Kas Lampardi vigastus oli tõsine või ettevaatusest võeti varakult välja?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustKas Lampardi vigastus oli tõsine või ettevaatusest võeti varakult välja?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokDidhedive Drogba? Fakk ma tean?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Miks Torres pikali kukub iga kord kui ta palli saab? Kas seda juhtus Liverpooli aegadel ka? Igaljuhul Shaktari poolt hea mäng, neil oli võidutahet rohkem, Chelsea rünne tõmmati korralikult lukku, igal pool oli 2 shjaktori kaitsjat vastas. Väravates otseselt kedagi süüdistada ei saa, shjaktori ründajatel on klassi.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMiks Torres pikali kukub iga kord kui ta palli saab? Kas seda juhtus Liverpooli aegadel ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Long John Vaata postitustPS Jagaks ka ühe linki ka, kuid ainult tõeslistele fännidele!
ftp://95.31.22.64/Chelsea/Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMa tahaks selle lingi eest sulle miljon tänu öelda. Läheb aega selle materjali läbimisega, aga ega kiiret pole. Kui Tartu satud, siis teeme minu kulul õlle või mõned
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustMis n2nni sealt lingi alt pakutakse? Hiinlaste arvates on tegu vist porriga, sest mina sellele lehel ligi ei p22se
(mingid paar hooaega on isegi täies mahus üleval, a la 07-08 ja seal kuskil)
tho, esiti tundub, et mängud siiski rohkem Romani aega jäävad (obv ). Ehk lingi postitaja teab ise põhjalikumalt rääkidaLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
http://www.chelseafcfansclub.com/vie...k#.UIonuW8xpXk Kui see peaks tõesti tõele vastama, siis ma oleks 12 käe ja 14 jalaga poolt
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitusthttp://www.chelseafcfansclub.com/vie...k#.UIonuW8xpXk Kui see peaks tõesti tõele vastama, siis ma oleks 12 käe ja 14 jalaga pooltLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustLugesid selle teksti ka seal läbi? Või nägid ainult pealkirja ja andsid kütet? Kui lugesid, siis kuulaks huviga sinu vastuargumente tekstis väljatoodule, pärast ärkamist hea lugeda
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar