Liverpool kobistab lihtsalt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustVähem kurjad räägivad 2-6 nädalat.
Aga ootame paar aega kuni officiali selgub.
Kommentaar
-
Studge viskab nalja
Oli kiusatus ka Veits nalja teemasse seda postitada, aga otsustasin et kuna teie mees siis sobib vast siia paremini.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustStudge viskab nalja
Oli kiusatus ka Veits nalja teemasse seda postitada, aga otsustasin et kuna teie mees siis sobib vast siia paremini.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustAndestatagu minu huumorivähesus, aga naljakad kohad paluksin seekord endale välja tuua. Aitäh."But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Kommentaar
-
I see. No ma vaatasin siin, et homeboy skooris eelmine hooaeg positsioonist väljas mängides 10 kopikatega. Iseenesest täiesti talenditu mees pole, veits mänguaega ja expi ja mine tea. Huumor on vb see lootus, et ta Chelsea eest mänguaega saaks. Mis on omakorda kurb. Aga las see olla.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustI see. No ma vaatasin siin, et homeboy skooris eelmine hooaeg positsioonist väljas mängides 10 kopikatega. Iseenesest täiesti talenditu mees pole, veits mänguaega ja expi ja mine tea. Huumor on vb see lootus, et ta Chelsea eest mänguaega saaks. Mis on omakorda kurb. Aga las see olla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar