Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

kahtlemata üks ilusamaid omaväravaid, väravavahil polnud midagi teha , postist lihtsalt sisse . klassika

Kommentaar

no näedsa...samas meel ei olegi väga kurb.

ninatarkust - sg oli siis ainukene inglane, kes värava kirja sai
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

olen tõeliselt kurb ...kui näed et mehed tõesti tahstid seda karikat ära tuua ...aga jah tüüpiline tsellsi kuidagi moodi ikka nad saavad ...fokin ell
        mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Liigakarikafinaal! Cardiff on olnud meile õnnelik paik - mängitud on seal mitmel korral ja ikka võidukalt. Näinud Chelsea jubedat umbkaitsetaktikat Barcelonas, on neist ehk väheke vale mulje mälus. Vaevalt \'pool Nou Campil eriti teistmoodi mänginuks. Vastane on kõrgest klassist - kõige ohtlikumad mehed meile vähimagi kahtluseta Duff ja Lampard.
          \'pooli poolelt sooviks, et ka pühapäeval on meil korralikud ründavad ääred platsil Riise ja Garcia näol ja loomulikult Barose kõrval Morientes rünnakul. Kewelli jätaksin pingile, keskväljal Gerrard Hamanni kõrvale. Kaitseliini ei muudaks, väravas jätkab tahestahtmata Dudek. Lahtist jalgpalli on vaevalt oodata, usun et esimene värav võib selles mängus olla ainus ja otsustav.
          Kuhu Punaste fännid Tallinnas mängu vaatama kogunevad?
          Elvis.
          Do not left the building tooo soon..
          Ma oleks mängu lõpuni vaadanud., Sinu asemel...
          .... või sain ma millestki valesti aru...

Kommentaar

Mul on hea meel, et Härri võitis ikkagi lõpuks medali. Hõbeda suisa! Tiitel jääb muidugi veel unistuseks. Money-hungry wanker.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas runno
              Ma oleks mängu lõpuni vaadanud., Sinu asemel...
              .... või sain ma millestki valesti aru...
              Ei. Aga mul olid omad põhjused. Tappev peavalu nimelt.

Eilne oli kohutav päev. Nii närvesöövat finaali pole vist olnudki. Tundub, et minu närvide jaoks liig mis liig. 80 minutit läks kõik nagu pidi, aga oli tunne, et kui Chelsea viigistab, on kõik läbi. Nii oligi. Meeskond, kes selleks hetkeks meie poolt platsil, oli võimetu vastaste kaitsest läbi murdma.
              Nagu kartsingi, alustas Benitez talle omase 451 taktikaga ja see 1. minuti värav oleks ju võinud selle ka õigeks kuulutada. Aga nojah, ei siiski. Kewelli kasutamine poolvigasena vist erilist tulu ikkagi ei too. Võib-olla kui viigi saabumisel Moro ja Baros mõlemad platsil olnuks, jäänuks veel võimalus.

Andke andeks, aga pärast viigiväravat toimunu oli minu jaoks juba üsna udune. Küllap see nii oli, et parem võitis. Meil tuleb vaikselt Gerrardi ajastule nüüd aidaa öelda. Kahju muidugi, kui Stevie viimane oluline liigutus suures finaalis Punaste eest selline oli.
              Lõppude lõpuks oli finaal meie poolt siiski igati korralik. Väga pead norgu lasta pole põhjust. Garcia ja Riise sarnased mehed võivad meiel veel rõõmuheki tuua küll.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Seda Barosi tüli nüüd ka veel meile vaja. Mind teeb tema saatus küll murelikuks, sest tegemist on ääretult andeka jalgpalluriga, keda ootab ees suurepärane karjäär. Miks peab see karjäär aset leidma väljaspool Anfieldi? Benitezi poolt oleks ääretult lühinägelik tal lihtsalt minna lasta.
                Olen nimelt jätkuvalt seda meelt, et pelgalt Morientese ja Cisse peale me pikemas perspektiivis oma ründeliini küll kujundada ei saa. Välja arvatud juhul, kui jäämegi nüüd seda 451 mängima. Jube isegi mõelda.

Reservid said ManU käest 0:1 pähe. Josemi vigastatud. Tiimi parim Leedsist naasnud vv Paul Harrison. Akadeemia jääb ManU omale igas suhtes alla. Ründajaid pole. Same old, same old...
                \'pool: Harrison, Josemi (O\'Donnell 44), Raven, J Smith (Wilkie 80), Whitbread, Mannix, Otsemobor, Welsh, Le Tallec, Potter, Partridge.

Kommentaar

Seda Barosi tüli nüüd ka veel meile vaja. Mind teeb tema saatus küll murelikuks, sest tegemist on ääretult andeka jalgpalluriga, keda ootab ees suurepärane karjäär. Miks peab see karjäär aset leidma väljaspool Anfieldi? Benitezi poolt oleks ääretult lühinägelik tal lihtsalt minna lasta.
                  Olen nimelt jätkuvalt seda meelt, et pelgalt Morientese ja Cisse peale me pikemas perspektiivis oma ründeliini küll kujundada ei saa. Välja arvatud juhul, kui jäämegi nüüd seda 451 mängima. Jube isegi mõelda.
                  Baroš on minu silmis üks nahhaalne ja väga ambitsioonikas tüüp...tegelikuses pole mehe positsioon \'poolis halb...talle on vaja lihtsalt paremat selgitustööd teha.

Pealegi oma kiirusega on temast palju kasu just siis kui ta mängu tuua teise poolaja keskel...siis vastaste jalad tiba töntsimad. Samas aga ma ei näe, et ta a la Ole Gunnar peaks olema...nagu öeldud, on vaja tema kandilist mõttemaailma avardada.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Igast ajakirjanike kirjutistest ei tuleks kohe ärrituda. Teisel päeval juba teised jutud levimas.
                    Baros on loomulikult ambitsioonikas. See suur ambitsiooni tegur tuleb tal väljakul meeskonna kasuks tööle panna. Algkooseisust kõrvale jäämine ei meeldi kellelegi, kuid loodetavasti suudavad meeskonna psühholoogid & treenerid mängijad kahe jalaga maa peal hoida. (siia juurde käib ka mängijate kaotamise ära hoidmine)
                    Nõustun igati väitega, et Fernando ja Milan peaksid ees ründes koos alustama. Too 4-5-1 taktika ei ole minuarust ikka päris õige rada.
                    Leian, et hoopis paremale äärele tuleb meil lähitulevikus midagi tõeliselt head leida.

Kommentaar

Ei pea küll Barost mingiks suureks talendiks aga tema frustratsioon on mõistetav - ta on löönud Pooli 9 väravat liigas see hooaeg , olles nõnda nende suurima väravalööja aga ikka nühib regulaarselt pinki .
                      4-5-1 on võimu võtmas inglise liigas momendil , mida ka Arsenal valusalt tunda on saanud.
                      mind lõbustas just see et kui pooli rahvas nõuab 4-4- 2 tagasi , siis Arse fännide hulgas on tekkinud mingi klikk kes soovib et proovitaks 4-5-1 skeemi

Kommentaar

Algselt postitas malagar
                        Ei pea küll Barost mingiks suureks talendiks aga tema frustratsioon on mõistetav - ta on löönud Pooli 9 väravat liigas see hooaeg , olles nõnda nende suurima väravalööja aga ikka nühib regulaarselt pinki .
                        Olgu siiski öeldud, et Baros on ka ainus \'pooli ründaja, kes enam-vähem regulaarselt platsil käinud. Selles mõttes peabki ta juhtiv väravakütt olema. Ja ega need 9 väravat nüüd mingi imesooritus tema kohta pole ausalt öeldes.
                        Aga eks hooaja lõpul näeb täpsemalt, mis Benitezi mõttes tegelikult on. Kindlasti teeb ta meeskonna päris tublisti oma käe järgi ringi.

Kommentaar

Laupäeva kohta pole palju öelda. Hämmastav või siis mitte, vigastatuks kuulutati enne mängu Morientes, Kewell, Hamann, Dudek ja Traore. Järgnes tavapärane umbkaitse (seekord vist rohkem 541) kokkuklopsitud seltskonnaga võõral väljakul ja tavapärane üheväravaline kaotus.
                          Everton jättis eile neljanda koha lootustele surmahoobi andmata, aga pisut müstiline oleks seda veel praeguses seisus loota. Järgmised kolm liigamängu küll õnneks kodus, mis sel hooajal pisut parem enne olnud. Sealhulgas muidugi see igas suhtes otsustav Evertoni-mäng.
                          Kolmapäeval Leverkusenis seisab meil ees hirmus närviline mängutapmine.

Kommentaar

Arstionu kõneleb. Päris huvitav.

Kommentaar

Mida???? Kewell keeldub mängimast, sest tal on valus????? Skandaal!!!

Tegelikult on ju silmaga näha, et mees on poolvigane. Olgu me olukord ründes kui raske tahes, parem kui teda ei ole. Vähemasti lubatakse, et Hamann ja Dudek on tagasi. Sakslane ongi võtmemängija võib-olla õhtul - Premieri jaoks jääb ta aeglaseks, kuid Euroopas kuluvad ta suured kogemused marjaks ära. Garcia võiks vajadusel päris ründesse Barosi kõrvale nihutada, kuid ega Benitez seda enne tee, kui tõeline häda käes. Täna jälle 451 või isegi 541.
                              Unistama peab pikast pikast nullnullist.

Kommentaar

Tegelikult on ju silmaga näha, et mees on poolvigane.
                                You can say that again!
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X