Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas Sajets

Ei ole kadedus. Mul on hea meel et minu klubil on teatavad käitumisreeglid selged. Lihtsalt ega ManU ei tee palju, et nendest kujunenud pilti väga muuta. Arvata võib, et selline käitumine klubi poolt oli ka osa prillidega kääbiku äriplaanist.
    Kahju, et \'sinu klubil\' on teatavad käitumisreeglid selged ja sa ise selline neandertaal.
    Öeldud oli, et ühegi võimaliku sponsoriga ei peetud \'eksklusiivseid läbirääkimisi\' ja kõik olid sellest teadlikud. See, et ärra Kinsman praegu sedasi säutsub, näitab, et ManU poolne kõneluste katkestamine on Mansioni maailmavallutamise plaanid sügavalt peffi keeranud. Ühtlasi, kui klubi mansionist loobus, saadakse järelikult mujalt rohkem. Loogiliselt.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas SajetsMul on hea meel et minu klubil on teatavad käitumisreeglid selged.
      nick barmby, härry kewell
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Minulgi on rõõm näha, et siin saidil liigub isikuid, kes on detailselt kursis ManU särgilepingu detailidega ning teavad, kes kellele mida ja kui palju on lubanud või mida on kokku lepitud. See annab omakorda vajaliku baasi objektiivseteks ja intelligentseteks hinnanguteks. Ausalt, noh - hea meel on.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Ei ole kadedus. Mul on hea meel et minu klubil on teatavad käitumisreeglid selged. Lihtsalt ega ManU ei tee palju, et nendest kujunenud pilti väga muuta. Arvata võib, et selline käitumine klubi poolt oli ka osa prillidega kääbiku äriplaanist.
          Saa vaata kõigepealt oma kapsaaeda, kus Liverpooli üritatakse maha parseldada \"raha süsti nimel\"!

Kommentaar

Algselt postitas rooney
            Saa vaata kõigepealt oma kapsaaeda, kus Liverpooli üritatakse maha parseldada \"raha süsti nimel\"!
            Njah. ManU paraku juba parseldati samal põhjusel eelmisel suvel maha. Huvitaval kombel pole suurtest protesteerivatest fännihordidest enam midagi järel. Kõik on hiiglama rahul ja nüüd suure õhinaga vene rahaga konkureerimas.
            Kokkuvõttes: pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

Algselt postitas SajetsMul on hea meel et minu klubil on teatavad käitumisreeglid selged.
              nick barmby, härry kewell
              Barmby koha pealt ei oska ma midagi öelda, ei tea tehingu tagamaadest midagi. See aga, mis puutub Kewelli ületulekut Leedsi, siis selles küll ei saa Pooli süüdistada. Mängija pole ikka pärisori, keda saab ükskõik kellele parseldada. Sama hästi võiks ju vinguda ma, et Baroši eest saime vähe raha, sest Lyon pakkus rohkem aga poiss ei tahtnud, ja arusaadavalt, liituda selle klubiga.

Ja fitti, katsu nüüd hingata. Ma ei saa nüüd nagu aru, et mis sind niiväga häiris. Ma kirjeldasin kogu olukorda nii, kuidas see mulle väljaspoolt paistab. Ja kuulu järgi olevat veel teinegi võimalik sponsor samamoodi olnud teie klubi, vabandust, ManU, peale pahane ja öelnud, et põhimõtteliselt käibki bluff ja kauplemine, et suuremat sponsorsummat välja meelitada. Ma ise oleksin ka solvunud kui mind kasutataks kolmandatelt osapooltelt parema pakkumise saamiseks ära. Oi, näe, jälle kasutasin ennast näitena, võtke kõik kohe järjekorda, et saaks jaurata poindist mööda.

Mis aga Liverpooli võimalikku mahaparseldamisesse puutub, siis nii lollile süüdistusele pole mõtet vastatagi.

Ja kurat, ei tasu siin kirjutatud nii isklikult võtta, muidu jääb tõesti mulje, et igasse teemasse kirjutagu vaid vastava klubi poolehoidjad.
              Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
              Cry welcome to the song.
              And as it lifts you, time to move on.
              We go!

Kommentaar

Lõik Guardiani artiklist seoses mu eelmise postitusega.

Last night there were reports that LG Electronics had withdrawn from talks about replacing Vodafone as the club\'s shirt sponsor. \"It seems that they [United] are playing with media in order to raise the price in the bidding,\" an LG official was quoted in the Korean Times.

Ja kui lisada siia see Mansioni mehe sõnavõtt, siis väga ilus mulje ju kõrvalseisjale ei jää. Ja palju ei muutu ka sellest, kas oldi kellegagi eksklusiivsetes kõnelustes või mitte.
                Cry welcome to the song.
                We go!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Lõik Guardiani artiklist seoses mu eelmise postitusega.

Last night there were reports that LG Electronics had withdrawn from talks about replacing Vodafone as the club\'s shirt sponsor. \"It seems that they [United] are playing with media in order to raise the price in the bidding,\" an LG official was quoted in the Korean Times.

Ja kui lisada siia see Mansioni mehe sõnavõtt, siis väga ilus mulje ju kõrvalseisjale ei jää. Ja palju ei muutu ka sellest, kas oldi kellegagi eksklusiivsetes kõnelustes või mitte.
                  Need on ju lepingu läbirääkimised. Sama hästi võib ju selle peale nüüd öelda, et \"It seems that they [LG] are playing with media in order to reduce the price in the bidding,\"
                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

sitakotid Manchesterist
                    Ma julgeks pakkuda, et see oli koht, mis nii mõnelgi mehel harja punaseks ajas (no pun intended...). Isegi kui muu jutt õige võib olla. Saad ehk isegi aru.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas rooney
                      Njah. ManU paraku juba parseldati samal põhjusel eelmisel suvel maha. Huvitaval kombel pole suurtest protesteerivatest fännihordidest enam midagi järel. Kõik on hiiglama rahul ja nüüd suure õhinaga vene rahaga konkureerimas.
                      Kokkuvõttes: pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
                      Ma just ei ütleks, et kõik rahul on aga jah.. Mis iganes sind õnnelikuks teeb.

Kommentaar

No Abramovitši osalus ja sõnavõtud Chelsea treenimisel ja juhtimisel on silmnähtavad. ManU ameerika rikkuritega on natuke teine asi.
                        Chelsea on oma rahaasjadega natuke kimpus juba poole hooaja pealt...
                        MU FCUK

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Algselt postitas Sajets

sitakotid Manchesterist
                          Ma julgeks pakkuda, et see oli koht, mis nii mõnelgi mehel harja punaseks ajas (no pun intended...). Isegi kui muu jutt õige võib olla. Saad ehk isegi aru.
                          Ok, pahameel mõistetav. Aga see ju arusaadavatel põhjustel ka öeldud. Ei maksa nii hinge võtta seda, eriti kui mulle heidetakse ette väljendit \"minu klubi\".
                          Cry welcome to the song.
                          We go!

Kommentaar

Väike eelvaade Arsenal Vs machester united.
                            the battle of old trafford. who will win :
                            http://youtube.com/watch?v=V7qdj-evT3M
                            The Reward is Cheese.

Kommentaar

Niimoodi kokku pandult on tegelt ikka suht masendav vaadata, kui palju on need kaks meeskonda viimaste aastate jooksul omavahel tegelenud sellega, mis ühest õigest vutimängust väääga kaugele jääb. Pühapäeval tahakski eelkõige ilusat mängu näha, ilma mõttetu toorutsemiseta.

Kommentaar

Vaatasin tribüünidelt kuidas meeskonnad omavahel jaanuaris madistasid ja ei olnud seal suurt madinat midagi, kui jätta kõrvale Rooney, kes kogu aeg provotseeris kõiki kellele lähedale jõudis

Kommentaar

Working...
                                X