Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

baros peaks saama 45 min mänguaega.

kas ma olen ainul loll kes on kuulnud, et houllier otsib abi ründajate puudusele hispaaniast diego trestani näol. briti pressist on see teema läbi käinud, aga pooli kodulehelt ei leia vähimatki vihjet kusagilt.
    Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

briti press kirjutab tõesti ainult seda mida loeb klubide ametlikelt kodulehtedelt

Kommentaar

Originally posted by LFCowen
        kas ma olen ainuke loll kes on kuulnud, et houllier otsib abi ründajate puudusele hispaaniast diego trestani näol. briti pressist on see teema läbi käinud, aga pooli kodulehelt ei leia vähimatki vihjet kusagilt.
        Kollane, kollased jutud.....Pealegi on Houllieril ründaja juba välja vaadatud, loe näiteks mu signatuuri.

Kommentaar

njah, olen minagi kuulnud kuulujutte seoses Liverpooliga ja nende kohaselt peaks Liverpooli järgmiseks ründajaks saama ei keegi muu kui Djibrill Cisse mees isegi tahtvat meeletult Liverpooli
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Originally posted by zaz

njah, olen minagi kuulnud kuulujutte seoses Liverpooliga ja nende kohaselt peaks Liverpooli järgmiseks ründajaks saama ei keegi muu kui Djibrill Cisse mees isegi tahtvat meeletult Liverpooli
            Tohoh! Vaat see on alles uudis! Kus sa kuulsid ka sellist imejuttu?
            Paul Jones on muuseas läinud. Ta sõlmis lepingu Wolvesiga ja nii lubati mehel enneagselt lahkuda. Kokku jõudis ta meie eest pidada kaks kohtumist.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
              Tohoh! Vaat see on alles uudis! Kus sa kuulsid ka sellist imejuttu?

Siin üks tegelane, kes kahtles oma intelligentsis spekuleeris juba Tristaniga
              Mõtlesin, et värskendan siin kõigi mälu:P
              ja kas mitte Cisse\'d ka Vince ei mõelnud?

Kommentaar

Originally posted by Vince

loe näiteks mu signatuuri.
                Originally posted by zaz

ja kas mitte Cisse\'d ka Vince ei mõelnud?
                kas see on mingi konksuga küsimus?
                The other line moves faster.

Kommentaar

kas see on mingi konksuga küsimus?
                  Ma kardan küll, et on!
                  BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

My bad!
                    mul polnud lihtsalt sellist valikut tehtud, et mul neid allkirju näeks
                    krt, nüüd tundub asi endalegi imelik
                    igatahes see praegu põetav haigus on minult vist küll viimsegi ajuraku viinud...

Kommentaar

vabandan et siin segadust külvasin. tegu pidi olema laenulepinguga (selle hooaja lõpuni), aga viimased päevad täielik vaikus, niiet tõesti kuulujutu tase siis. mul iseenesest kahju. oleks tahtnud näha kuidas hispaanlane inglismaal hakkame saab.
                      Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Lõpp hea, kõik hea.

Järgmiseks ootame huviga Liverpool - Everton sõda.

Kommentaar

kas liverpool kunagi nii kaugele ka jõuab et ametlikult cisse ostab või jäätegi nämmutama sel teemal?? minusta juba viimased poolteist aastat on jutt et homme signitakse.. siiani ei sittagi.. not that i care aga seems like load of bs to me

Kommentaar

minu teada pidi cisse tulema suvel ja tristaniga kui läheb ostuks sama asi ,et siis alles suvel...või kuidas!?igatahes eks siis suvel paistab...

Kommentaar

Kui keegi minu käest küsiks, siis minu arust pole Liverpoolil Tristani sugust primadonnat vaja. Entusiastlik noormees Cisse kuluks neile aga marjaks ära küll.

Kommentaar

Originally posted by eston#21
                                kas liverpool kunagi nii kaugele ka jõuab et ametlikult cisse ostab või jäätegi nämmutama sel teemal?? minusta juba viimased poolteist aastat on jutt et homme signitakse.. siiani ei sittagi.. not that i care aga seems like load of bs to me
                                Mind näiteks absoluutselt see teema ei huvita praegu. Mees ise võib igasugust juttu ajada, aga niikaua kui nime pole paberil ma tema peale isegi ei mõtle. Suvel võib olla teisiti, kui peale kuulujuttude muud ei toimu.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X