Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas erts
?
et trenni on hakanud taas tegema ....? kes see keskmine töll on siis?
Pakuksin, et tegemist on klubi nn. \"fitness coach\'iga\". Võin eksida. On sellel tähtsust? See, et Stevie G (ja muidugi härra Nunez ka) jälle ringi lippab, on meile väga oluline uudis.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ma ei saa aru na ,mis teil Undi ja -Marko- minu vastu on na Aga ma ei kao ära na ,sest minu lemmik on ikkagi ju L\'pool na ja nüüd kui ma jälle nettis saan olla olen vic jälle aktiivne L\'pooli fänn na
Täna sai kool jube varakult läbi na ,mõtlen et teeks ka siis meistrite liiga mängu eelvaate nagu Henrikas ikka teeb na.(veidi pikkem kui ow3ni oma na ) Imelik aint et keegi pole mulle ettepannekut teind ,et ma soccerneti modeks või reporteriks hakkaks na
Deportivo v Liverpool - selle vooru põnevuskohtumine
Mäng Depporiga on kintlasti üks selle hooaja tähtsamaid mänge na ,ja see võib juba otsustada meie saatuse Euroopas na ,sest kui L\'pool peaks tabeli viimasele kaotama na siis on raske tahta Meistrite Liiga karikat na. Kuigi jama on see ,et tabeli viimane on Deportivo na kellega võiksime vabalt mängida finaalis na ja mäng on võõral platsil ka. Sellepärast on raske mäng tulekul na.
Hispaanias toimuv võitlus on sellepärast huvitav ka na ,et meil on hispaania treener na ,kes teab neid hispaania asju ja Deppori taktikat megahästi na. Punkt selle eest meile juba na. Aga see on jamma na ,et meil on nii palju vigaseid na ja üldsegi ei mängi seekord näiteks Gerrard na ,kes juba väga ammu pikka vigastuse sai ja juba joosta saab na nagu suurim L\'pooli fänn eestimaa peal na ,macnamara juba foto peal näitas na. Siis on see jubeda luumuuruga Cisse ka hospitalis na ja ka ei mängi päris kaua ,terve hooaja vist na. Kindel on ka ,et Punaste poolt ei mängi täitsa raudselt Realist tulnud Nunez ja Reali läinud Owen na ,neist meestest on puudus suur. Aga ma loodan ikka na ,et vähemalt Xabi Alonso paraneb tänaseks kõige tähtsamaks mänguks na ja lööb ka mõne kolli äkki vahelduseks na
Aga selle pärast ,et meil on pallju vigaseid mehi na ,siis saavad ja peavad endast 300% andma vahetusmehed ja noored ,kes nüüd platsile saavad selle pärast na. Näiteks mängib rünnakul kindlasti nüüd Milani Barosi kõrval noor prantsuse lootus Florent Sinama-Pongolle na (see on küll kõike pikkem nimi ,mille ma kirjutand ollen na ) ja pakun et mõni noor veel ikka kaitseb või poolkaitseb!
Eelmises mängus liigas na ei läind meil eriti hästi kui tegime Blackburni meeskonnaga viigi na ,aga Deppor võitis ka aint 1:0 sellise nõrga tiimi nagu Racing Santander na. Värava lõi neil Pandiani na ,keda peab Hyppia nüüd küll väga kõvasti katma na.
Lõppuks Riazor Stadiumile on meie treener viinud need mehed kõik na ,aga platsile nad küll ei saa kõik na:
Saigi valmis see pikk ülevaade na ,kui soccernet tahab ,siis võib seda artiklit kasutada küll na seal soccernet.ees na
Aga nüüd juba külmkapi kallale na ,et õhtuks krõpsud ja võileivad ja jäätis valmis oleks na. Võibolla söön juba nati praegu ära na ,aga siis lasen mutil juurde tuua na.
Viva la L\'POOL na!!!!
Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us
Tegelikult pole ju Tanua analüüsil hädagi. Raske muidugi kirjavigade ja na-de tõttu lugeda, aga faktid on kenasti välja toodud.
Tänane arvatav algkoosseis ei ole just üllatav:
Kirkland, Josemi, Carragher, Hyypiä, Traore, Finnan, Hamann, Alonso, Riise, Garcia, Baros. Pink on lühike - kõne alla tulevad põhiliselt Kewell ja Warnock, tervenemise korral ja raskes seisus sekkub ilmselt Pongolle. Augutäitjaks võidakse kasutada Biscani või Diaot.
Kahtlemata on täna meie hooaja seisukohalt väga oluline mäng. Viik oleks ehk isegi võimalik saavutada, aga vaja läheks võitu. Lahtist mängu pole vist oodata ja kindlasti tuleks üritada vähesed võimalused maksimaalselt ära kasutada. Natuke hirm on küll, aga loodame parimat.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ähh, ärge kobisege vaese Decofani kallal. Mees on ju sündinud koomik, mulle igatahes tema eelvaade meeldis. Ses suhtes nõustun \"suurima L\'pooli fänni eestimaa peal na ,macnamara-ga\" . Laske aega atra seada, pärast veel rõõmustate, et sellise fänni juurde saite .
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Cisse vigastus on tõesti jube. Kõikse paremat mehele.
LIVERPOOL = JINX CLUB
Miks see nii on ? Kohe selgitan:
Kaksteist kuud tagasi pidid tabasid halvad vigastused Milan Baros\'i ja Jamie Carragheri.
Mäletatavasti ei olnud ka Owen eelmisel hooajal mõnda aega mängukorras.
Ka Stephane Henchoz, Neil Mellor ning Bruno Cheyrou olid eelmine hooaeg siit ja sealt vigastatud.
Resermängija Richie Partridge\'il ei saanud terve eelmine hooaeg halva põlvevigastusre pärast mängida.
Stephen Warnock\'il tuli üle elada jalaluu murde, mis omal ajal tõsiselt ähvardasid tema jalgpallikarjäärile kriipsu peale tõmmata.
Väravavaht Chris Kirkland\'il jäi erinevate vigastuste tõttu kahe viimase hooaja jooksul suur osa mänge vahele.
Viimasel suvel opereeriti järgmisi Liverpooli mängijaid: Steve Finnan, Harry Kewell ning Vladimir Smicer. Viimane neist ei pääse väljakutele enne järgmise aasta algust.
Lisaks kõigele trambiti Carling Cup\'i Millwalli mängus Florent Sinama-Pongolle\'i, mis põhjustas noormängijale vigastuse.
Antonio Nunez pole Liverpooli eest veel mitte ühtegi õiget mängu pidada saanudki. Meest kimbutab põlvevigastus hooaja eelsetest kohtumistest.
Steven Gerrad\'i lugu teate isegi.
Õnneks on neist kaks viimast varsti platsil, kuid sellegipoolest on kogu see vigastuste lugu nukker. Eelmise hooaja ebaedu põhjuseid võib kõigele muule lisaks tihedalt siduda ka vigastuste lainega. Mis kõige kurvem - paistab, et ka sel hooajal läheb sama rada pidi. Ma ei taha mõeldagi, mis juhtuks kui Baros peaks end lähiajal katki tegema või ei saaks me enam pidevalt Hüüpia, Alonso või Garcia teeneid kasutada.
Minu pisikese jutu eesmärgiks ei olnud mingil juhul Liverpoolist kirjutada, kui ühest vigastusterohkemast Premiershipi klubist, vaid lihtsalt natuke informeerida ülejäänuid siinse teema lugejaid ja kaasfoorumlasi. Eks vigastused käivad profijalgpalliga käsikäes ning kõikidel klubidel on sellest tingituid raskusi. Loodetavasti meie nõidus varsti lõpeb.
Mis puudutab tänast kohtumist Deportivoga, siis noh olen üsna pessimistlik selle suhtes. Deportivol on tabelis kõige vähem punkte, seega annavad nad täna kodustaadionil endist kõik, et meid maatasa teha. Lausa tobenaljakas juba, aga mu vigastuste teema jätkub ka selle mänguga --> Igor Biscan starts for Liverpool in La Coruna tonight with Xabi Alonso\'s calf injury relegating him to the subs bench.
oi kuradima hea on selliseid mehi näha kes platsil iga hinna eest palli pärast võitlemas ...pean silmas tervet tänas satsi ...aii kui magusad 3 punni juures...c mon pooool!!!
Kommentaar