Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei saa aru miks Torres on endiselt algkoosseisus? Keegi ehk seletaks mulle? Selle m*nni pärast juba vallandati 2 treenerit.. Loodan, et see lohh ei saa enam iial koondise kutset.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Ma ei saa aru miks Torres on endiselt algkoosseisus? Keegi ehk seletaks mulle? Selle m*nni pärast juba vallandati 2 treenerit.. Loodan, et see lohh ei saa enam iial koondise kutset.
KELLE ta sinna panema peaks siis? KELLEEE ??????????????? Messi või Zlatani ?
Sest kedagi pole asemele panna. Ma ülejäänud juttu isegi ei puutuks hetkel.
KELLE ta sinna panema peaks siis? KELLEEE ??????????????? Messi või Zlatani ?
Selles et Cech imeb, Cashley Cole teeb wunder passe pole küll ründajat milleski süüdi eriti kui palli ei toimetatata ju ette!
Aga mina lähen poodi ostan rummi selle puhul endale ja üritan tänast mängu unustada arvestades et seltskonnas on üks westhami tuline poolehoidja siis seda õhtut mul nii lihtsalt unustada ei lasta
Selles et Cech imeb, Cashley Cole teeb wunder passe pole küll ründajat milleski süüdi eriti kui palli ei toimetatata ju ette!
Aga mina lähen poodi ostan rummi selle puhul endale ja üritan tänast mängu unustada arvestades et seltskonnas on üks westhami tuline poolehoidja siis seda õhtut mul nii lihtsalt unustada ei lasta
1)kõigil on halbu juhuseid, Cechi ja Cashleyt ei saa milleski süüdistada, tänu neile oligi seis üldse nii kaua võrdne, kui ta oli.
2) keskväli oli juust küll.
3) need võimalused, mis Torresel olid, wussis täiega ära. I sense a pattern.
Parem meeskond võitis.
(ps. postitused sisuga 'hõhõ, millal siis uut treenerit oodata on, hõhõ' võiks ju põhimõtteliselt prgikasti kaduda, ei?)
ps2. naudi rummi, mina ei saa paraku
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Jussi tegi mängu täna...
esimese Torrese võimaluse puhul seal polnudki ju muud teha kui siseküljega lüüa.. rahvas oli ees ega midagi paremat seal teha polnudki kui see puude mille ta ka ära tegi
Teise võimaluse ajal VSB pilt kadus ja näidati ainult 2 sekundilist klippi kus ta pea ees sisse hüppas ning Jussi palli tõrjus? püüdis?
Jällegi... tundub et olukorrast parima välja võlumine ning Jussi lihtsalt oli õiges kohas ja sai palli kätte.
Mängu nüüd Torrese kaela riputada on ka ülekohtune? või mitte? Jah sul on õigus - järjekordselt ta ei suutnud aga mängupildi järgi nüüd kaotust tema arvele ka seda riputada ei saa...
Cech ei mänginud olukorda viigivärava korral lõpuni saime esimese sisse, teisel juhul oleks võinud Cole kohe selle palli sinna ette vurada.. kui mitte kohe siis peale esimese külmiku korral ette lajatada mitte keskväljale üritada tagasi sööta
Aga mis olnud see olnud - midagi enam ei muutu kui järsku ei tule välja et 62 minutil kohtunik näitas kollast lippu mitte punase kollase segu ( irooniaga - Alonso väidetavalt üritas FIAle Vetteli mingi ringi möödasõitu vaidlustada ja saada tiitel endale )
Tähendab ma ise olen ka väikestviisi huumorimees, aga eriline kuradi nali toimus täna platsil. Beniteze üle hea meel - vähemalt on twitteris ja mujal lõbus #fatspanishwaiter
Kommentaar