei ole, siis on villand sellest suurest osturallist, sai suvel mitmed ostud tehtud ning nagu näha ka väga edukad.. Aga aitäb äkki, need vennad kes olemas on vägagi suutelised ning usun, et saaks nendega piisavalt auhindu võidetud.
Endalegi veidike veider, et pean end ikkagi selle klubi toetajaks ja elan kõvasti kaasa, aga kurat, villand on sellest, et nii palju kokku ostetakse, tahaks näha, et potensiaali täis vennad lammutama hakkaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raiko Vaata postitustSittagi ma käsi hõõrun...
Saan aru, et hea mängija aga nii naljakas, kui see ka ei ole, siis on villand sellest suurest osturallist, sai suvel mitmed ostud tehtud ning nagu näha ka väga edukad.. Aga aitäb äkki, need vennad kes olemas on vägagi suutelised ning usun, et saaks nendega piisavalt auhindu võidetud.
Endalegi veidike veider, et pean end ikkagi selle klubi toetajaks ja elan kõvasti kaasa, aga kurat, villand on sellest, et nii palju kokku ostetakse, tahaks näha, et potensiaali täis vennad lammutama hakkaks.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust-50mil aruandes on ok, aga -100mil ei ole? Siiani üle turuhinna makstud meestega tiitlid on ok, aga kui juurde osta siis oleks paha? Kui need vennad kes olemas on tiitlit ei too, siis oleks okei jälle juurde osta?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust-50mil aruandes on ok, aga -100mil ei ole? Siiani üle turuhinna makstud meestega tiitlid on ok, aga kui juurde osta siis oleks paha? Kui need vennad kes olemas on tiitlit ei too, siis oleks okei jälle juurde osta?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar