Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Kena mäng jälle meie poolelt. Garcia hakkab vaikselt sinna Pooli värava lööjate tippu minema. Morientes suutis siis kah Kolli ära lüüa. Ja krt Manu tegi nii ilusa mängu Pühap. ja nüüd evertonile alistuda, krt närvi ajab. Kuid mäng on mäng. Järgmine raskus siis Crystal Palace.
    LiverpoolFC

Kommentaar

Algselt postitas Melwood
      Ärge mõistke mind valesti. Mul on kole hea meel võidu üle, aga miks sellised põlvikud? Kus on moepolitsei silmad?
      Vastastel olid punased ja seetõttu oldi sunnitud valgeid kandma.

Võimalusi oli päris palju eile ,Riise oleks võinud vist lausa üle kolme kolli lüüa ,
      lisaks Morientes ja Baros mitu korda.
      Hämmastav on Alonso ,nagu polekski mitu kuud eemal olnud.

Kommentaar

Algselt postitas lfc

Algselt postitas Melwood
        Ärge mõistke mind valesti. Mul on kole hea meel võidu üle, aga miks sellised põlvikud? Kus on moepolitsei silmad?
        Vastastel olid punased ja seetõttu oldi sunnitud valgeid kandma.
        Ausalt ka vä? (Sry, aga mõnikord ma ärritun, kui keegi mu peent huumorit ei mõista )
        BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Algselt postitas Melwood
          Ausalt ka vä? (Sry, aga mõnikord ma ärritun, kui keegi mu peent huumorit ei mõista )
          Ükski koomik pole tunnustatud oma maal. Noh, nagu Raimo Aas. Või siis sina. Üldiselt - huumor paksemaks!
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Melwood
            Ükski koomik pole tunnustatud oma maal. Noh, nagu Raimo Aas. Või siis sina. Üldiselt - huumor paksemaks!
            Ei, ma tegelt teadsin, et ma ei oleks tohtinud seda eelmist postitust teha, sest Tartu huumoriga on muidugi raske võistelda. (rohkem ei ütle midagi, sest minu huumorimeel ja LFC pole kuidagi seotud, sest nagu ütles mulle hiljuti üks soliidne Briti härrasmees pidi scouser\'itel parim huumorisoon UK-s olema)

Edit: Ja õnneks ei olnud mina ainuke, kes sokkide peale ennast ribadeks ehmatas - Artikkel sokkidest

YNWA
            BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Algselt postitas Melwood
              Edit: Ja õnneks ei olnud mina ainuke, kes sokkide peale ennast ribadeks ehmatas - Artikkel sokkidest

YNWA
              mida vogue asja kohta ka räägib?
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Et paanikat ei tekiks :

FA rules state that no item of kit should be the same as that worn by the opposition. It\'s as simple as that. Portsmouth wear red socks and Liverpool wear red socks so we had to change.

...the white socks sported by Rafa\'s men against Portsmouth last night will not be scarring the famous all-red kit on a permanent basis !

Kommentaar

Tundub et 4. koht on minemas. Täna siis 1:0 kaotus. Krt kõik viimased Inglise liiga hooajad sinna ühte punti lähevad.
                  Ja mis selle meistrite liiga võiduga on ? Võitja saab automaatselt järgmisesse ML hooaega ?
                  LiverpoolFC

Kommentaar

seda vist üpris naiivne loota...aga jah lootus ei suregi ju!!!EDASI POOL!!!
                    mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas ow3n
                      Tundub et 4. koht on minemas.
                      tsirkus Barcelona- esimest korda Eestis, teist korda P2rnus! \'Pool mahub Euroopas lahedasti nelja parema hulka, Ing-l ei taha see kuidagi 6nnestuda (noh tegel\'t pole see v2ga ebatavaline, et eelmise hooaja p6hjal meistrite liigasse saanu loksub hooaeg hiljem koduliigas kuskil keskel)

Ja mis selle meistrite liiga võiduga on ? Võitja saab automaatselt järgmisesse ML hooaega ?
                      just,
                      aga et 5 kohta samast riigist ei anta, t2hendaks Liverpooli v6it CL-is seda, et Everton peaks siis ikkagi UEFA sarjaga leppima
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

just,
                        aga et 5 kohta samast riigist ei anta, t2hendaks Liverpooli v6it CL-is seda, et Everton peaks siis ikkagi UEFA sarjaga leppima
                        Minu arust on asi FA otsustada. Samas on väga ebatõenäoline, et Everton Meistrite Liigasse lastakse, kui \'pool selle tõesti kinni paneb, mis on 99% kindel

Kommentaar

Algselt postitas Epic
                          Minu arust on asi FA otsustada. Samas on väga ebatõenäoline, et Everton Meistrite Liigasse lastakse, kui \'pool selle tõesti kinni paneb, mis on 99% kindel
                          Äkki sa seletaksid mulle, mis õigusega otsustab FA, kes võib UEFAle kuuluvas karikasarjas osaleda?

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Epic
                            Äkki sa seletaksid mulle, mis õigusega otsustab FA, kes võib UEFAle kuuluvas karikasarjas osaleda?
                            Mulle on kuskilt silma jäänud, et FA otsustab, kes saab.

Kommentaar

Algselt postitas Epic
                              Algselt postitas Martin
                              Algselt postitas Epic
                              Mulle on kuskilt silma jäänud, et FA otsustab, kes saab.
                              Aga miks nad siis ei otsusta, et kaheksa meeskonda võiks osaleda? Või kas UEFA enda reeglistik ei loe siis üldse midagi ja FA võib vabalt ise kõike otsustada?

Kommentaar

BBC

Kommentaar

Working...
                                X