''di matteo sacked before hughes for feck sake!!!!''
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
imo veel hullem. Arsenali "miks klubi ainult müüb" hala suudan veel aktsepteerida ja murest aru saada. aga fc tšuksi fännide loogika on kuidagi erakordselt haiglane:
12/13 80m naela eest uusi mängijaid
11/12 70m naela eest uusi mängijaid
10/11 100m naela eest uusi mängijaid
järeldus: "tra, uusi mängijaid läheks vaja."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustSinu "julge väide" on küll mingi suvalises suunas labidaga visatud sitt lihtsalt. Öelnud veel, et pigem läheb SAF Chelsea treeneriks, siis oleks täitsa 100 punkti saanud sellise jama eest. Arusaadav, et Pep'ile ei meeldiks kui tal kukil istutakse kuid jää vähe reaalsemaks oma väidetega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustTõmmake nahhui! Kuradi persekukkunud klubi...
// tra ma lihtsalt ei või, mul on nii piinlik klubi üle, keda ma toetan
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustMa ei ütle kunagi selliseid sõnu klubi kohta, keda ma armastan...vahet pole mis juhtub.
Kommentaar
-
Blue is the colour,
Winning is the game
When that doesn’t happen, the gaffer is to blame,
every year its the bloody same,
Chelsea, Chelsea is our name.
Ausalt öeldes täiesti sõnatu. Sama kuradi shite omaniku poolt pidevalt. Di Matteost, legendist, oma poisist ja fännide kauaaegsest lemmikust, on loomulikult kahju, paraku veel suuremat nördimust tekitab see vaadates noori, kes pingutavad veri ninast väljas, võidavad noorte FA Cup-e, aga kelle peale venelane kõrge kaarega kuseb, sest kui tulemusi ei ole, siis anname omanikule kinga, ostame uued kallid malendid ja palkame kellegi, kes neid hästi mängitada oskab. Ja kui ei oskagi, siis mis vahet seal on - hakkame uue ringiga pihta. Nõme, tõsiselt pettumustvalmistav käitumine, kord jällegi. Häbi on.
Algselt postitas eika Vaata postitustimo veel hullem. Arsenali "miks klubi ainult müüb" hala suudan veel aktsepteerida ja murest aru saada. aga fc tšuksi fännide loogika on kuidagi erakordselt haiglane:
12/13 80m naela eest uusi mängijaid
11/12 70m naela eest uusi mängijaid
10/11 100m naela eest uusi mängijaid
järeldus: "tra, uusi mängijaid läheks vaja."
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustMa ei ütle kunagi selliseid sõnu klubi kohta, keda ma armastan...vahet pole mis juhtub.
Kommentaar
-
Di Matteo's 'unacceptable run':
October 23: Shakhtar Donetsk 2 Chelsea 1 (Champions League)
October 28: Chelsea 2 Manchester United 3 (Premier League)
October 31: Chelsea 5 Manchester United 4 (Capital One Cup)
November 3: Swansea 1 Chelsea 1 (Premier League)
November 7: Chelsea 3 Shakhtar Donetsk 2 (Champions League)
November 11: Chelsea 1 Liverpool 1 (Premier League)
November 17: West Bromwich 2 Chelsea 1 (Premier League)
November 20: Juventus 3 Chelsea 0 (Champions League)
Tegelikult üsna ebamugavad mängud ja nende pärast peatreener vallandada, kes tegi eelmine hooaeg uskumatult head tööd - pole sõnu.Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar