320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Oehjah. Kesine mängupilt, kesine tulemus. Sisu nagu justkui oleks ja kahes eelmises manu mängus oli seda sisu ka korralikult näha, aga no mis sa teed. Samas eks selliseid külmasid dušše teinekord ette tuleb, peab ainult lootma et neist ka midagi õpitakse. Väravaolukord (1-1) olukorraks, aga muidu jäi mulle vähemalt mulje, et selline kaitseliin Dave-Ivan-Cahill-Cole täitsa töötab ja see on ainult hea, kui mitme põhikaitsja puudumisel selline reserv olemas on.
Kommentaar
-
mängupilt oli väga hea, kuid swansea ikka suutis kuidagi ära kobistada selle 1-1 värava. tüüpiline mäng nõrkade satside vastu. nad istuvad terve mängu kaitses ning viimasel 5 minutil ründavad ning kobistavad pahatihti mõne värava, suurepärane näide on tänane mäng. torres oli väga hea ning väga meeldis mulle ka romeu täna, kes andis väga häid läbisööte. peab ikka väga kiitma swansea väravavahti, et juba enne poolaega eduseis kolmeväravaline polnud.
ning see härrased, et manu juhtima liigat läks, ei tähenda midagi. küll nad jälle langevad, nagu eelmise hooaja lõpus man city vastu. parim mälestus minu elus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chelsea Lion Vaata postitustküll nad jälle langevad, nagu eelmise hooaja lõpus man city vastu. parim mälestus minu elus.Where were you in '62?
Kommentaar
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitust...siis oled küll maru armetut elu elanud
Kommentaar
-
Algselt postitas Chelsea Lion Vaata postitusttahtsin öelda, et jalgpalliga seonduv mälestus.
edit. ah kurat..ma juba lootsin, et tegu pole naljaga. oh wellWhere were you in '62?
Kommentaar
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitusttšelski viimasest karikast on tõesti päris palju aega möödas...wait what?
Kommentaar
-
Kas keegi neid häirivad trolle siit foorumist ära ei saa kustutada?
Nasfaliga olen nõus, mul on selline tunne, et Torres saadeti mingi vandenõu teooria kaudu Chelseasse, et neile lihtsalt sitta keerata. Ma kujutan ette, et tal on päris hull pinge peal....ja see pinge ei ole kadunud 2 aasta jooksul.....psüühhiliselt nõrkadel inimestel aeg klubi vahetada imo.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas keegi neid häirivad trolle siit foorumist ära ei saa kustutada?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar