Replying to Topic \'Liverpool\'
Otsemobor on minuarust ehtne asendus kustunud või teisiti öeldes kustumas vanameistri Babbel-i asemele. Iseloomustuseks öeldakse tema kohta, et Jon on selline ründava orientatsiooniga mängija, kes meeleldi toob, mitte lihtsalt lööb palli kaitest välja.
Võimalik, et tegemist seega Salgado või Carlose mängustiili meenutava palluriga - kes siis vajadusel ründab julgesti. Igatahes jään ootama ja lootma. Paremkaitsesse oleks tsipa särtsu vaja küll. :P Jutud juttudeks, eks ikka oma silm on ikka kunn ja seletab kõige paremini, mis mängumehega tegemist on.
Ametlik koduleht soovib fännide arvamust selle kohta, kas \'pooli meeskond vajaks üht kogenumat ja vanemat mängijat juurde. Nagu oli G. McAllister. Selline küsimus kõlab nagu vihjena, et äkki on oodata mingisuguse kogenuma mängija ostmist. Arvan et üks kogenum mängija paha ei teeks. Kuid kui see tähendaks mingi suure hulga raha kulutamist mingile n.ö. vanale staarile, siis olen selle vastu.
Näitena võiks tuua siia kasvõi Batistuta värbamine meie ridadesse, kelle Inglismaale siirdumise soovidest on siin kirjutatud. (õnneks on teda seostatud siiski teiste klubidega) Temas ma küll mingit uuendavat jõudu ei näe !
Aga noh, nii arvan aint mina
Elame, näeme...
Cisse, Kewell - You are very welcome to our club.
Otsemobor on minuarust ehtne asendus kustunud või teisiti öeldes kustumas vanameistri Babbel-i asemele. Iseloomustuseks öeldakse tema kohta, et Jon on selline ründava orientatsiooniga mängija, kes meeleldi toob, mitte lihtsalt lööb palli kaitest välja.

Ametlik koduleht soovib fännide arvamust selle kohta, kas \'pooli meeskond vajaks üht kogenumat ja vanemat mängijat juurde. Nagu oli G. McAllister. Selline küsimus kõlab nagu vihjena, et äkki on oodata mingisuguse kogenuma mängija ostmist. Arvan et üks kogenum mängija paha ei teeks. Kuid kui see tähendaks mingi suure hulga raha kulutamist mingile n.ö. vanale staarile, siis olen selle vastu.

Aga noh, nii arvan aint mina

Elame, näeme...
Cisse, Kewell - You are very welcome to our club.

Kommentaar