320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ma ei tea aga äkki peab Torresele iga mäng mingi lohh jalaga ninna lööma et ta kurjaks ja tigedaks läheks? Pärast litakat oli siuke härg platsis, jooksis lausa sulust värava alt keskjooneni et palli pärast võidelda.Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Kõva lahing kindlasti. Selles faasis enam lihtsaid vastaseid ei ole. Ise lootsin iga hinna eest Benficat vältida, seega võib loosiga rahule jääda. Esimene mäng on kodus, kus raudselt tuleb taga nulli hoida. Võõrsil keeruline nagu alati, aga loodame parimat ja tuleb ründavalt peale lennata.
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustkas ma ajan midagi väga sassi või jäi mulle paari hooaja tagusest meistrite liiga kommentaarist meelde et Rubini kodustaadioni kate pidi mingi ehtne sitt olema?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustkas ma ajan midagi väga sassi või jäi mulle paari hooaja tagusest meistrite liiga kommentaarist meelde et Rubini kodustaadioni kate pidi mingi ehtne sitt olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustVaatasin Rubini ja Levante mängu, ning väljak oli tõesti väga sitt. Levantel ei jäänud muud üle kui lüüa lihtsalt igalt poolt peale sest söödumängu ei saanud teha.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNing see mäng oligi Moskvas muideks, niiet ilmselt siis saate kapsamaal palli togida.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Täna oleks armas Cech; Azpili, Luiz, Terry, Cole; Lampard, Mikel; Hazard, Mata, Oscar; Ba peale joosta aga samas ega meil väga palju sellist rotatsiooni pole mis minus vastikust ei tekita. Marini raudselt ei tooda ja Torres raudselt tuuakse. Ramires on veel see mees kes pingilt tulles on okei, Moses pole peale ACON'i see sama supermees aga ideeliselt töötaks tema vahetus ka.. Must win täna muidugi. Loodetavasti Joosep vaatab et Chelsea on ikka niivõrd kihvt tiim ja lööb 2 tükki oma võrku niisama muhedaltAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Need inimesed, kes pole 'õnnistatud' ebapädeva wifi, vaid millegi paremaga, võivad Chelsea TV-st uurida, kuidas NextGen Juve vastu käib. 20 midagi mintsa mängitud ja 2-0 õiges suunas. (ja kui keegi vaatab, siis võiks pärast lühidalt rääkida ka)Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar