320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Raporteerin ka kohapealt pisut. Pole kunagi nii kõva vile kuulnud ühel mängul kui eile enne seda minutilist leinaseisakut. Teadustaja Barnetil oli ikka tükk tegu, et fänne vait saada. Vinge oli ka 16nes minut. Terve staadion tõusis kui üks mees püsti ja laulsid One Di Matteo´d. Ja olen täiesti kindel, et laulavad ka edasi tulevastes mängudes.
Kusjuures mul isiklikult oli mängu tulemusest eile täiesti suva. Ja on ka kolmapäeval. Ei saa rahul olla selle muutusega. Võidetagu või 4 tiitlit. Kuid see viis kuidas RDM ära kangutati ja see mees asemele toodi, jätab ikka väga halva mulje.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKuidas see üldse Beniteze süü on, et tema treeneriks toodi.
Kommentaar
-
Abra vastu ju viha ei saa pidada, tema on sulli igast aknast, uksest, korstnast ja ma ei tea kust veel klubisse sisse toonud ning tänu sellele on klubi lähiajaloos ka tiitlid. Benitez omal ajal kritiseeris Chelsea mängijaid, fänne ja kõiki muid. Selles suhtes Abra tegigi vist enda elu lihtsamaks, et tänu sellistele sõnavõttudele omal ajal on viha suunatud Rafale. Eks ta hooaja lõpus sealt pukist ka suure tõenäosusega läinud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKuidas see üldse Beniteze süü on, et tema treeneriks toodi.
Härra McNulty samas kirjeldab antud olukorda üsna täpselt:
The brutal truth is that so many Chelsea supporters have enjoyed so much of what Abramovich's money has brought and bought them in the shape of the Champions League, Premier League titles and FA Cups that his approach is simply accepted - and you suspect supporters of many other clubs who state their own disapproval and scorn would be exactly the same.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustOtseselt ju polegi. Aga kuidas on üldse jultumust võtta vastu selline töökoht kui veel paar aastat tagasi ütles avalikult, et tema jaoks on Inglismaal ainult üks klubi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust2007. Drugs are bad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustVilet saab see mees seal eesotsas minult nii kaua kui ta seal pukis on. Võitku või 4 tiitlit. Kuid see viis kuidas RDM ära kangutati ja see mees asemele toodi, jätab ikka väga halva mulje.
Kommentaar
-
Selle loogikaga, mis chelsea fännide seas levib, ei tohiks ükski treener enam Chelseat treenima tulla, sest RDM vallandamine oli alatu. Ei näe Beniteze süüd väga, kui hea palgatšekki ja korralikku satsi pakutakse. Minevikku muidugi fännid ei kipu unustama ja eks see masside liikumisega kaasa minemine vilistamisel ole omaette nähtus.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMütsisöömise koht.
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustJalgpall pole ammu enam mitte pelgalt mäng vaid äri.
Kommentaar
-
Asi on lihtne. Abra tahtis juba suvel RDM'le jalaga anda kuna ta polnud küllalt "kuulus slash vinge" treener, aga kuna mees lükkas klaveri läbi ukseava ning suutis Chelseaga CLi võita siis ei andnud teda enam minema ajada (mida fännid veel selle peale oleks teinud?). Nüüd tulemused langesid ning põhjus olemas miks jalaga anda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar