Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eile Man U:
Howard; P Neville (Butt 75), Ferdinand, O’Shea, Fortune; Solskjaer (Richardson 80), Veron (Fletcher 65), Scholes (Bellion 65), Keane, Giggs; van Nistelrooy (Forlan 65).
hm, nagu ma semikooloni asukohast aru saan, m2ngiti siiski 4 kaitsjaga, Fortune vasakkaitsja kohapeal,
praktika v6ib muidugi midagi muud olla, viimase v2rava ajal (mida uudistest n2itas) oli Solsjaer kyll keskryndaja v6i vasak22re kohal, mitte paremal
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
nu kui meeskond võidab 4:1 Juve, siis võib järeldada, et kedagi ei tohiks seal müüa. Veron on meie mees... pse see Chelsea... come on you reds....
ps... Ruudi värav ei vaja kommentaare... mees ise tunnistas päev ennem mängu tagasihoidlikult, et peab veel ennast parandama ja oma mängija oskusi lihvi´ma... vaat see on mees....
Jahtuge maha, s6brad. Kuna Itaalias algab hooaeg hiljem, siis Juve alles alustas ettevalmistusperioodi. Millest tingitud ka kohmakas esitus. Ja rohked vahetused.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
heh, selles Juve-m2ngus olevat Forlan teinud endale veelgi veidi antireklaami, saades hakkama jalgpalliajaloo 1suurima flopiga, lyyes 5-kasti seest tyhjast v2ravast m88da..
ja maailmameister Kleberson
peaks nyyd juba l2hema n2dala jooksul kindlalt meie olema
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
5 kasti seest tühjast mööda löömine ei ole mingi kunst
ronnie rosenthal hooajal 92/92 liverpooli eest ja villa vastu sai hakakma samaga aga 2 yardi pealt ja värava keskelt. forlan poiss oli vist mingi nurga all vähemalt. ja hispaania liigas olen näinud kuidas lüüakse 2 yardi peal tüle. ni et pole see midagi ni ime
ronnie rosenthal hooajal 92/92 liverpooli eest ja villa vastu sai hakakma samaga aga 2 yardi pealt ja värava keskelt. forlan poiss oli vist mingi nurga all vähemalt. ja hispaania liigas olen näinud kuidas lüüakse 2 yardi peal tüle. ni et pole see midagi ni ime
Man U on võitnud ka viimase USA tuuri mängu, seekord siis Barcelona 3-1! Barca läx 1-0 ette Kluiverti väravast , siis tegi Forlan 1-1 ja 2-1 ja 3-1 tegi vahetusest sekkunud Nistelrooy. Forlan lõi tuuril 4 väravat! Loodame, et ta jätkab samas vaimus ka liigamängudes ja mujal.
Meeskonnad:
United: Howard; P Neville, Ferdinand, O’Shea, Fortune; Fletcher (Bellion 53), Butt, Keane, Giggs (Solskjaer 66); Scholes, Forlan (van Nistelrooy 53).
Barcelona algkooseis: Valdes; Puyol, Reiziger, O Lopez, G Lopez; Enrique, Xavi, Cocu, Ronaldinho; Kluivert, Saviola.
Niisiis Man U võitis USA tuuril 4-st mängust 4 mängu väravate vahe oli 14-3! Järgmine sõprusmäng on 6 augustil kus vastaseks on Sporting Lisbon.
No see oli ikka v2he kaugemalt. Mul arvutis video olemas, saab yle kontrollida.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
maailmakord on ikka sassis nagu körtpärtli särk:forlani duubel (!!!!!) kindlustas manU võidu barca üle. tulemus siis 3-1, barca juhtkolli lõi pikahambamees ronnie. kuradi ilus algus hooajale igastahes....
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
maailmakord on ikka sassis nagu körtpärtli särk:forlani duubel (!!!!!) kindlustas manU võidu barca üle. tulemus siis 3-1, barca juhtkolli lõi pikahambamees ronnie. kuradi ilus algus hooajale igastahes....
Kluivert lõi ju barca värava, enivei tõesti ilus kaotus barcale.
krt ju siis ei lugenud mina korralikult uudist läbi. \'ronnie set up kluivert \' ehk siis jah mitte koll, vaid sööt. my bad.
bbc vahendab, et manU on toomas sisse viiendat uut nägu ehk teinud ajaxile pakkumise 26-aastase tuneeslasest fullbacki Trabelsi ostmiseks. rohkem pigi.
planetfootballis on juttu sellest, kuidas kezman hirmsasti tahaks oma endise ründepartneri ruudi kõrval taas mängida. väga litsakas mees, \'tulge ja võtke\'!
samas artiklis saab aga creditit ka meie mees,
\"35 strikes last season is further testament to his ability, he was second to Deportivo La Coruna\'s Roy Makaay in the Golden Shoe standings, and only Estonia\'s Andrei Krolov and Armenian league hot-shot Arman Karamian netted more goals in top class football across Europe.\"
Kommentaar