320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üleminekud...
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Üleminekud...\'
Algselt postitas eston maravilha
kokakoola liigades toimub nädalas 10neid liikumisi, äkki tood need kõik siia välja..Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Franck Ribery on pigem winger, seega pakuks konkurentsi Jing-Su-Parkile ning kuna ta võib mängida mõlemas ääres oleks päris huvitav kui mängu käigus C.Ronaldoga ääri vahetavad. Samas on Marsseille meeskonna juhtkond öelnud,et soovivad teda hoida veel 1 hooajaks: on see siis tõde või püüd hinda kergitada,eks me näe.
Kuid kindlasti tuleb ühe kaitsva keskvälja mängija ostmine suvel teoks
Kommentaar
-
Ribery mänguoskus karjub juba 3 aastat, et ostke mind, ostke mind! Samas Metzi või Strasbourgi vastu säramine ei ole teab, mis tase.
Mingist noortemängust ta mulle silma jäi ja tänu Viasatile nägin teda eelmisel hooajal 6-7 mängus. Gas - midagi pole öelda.
ManU saaks veel ühe kõrvalosatäitja seriaali \"Koledate jalgpallurite naised\".
Kommentaar
-
Algselt postitas OskarM
Ribery mänguoskus karjub juba 3 aastat, et ostke mind, ostke mind! Samas Metzi või Strasbourgi vastu säramine ei ole teab, mis tase.
Mingist noortemängust ta mulle silma jäi ja tänu Viasatile nägin teda eelmisel hooajal 6-7 mängus. Gas - midagi pole öelda.
ManU saaks veel ühe kõrvalosatäitja seriaali \"Koledate jalgpallurite naised\".MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Yazid
Algselt postitas Matchy
Manu soovib Franck Ribery ehk uue zidane`i ära osta.Avatavasti Fletcheri kohale.MU FCUK
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar