Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
planetfootball kirjutab ka, et diil on tehtud.Esimene lause : Internazionale president Massimo Moratti has confirmed that Hernan Crespo is set to become a Chelsea palyer.
Toonud Inter kodukas siis kõige pealt välja. Aga jah, vaatasin Interi lehelt ja seal miski tont seletab, et müüksid Crespo kuna ta tahab first-teami kohta, kuid klubis 6 ründajat. Samuti olevat klubis vaid üks full-back ning müügist saadud rahadega tugevdatakse seda positsiooni.
planetfootball kirjutab ka, et diil on tehtud.Esimene lause : Internazionale president Massimo Moratti has confirmed that Hernan Crespo is set to become a Chelsea palyer.
Noonii BBC on ka nüüd kirjutanud, et järgmise nädala alguses saab Crespo\'st Chelski mängija.£16.5m - Suht odav hind ma arvan, Crespo on ikkagi maailmaklass
Igatahes Vieri on väga pahaseks saanud : \"Certain (Inter) directors need to stay far away from me because if I lost it for five minutes I\'d have them all nailed to a wall.\"
Originally posted by Epic
mine oma iltalehtiga tead küll kuhu....
kantonaa, ehk nüüd aitab ka, eksole. ühelauselised postitused (või tobedad kuulujutud) ilma igasuguse sisu ja väärtuseta peaaegu igas teemas on üsnagi rasked ignoreerida. pealegi, miks see kuulujutt oli halvem sinu postitatutest? samamoodi bull***t.
iltalehti andmetel liituvad chelseaga hoopis zlatan ibrahimovic ja kim källstöm
irwwwwwwww pole kuulnudki et Chelsea Källstrom ist huvitub päris hea leht see siis on ju kui niukest paska ajab
Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"
Chelsea on ostnud endale kaheksanda mängija ja sellex on endine Bordeaux\'i mängija Alexei Smertin, kes osteti 3,5 milj inglise naela eest. Niisiis esimene venelane inglismaal mingis tippklubis(ma arvan ). Ja ootejärjekorras on ka Chelsea 9 ost-Hernan Crespo, keda ostetaxe 18 milj inglise naela eest. Homme peax Crespo kirjutama Chelseaga lepingu. Igatahes ma juba hakkan Chelseat kartma... nad võivad vabalt selle hooaja kinni panna... esimesed kaks mängu ka ära võidetud ja...ah ex näeb...
Mills hülgas Birmingham\'i ja läks Borosse hooajapikkuse laenulepingu alusel. Järgmine nädal (30.08) kui LUFC ja Boro omavahel kohtuvad, Mills aga ei mängi.
Rangers\'i playmaker Barry Ferguson on Premiership\'i siirdumas - Blackburn on juba pakumise teinud samuti jahivad teda Everton, Man City ja Aston Villa, Liverpool on väitnud, et ei ole huvitatud temast Chelski keskvälja meest maailma- ja euroopameistrit Emanuel Petit seostatakse Tottenham\'iga, mees ise väidab, et ei taha lahkuda ning loodab oma koha pärast põhikooseisus võideda (küll alles fantaseerib :P )
Man City kamerunlasest kaitsja Lucien Mettomo müüdi saksa klubile Kaiserslautern £500k eest :P
Siin teema all ei olegi kirjutatud, et ManU väravavaht Ricardo siirdus laenulepingu alusel Hispaaniasse tagasi - Racing Santander\'i
Originally posted by Red Devil
Igatahes ma juba hakkan Chelseat kartma... nad võivad vabalt selle hooaja kinni panna... esimesed kaks mängu ka ära võidetud ja...ah ex näeb...
...sorry, ma ei suuda naerule vastu panna...ManU poolehoidja kardab Chelsea\'t.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar