Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

ma arvan, et nüüd võib vist oletada, kus rK kadunud pedelipp on..

Kommentaar

Seda ma ju räägingi. I know naaaathing, naaaathing.
      Supplies!

Kommentaar

jesver. keegi on end minu nime all sisse loginud ja mingeid rumalusi kokku kirjutanud.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

MUTV saate \"Plays the pundit\" lindistusel ütles Keano paari mängija ja selle 433-e kohta paar kenamat sõna, senil Alex Ferguson muidugi ei lubanud seda klippi edastada, aga homsetes ajalehtedes peaks täpsemalt olema.

Edit- http://www.breakingnews.ie/2005/10/31/story228077.html

Kommentaar

Jah, MUTV kuulub Fergiele ja seal allutakse vaid tema käskudele. Sääsest tehakse raudselt taas elevanti. Just what we need

Kommentaar

Kõiges on süüdi Glazer!
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Epic
                Jah, MUTV kuulub Fergiele ja seal allutakse vaid tema käskudele. Sääsest tehakse raudselt taas elevanti. Just what we need
                Seda jah, et Fergiele ei kuulu, aga kuulub klubile, mida juhivad Glazerid, kel on võimu oi oi oi kui palju. Näiteks Barneti mängu ajal visati välja need vennad, kes Stretford End-ile Anti-Glazeri plakati riputasid, aga see selleks.

Oleks vist aeg tunnistada, et klubi on kriisis ja selles on süüdi klubi board ja managment. Ferguson ei suuda enam ise uute ideedega välja tulla ja sõltub liiga palju CQ-le, kes samuti taktikaliste teadmistega ei hiilga. Taktika, taktika, taktika. Kaitsev 451 kodus, mida veel? Rooney on korduvalt öelnud, et ta tahab mängida ees, koos Ruudiga, aga ei. Smith ei ole poolkaitjsa, kes sellest aru pole veel saanud, siis ega vist ei saagi. See kui ta mängu jooksul paari jõhkra tackle-ga maha saab ei tee temast veel poolikut. Fletcher ja O\'Shea...no mis asja? On nad Unitedi masti mehed? Ei ole. Fergusoni ostu-müügi poliitika, see on olnud mäda, mõlemas suunas (Veron, Blanc, Beckham, Stam, Kleberson, Bellion, Forlan, Djemba kaksikud, Miller jne.). Becksile bootsaga näkku, Stam autobiograafi pärast klubist välja jne. aga kui mingid semi-amatöörid STABIILSELT sitta mängu näitavad, siis on kõik OK. Üldiselt on jalgpallis oluline täna ja homme, mitte eile. Ferguson on legend, suur aitähh nende tiitlite ja karikate eest, aga nüüd on mul tema vastu igasugune respekt kadunud, \"If you don\'t like it, go support Chelsea\" suhtumine ja nimi United ei lähe hästi kokku. Fännid nõuavad 442-e, boo-tavad OMA mängijaid, staadionil pole täismaja olnud juba ei tea mis ajast, ja kui fännid julgevad kuskil lennujaamas aru pärida, öeldaks neile, et nad on \"glory hunter\"-id. Ma eile tõmbasin FCUM-i ja senise hooaja highlightisd, ja ma tundsin nendes amatöörides ära kire mängu vastu, kompromissitu võitluse ja võidu tahte, mida paar aastat tagasi nägin ainult meie mängijate silmis. Ferguson ja Queerarse PEAVAD minema enne kui klubi täielikult hävib.

Kommentaar

Algselt postitas Pingviins
                  Üldiselt on jalgpallis oluline täna ja homme, mitte eile. Ferguson on legend, suur aitähh nende tiitlite ja karikate eest, aga nüüd on mul tema vastu igasugune respekt kadunud, \"If you don\'t like it, go support Chelsea\" suhtumine ja nimi United ei lähe hästi kokku.
                  Mis? Teil on jälle kriis? Fergie tuleb jälle lahti lasta? Võtsin kohe kätte ja lugesin selle teema varasemaid lehekülgi. Kordusetendus igal aastal.
                  Lihtsalt meenutuseks, et uus boss ei muuda tänast sinist olevikku mitte üks teps. Alan Smithi sarnased jääva tallegi veskikivina kaela rippuma.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ladbrokesi koefid:

Sven-Goran Eriksson
                    5-1

Martin O\'Neill
                    7-4

Ottmar Hitzfeld
                    8-1

Carlos Queiroz
                    8-1

Paul Le Guen
                    50-1

mul ei ole aega õnneks või kahjuks, et hetkel targutama kukkuda, maybe later.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti

Ladbrokesi koefid:

Paul Le Guen
                      50-1

mul ei ole aega õnneks või kahjuks, et hetkel targutama kukkuda, maybe later.
                      paul le gun tegi supper tööd ju lyoni juures viies neid mitu korda jutti meistriks

alexi aeg oli juba 3-4 aastat tagasi otsas, asi on ammendunud end ja ei taha ära minna, avage silmad ja laske pensionäär lahti......kuigi tahaks ka ottmarit ees näha või otto rehaagelit (nimi valesti vast)

Kommentaar

Hitzfeldi ja Le Gueni võtaksin ma iga kell Fergie asemel.

Mcnamara, mina ei ole varasemaid lehekülgi lugenud ja ei kavatsegi seda teha. Mind siin eelmine hooaeg ei olnud, mina pole mingist kriisist varem rääkinud, tegelikult on nii, et kui keegi eelmine hooaeg oleks öelnud, et Fergie peaks lahti laskma oleks ma ta p*rse saatnud. Aga nüüd kui mängijad ise ja fännid staadionil virisevad formatsiooni kallal ja treener IKKA midagi ei tee on midagi viga. Fergusonil puudub igasugune respekt fännide suhtes, näiteks lõpmatu optimism ja valetamine mängujärgstes intervjuudes ja see mis enne CL-i kvalifkiatsiooni mängu lennujaamas toimus. Fergie on nagu kadunud sir Matt, liiga kauaks enda juurde jäänud ja sellega omale vee peale tõmmanud.

Kommentaar

kardan et järgmine peatreener tuleb usamaalt

Kommentaar

Algselt postitas Pingviins
                            Mcnamara, mina ei ole varasemaid lehekülgi lugenud ja ei kavatsegi seda teha. Mind siin eelmine hooaeg ei olnud, mina pole mingist kriisist varem rääkinud, tegelikult on nii, et kui keegi eelmine hooaeg oleks öelnud, et Fergie peaks lahti laskma oleks ma ta p*rse saatnud.
                            Mis ma ikka lapsega vaidlen siis. Poole aasta pärast saadad sa kõik Fergi kritiseerijad jälle sinnasamusesse või rutemgi, kui paar võitu tabelisse lisanduma peaks.

Ei mina näe siin mingit asjalikku kriitikat - puhas lahmimine vaid. Tegelikult ju teie mured üpris sarnased Arse ja pooli omadega: puudub Chelskiga konkurentsivõimeline tiim. Seda ei too teile ka ükski välismaine tarkpea. Glazeri miljardid võivad tuua, aga on\'s ta valmis neid käiku laskma?
                            Ehk siis võtke parem ausalt praegune tiim aluseks ja mõelge, mida sakslane või prantslane sellega geniaalset peale oskaks hakata.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Oh jah. Näite selle kohta, et ma pool aastat tagasi poleks Fergiest lahti tahtnud saada, tõin sellepärast, et näidata kuidas asjad muutunud on. Anyway, Glazeri miljardid? Mis miljardid? Ma olen suht kindel, et järgmised paar aastat üle miljoni mehi eriti juurde ei tule, peab leppima nende mängijatega, kes meil praegu on, aga on selge, et Fergie ei tule sellega toime. Ründaja paneme poolkaitsjaks, teise ründaja vasakule äärele, vasakääre vasakkaitsesse??? Kui kogu meeskond, fännid, meedia ja iga terve mõistusega inimene näeb, et 451 ei tööta ja pärast 442e tagasi toomist Fulhami vastu, mis tõi ka tulemuse ja olid fännid ekstaasis, ütles Fergie pärast mängu, et kaine mõistus tuli tagasi ja mängis oma 451e edasi. Hiljem üritan pikemalt põhjendada hetkel pole eriti aega.

edit- sellise asja leidsin ka siis

‘Roy Keane could be out of Manchester in the New Year transfer window after his amazing blast at team-mates. The United captain has already said he will quit Old Trafford at the end of the season.

‘Now, after naming five United players as not good enough for the club, his position at Old Trafford is almost untenable. Keane targeted Alan Smith, John O’Shea, Kieran Richardson, Liam Miller and Darren Fletcher — and all will be furious with the Irishman when this information gets out.

Kommentaar

kuidas jäätis muidu maitseb? pingviinikas.
                                Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Working...
                                X