320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

Originally posted by vandersell

Originally posted by rauno

järgmist matši 17.04 näitab buldogi pubis et nagu eelmine reede seal jälle?
    Arsenali õllekannukallutajad põgenevad seks ajaks Tallinnast ära, röövides kõige suurema Liverpooli kõri endaga kaasa
    Kas see oli varjatud kutse?Kuhu me lähme siis? Naised-lapsed kaasa ikka?

Kommentaar

Originally posted by rauno

järgmist matši 17.04 näitab buldogi pubis et nagu eelmine reede seal jälle?
      Arsenali õllekannukallutajad põgenevad seks ajaks Tallinnast ära, röövides kõige suurema Liverpooli kõri endaga kaasa
      arvan et kohtusin selle kuldkõriga prismas kui ta sättis juuksurisse raido jaoks kenaks tegemakui ma muidugi ära arvasin keda sa suuremaks \'POOLI kõriks nimetasid.
      no siis ma arvan et Melwood ehk on kohal ja Undi ja ehk keegi veel.pidutsemiseks momendil põhjust pole loodame et mäng laupäeval annab selle põhjuse
      sigpic

Kommentaar

no siis ma arvan et Melwood ehk on kohal ja Undi ja ehk keegi veel.pidutsemiseks momendil põhjust pole loodame et mäng laupäeval annab selle põhjuse
        Sa arvad täitsa õigesti. Ja mitte ehk, vaid ikka kindlasti olen ja Undi ka.

Ja pidutsemiseks polnud ka eelmine reede põhjust, ometi ...
        BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Originally posted by tembuu

Kas see oli varjatud kutse?Kuhu me lähme siis? Naised-lapsed kaasa ikka?
          Hehee. Väga varjatud. Sa isegi ei näinud seda
          Aga OK, foorumis on ka teisi teemasid risustamiseks, siin aitab nüüd
          Supplies!

Kommentaar

Kes muidu \'pooli kodulehele ei satu - tasuks lugeda intervjuud mehega, kellele seatud kohustus nii mõndagi klubi tuleviku suhtes otsustada.

Link

Ja veel: täna möödub 15 aastat Hillsborough\' tragöödiast, milles hukkus 96 Liverpooli poolehoidjat. John Barnes, John Aldridge, Kenny Dalglish ja Alan Hansen meenutavad.

Link

Teid ei unustata iialgi. YNWA
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

tere kõik punaste toetajad siin foorumis !küsimus teiel kuidas saaksin uut LFC särki tellida et äkki keegi saab kusagilt tellida või on müüa siis ma oleks nagu vägagi huvitatud asjast!

Kommentaar

Originally posted by redsfan

tere kõik punaste toetajad siin foorumis !küsimus teiel kuidas saaksin uut LFC särki tellida et äkki keegi saab kusagilt tellida või on müüa siis ma oleks nagu vägagi huvitatud asjast!
                Uut? Kui mõtled 2004/06 särki, siis seda pole veel lihtsurelikele kättesaadavaks tehtud, kuigi kohe-kohe peaks tulema. Seda praegust särki saad näiteks ametlikust poest tellida. Kui aga enda/isa/venna/sõbra krediitkaarti ei saa kasutada, on asi natuke keerulisem.

Kommentaar

Originally posted by Undi

Originally posted by redsfan

Uut? Kui mõtled 2004/06 särki, siis seda pole veel lihtsurelikele kättesaadavaks tehtud, kuigi kohe-kohe peaks tulema. Seda praegust särki saad näiteks ametlikust poest tellida. Kui aga enda/isa/venna/sõbra krediitkaarti ei saa kasutada, on asi natuke keerulisem.
                  seee ongi nagu et pole seda rahvusvahelist krediitkaarti aga ma mõtlesingi et kui keegi äkki tellib või keegi toob inglismaalt et siis kuidagi

Kommentaar

Liverpool - Fulham 0-0

Meile anti penalti. Owen loobus löömast, seega mängijad otsustasid omavahel, kes lööb. Gerrard lõi, aga skoori ei tulnud.
                    Järgmine mäng Old Traffordil. How the hell are we gonna win there ?

Kommentaar

mis teha kui mängiad ei suuda ära otsustada enne mängu kes penalti lööb

Kommentaar

mis teha kui enne mängu ei suuda otsustada ära kes penalti lööb

Kommentaar

uskumatu kuid tõsi ikka oleme 4 kohal
                          ilusa ilmaga ilus kingitus villa vs newcastle mängust mis viigiga lõppes
                          sigpic

Kommentaar

Laupäeval...nojah, paras oigamine järgneb.
                            Kõigepealt panid mind õhku ahmima GH valikud algkoosseisuks. Kodumängus, kus vaja kohe kontroll võtta ja vastane nurka suruda, jookseb teise ründajana platsile Cheyrou ja ühel äärel vaevalt vigastusest toibunud Vladi Smicer. Ei tulnud sellest midagi head. Jällegi valmistas pettumuse rünnakul enam-vähem kõik pallid kaotanud Harry Kewell, samuti Riise, kelle kunagisest vormist pole enam riismeidki järel. Kõige enam tegi mulle kogu mängu tuska see, et \'pool Anfieldil endiselt nii ebakindlalt mängib. Tõesti raske uskuda, et see on meie kodustaadion.
                            Nagu ikka pidi Stevie Gerrard ka seekord kõik ise tegema, isegi pendla lööma, mille van der Sar tublilt tõrjus.
                            Ükski meie konkurentidest ei võtnud vaevaks võita ja mööda minna, nii et püsime ikka veel seal neljandal kohal. Aga ManUtd ootab. Loodan südamest, et GH seekord vähemalt testib nende kaitset, pannes Oweni kõrvale Heskey. Cheyrou\'d tõesti ei taha enam näha.

Kommentaar

Independenti alati vihane kolumnist James Lawton on võtnud ette Michael Oweni teema. Teatud mõttes olen autoriga nõus, Michael ei ole \'poolile midagi võlgu ja ma ei süüdista teda milleski, kui ta otsustab lahkuda. Klubi allakäik ei pea tähendama ühe suure jalgpalluri karjääri peatumist. Kuradi kahju oleks näha teda lahkumas, seda küll... Aga iga ilus asi saab ükskord otsa.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                                Loodan südamest, et GH seekord vähemalt testib nende kaitset, pannes Oweni kõrvale Heskey. Cheyrou\'d tõesti ei taha enam näha.
                                Tahtsid vist öelda, et tugevdab teie kaitset. Teades milline kaitsev ründaja (loe: kasutu ründaja) üks neist kahest sinu poolt pakutud algkoosseisulasest on.

Owenist kahju, närvid ei luba isegi pennalt põmmutada.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X