Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Noh kas see 4:0 pole siis midagi?See peaks näitama, et ajutine mõõn on läbiIsegi kui OG poleks olnud oleks 3:0 suur võit ei osanud oodatagi nii suurt üleolekut, arvasin et 2:0 kõige rohkem...aga igatahes
Jah, kui sa arvad, et enamus mängust oli mingi kümne minutiline lõik pärast Liverpooli 3. väravat.
Need inimesed, kes arvavad, et jalgpallimäng kestab 90 minutit, on tõenäoliselt natuke teisel arvamusel.
Liverpool lihtsalt tahtis seda võitu rohkem. Võidu võtmeks olidki kahevõitlused, muidugi ka Gerrardi hiilgemäng ning suurepärane kaitseliin. Eriti üllatas Wright, kes sai Kewelliga kenasti hakkama.
Orginally posted by Rain
, muidugi ka Gerrardi hiilgemäng ning suurepärane kaitseliin. Eriti üllatas Wright, kes sai Kewelliga kenasti hakkama.
ei taha nüüd tülitseda aga kas räigelt jalgadesse sõitmine on mingi uus viis kuidas oma taset näidata......... no kui nii siis paneme eesti koondise mingeid räigeid kappe täis ja ongi OK
aga mina kui neutraalne vaataja arvan ikkagi et leeds domineeris
Ei näinud seda mängu, aga tulemus on super! Kahel kkorral, kui viimasel hetkel otsustasin mängu mitte vaatama minna - ManU vastu viimati ja eile, on 'pool teinud imet! Ja kõik Emile Heskey üle ilkujad võivad vast ka toone pisut vaiksemaks võtta. Who cares, kes domineeris, tulemus on ju ilmselge ja ühene. GO 'POOL!
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Njah. 6:0 jäi seis, mõelda vaid, ja muidu sugugi mitte kehvasti mängiva ITFC vastu. Tundub tõesti et mäng on käima saadud, vaja veel Babbelit ja Redknappi ka tagasi, siis oleks minu meelest ülikõva shanss (vahepeal juba läinuna tundunud) meistritiitli poole võitlemiseks. CL peaks selle aastal kotis olema juba kyll. V-V saadi kahe vooruga ikka väga korda (10:0), ülikõva on punaste kaice, ma tahaks näha ründepaari kes suudaks pooli kaicest 6 palli läbi lüüa...
ma tahaks näha ründepaari kes suudaks pooli kaicest 6 palli läbi lüüa...
See ründepaar peaks koosnema vanakreeka sõjajumal Aresist ning peajumal Zeusist. Kuigi jah, nendele kreeklastele palga maksmine läheks tiba kalliks, arvan ma.
Lausa hea, et 'poolil sel nädalal mänge pole: Owen ja Dudek vigastatud, Gerrard ka seal ääre peal...Peab ainult lootma, et järgmisel kolmapäeval Galatasaray vastu on parim koosseis jalul.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
LIVERPOOL on Lihtsalt hetkel parim!!!3 mängu,väravate vahe 11:0,kusjuures komistanud tema otsa on nii Manu kui Leeds:Heh!!!Imege!Liverpool võidab Inglise liiga ja Meistrite liiga
2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar