320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Üleminekud...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Üleminekud...\'

Originally posted by realmadridfan
    Mees on mitu korda avalikult kritiseerinud Reali, ei tea mis tal nüüd sisse on läinud...
    Lihtne - Real Madrid\'iga on võimalik võita CL, Arsenaliga mitte. Seega punane särk valge vastu ning tõenäosus kasvab märgatavalt. :P

Kommentaar

Originally posted by -Marko-
      Lihtne - Real Madrid\'iga on võimalik võita CL, Arsenaliga mitte. Seega punane särk valge vastu ning tõenäosus kasvab märgatavalt. :P
      Siis peate teie vist ainult oma võõrsilvormis mängima.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by -Marko-

Originally posted by realmadridfan
        Mees on mitu korda avalikult kritiseerinud Reali, ei tea mis tal nüüd sisse on läinud...
        Nojah, seda arvasin minagi. Igatahes, ma ei usu, et ta Bernabeul eriti sooja vastuvõtu osaliseks saaks. Kuigi just sellist mängijat meil vaja on.
        It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by Martin
          Siis peate teie vist ainult oma võõrsilvormis mängima.
          ee...antud värvides olevatel särkidel asetsevad klubilogod on just need, mis kõige ära määravad.

Kommentaar

Kui Vieira tõesti lahkuma peaks, milles ma isiklikult kahtlen, on see ilmselt praeguse Arsenali lõpu algus. Kapteni ja meeskonna tähtsaima lüli kaotus oleks hetkel korvamatu. Praegu ei näe ma mängijat, kes Wengeri juhitavas satsis seda kohta suudaks niivõrd hästi täita. Ilmselt peab klubi juhtkond Patrickule tõestama, et ollakse valmis meeskonda niivõrd täiendama, et ka Meistrite Liiga võit terendama hakkaks. Ja uue staadioni ehitamisest ainuüksi ei piisa.
            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Üsna väsitav on pidevalt lugeda toda ajalehtede jama. Äkki keegi mäletab, et kaks aastat tagasi kirjutasid noodsamad, et Vieiral on juba leping olemas Realiga. Ning tollal oli juurde mõeldud ka Patricu tsitaate loo usutavamaks muutmiseks. Tänaseks selleni jõutud veel ei ole. Aga ma olen Selliga nõus, ka minu meele muudaks oluliselt rahulikumaks mõni pressiteade klubi poolt või mõni selge avaldus Patricult endalt.

Aga tõepoolest, kuidas Vieirat võimaliku lahkumise korral asendada? Teist sellist CMi lihtsalt pole olemas. Võimalik saadav £25-30M oleks suhteliselt lahja lohutus.

Samas peab mind ikka veel kõvasti veenma, enne kui hakkan neid jutte seekord uskuma.

Kommentaar

jah egas inglise ajakirjandust saa nii lihtsalt uskuda´,nagu mart poomigi on nende arust igale poole liikumas.
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

AC Milani Fabricio Coloccini on juttude järgi liikumas inglismaale.Kohaks saab siis kas Chelsea või Tottenham.link

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Üsna väsitav on pidevalt lugeda toda ajalehtede jama. Äkki keegi mäletab, et kaks aastat tagasi kirjutasid noodsamad, et Vieiral on juba leping olemas Realiga. Ning tollal oli juurde mõeldud ka Patricu tsitaate loo usutavamaks muutmiseks. Tänaseks selleni jõutud veel ei ole. Aga ma olen Selliga nõus, ka minu meele muudaks oluliselt rahulikumaks mõni pressiteade klubi poolt või mõni selge avaldus Patricult endalt.

Aga tõepoolest, kuidas Vieirat võimaliku lahkumise korral asendada? Teist sellist CMi lihtsalt pole olemas. Võimalik saadav £25-30M oleks suhteliselt lahja lohutus.

Samas peab mind ikka veel kõvasti veenma, enne kui hakkan neid jutte seekord uskuma.
                    Kuulujutt:
                    Suur tüli PV ja TH vahel. Põhjuseks PV ütlused teatud koondise kohta peale teatud mängu. TH arvates olevat see kahjustanud klubi huve, kuna antud koondises mängivad ka Arsenali mängijad. Tülisse segati ka RP kes olevat olnud samal arvamusel TH\'ga. TH ja PV tüli paisunud suremaks, nii et olevat pillutud isegi ultimatiivseid fraase nagu \" lähen kas mina või tema\" .

Ausalt öeldes tundub, et tegemist on väljamõeldise või vähemalt liialdusega. Isegi kui selles midagi on, suudab AW sellise asja lahendada positiivses suunas.

Kommentaar

Originally posted by dennis10
                      Tülisse segati ka RP kes olevat olnud samal arvamusel TH\'ga. TH ja PV tüli paisunud suremaks, nii et olevat pillutud isegi ultimatiivseid fraase nagu \" lähen kas mina või tema\" .
                      Üks teine kuulujutt räägib jällegi TH ja RP-i probleemsest läbisaamisest. Kategooria: NSR.

Isegi kui selles midagi on, suudab AW sellise asja lahendada positiivses suunas.
                      sigpic

Kommentaar

Originally posted by Cerny Petr
                        Üks teine kuulujutt räägib jällegi TH ja RP-i probleemsest läbisaamisest. Kategooria: NSR.
                        Seda kuulujuttu levitas üks hilkuti Põhja-Londonisse kolinud endine prantsuse koondise peatreener, kes ilmselt teenis sellega vaid pluss-punkte oma tööandja silmis.

Kommentaar

Keown Leicesteri Aitäh möödunud aastate eest ja olgu muld divaris Su jalgadele kerge
                          Supplies!

Kommentaar

Originally posted by vandersell
                            Keown Leicesteri Aitäh möödunud aastate eest ja olgu muld divaris Su jalgadele kerge
                            ... kes siis nüüd mäntsesteri hobuseid ohjes hoiab?

Kommentaar

Ei tea jah, seoses (suure tõenäosusega) Trabelsi tulekuga on Laureni koht alustavas XI ka ohus
                              Supplies!

Kommentaar

pole midagi, kindlasti leidub mõni teine gunner, kes kohe tahab hooaja esimesed mängud bännitud olla. vananaistesuvi jne, vaja sellest viimast võtta.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X