Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Algselt postitas eston#21

Algselt postitas mcnamara

Võimalus Arsele, Newcastle\'ile ning Manule Anfield\'il tappa anda. Miks ka mitte.
    kas nii sama veenvalt nagu te prügikollidega tegite??
    Jaa,Kellelegi meist meeldib väga möliseda
    LiverpoolFC

Kommentaar

Täna on Anfieldil leinapäev. Liverpooli ja Inglise koondise kapten Emlyn Hughes on lahkunud.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

kuidagi vähe on neid punkte tulnud viimasel ajal
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Tanua

Teised väravad lõi Baros na ,kuigi ma oleks tahtnud ,et Mellor ka põhi eest kolli löönd oleks na. A äkki järgmine kord na
          Peaagu läkski nii ,et järgmine kord lõigi MELLOR kolle na! Jesss ,täna võitsime karikamängus na ,ses liigakarikamängus na ,ses Carling Cupis na Middlesboro 2-0 Ja mulle see meeldis eriti na ,et väravad lõi mõllemad mängu lõpus minu lemmik noor L\'Pooli mängija Neil Mellor na Ma ise küll loodan na ,et reserviväravakütt na sai nüüd jala lahti ja hakkab julmalt taguma nüüd palle väravasse na

Ma täna pikemat ülevaadet anda ei jõua teile na ,sest muidu magaks ma hommikul essimese tundi sisse ju na. Aga võibolla tuleb homme või ülehomme Neil Mellorist ,minu lemmikmängijast pikem uudislugu na.

Palju õnne kõikidele L\'Pooli fännidele Eestis ja Inglismaal ja Tais ka na
          Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

tsiteerides Tanuat :
            na na na na na na na na na na na na

Uue keele leiutand või mis ?

Kommentaar

Algselt postitas Tanua

Palju õnne kõikidele L\'Pooli fännidele Eestis ja Inglismaal ja Tais ka na
              voi herranjumala...

*pühib silmanurgast naerupisara ja teeb hingamisharjutusi, et krampis kõhulihastest vabaneda*
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Eilne koosseis 2:0 võidumängus: Dudek, Finnan, Henchoz, Whitbread, Traore, Potter, Biscan, Diao (Welsh 75), Warnock (Riise 82), Sinama Pongolle (Partridge 69), Mellor.

Mõnus kohe seda seltskonda vaadata. Ja eriti veel juurde lugeda, et härrad Partridge ja Potter andsid väravasöödud, Neil Mellor tagus kollid ning vasakäär Stevie Warnock oli \'pooli parim mees platsil. Edasi Londonisse, kentuki poisid!

Kommentaar

Algselt postitas Tanua
                  Ma täna pikemat ülevaadet anda ei jõua teile na ,sest muidu magaks ma hommikul essimese tundi sisse ju na. Aga võibolla tuleb homme või ülehomme Neil Mellorist ,minu lemmikmängijast pikem uudislugu na.
                  Aga ära siis rahva ootusi peta ja tee see pikem uudislugu ikka valmis.Põnevusega ootan

Kommentaar

Football\'s most sobering reading over the past week was not Manchester City\'s annual accounts (total debt up to £62.2 million), Chelsea chief executive Peter Kenyon\'s criticism of the FA over Adrian Mutu or Liverpool\'s revelation that they had paid more than £10m to get rid of Gérard Houllier and his backroom team.

Well done Hula
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mul küll homme matas raske kontrolltöö na ,aga modeks saamiseks tuleb ikka natu pingutada ka ju na. Ma nüüd siis teen artikli L\'Pooli noorest pullist na ,Neil Mellorist

NEIL MELLOR - uus tõusev täht jalgpallimaailmas na

Neil Mellor sündis 4. novembril 1982. aastal na ,seega oli tal alles hiljuti sünnipäev ,kui ta sai 22 aastaseks na (muidu oleks Neilile ise ka voorumis õnne soovinud ,aga sel õhtul mind just bänniti siin ära na ). Ta nägi ilmavalgust Sheffieldi linnas na ,kus on 2 kõva vutiklubi olemas ,aga tema isa oli hoopis Manchester City jalkalegend Ian Mellor na. Selles samas klubis sai alguse ka Mellor Neili jalgpallitee na. Aga poiss oli hilise arenguga (nagu Henrikas na) ja City lasi ta lahti 16 aastaselt na. Siis aga proovis temaga õnne meie poolt armastatud L\'Pooli meeskond na ja Mellor jäi testil treeneritele silma ja taga sõlmiti kohe leping.

U17 aastaste hulgas tabas Neili karm seljavigastus na, millest taastumine võttis päris kaua aega na. A juba järgmisel hooajal sai maailm esimest korda aimu ,et sest poisist midagi suurt tulla võib na ,sest Neil Mellor viis L\'Pooli noortemeeeskonna FA youth cupil oma väravatega poolfinaali na! Tõsiseks tegijaks reservide seas sai Iani poeg aga hoopis järgmise hooaja käikus na ,kui ta tagus vastaste puuri kokku üle 50 palli na. Sellest piisas et teenida Gerrard Houllierilt välja uus leping Inglisma suurklubiga na ja isegi kutsus prantsuse päritoluga treener Mellori 2002/2003 hooaja alguses 1. meeskonna treeningutele na. See oli suur samm Neili karjääris edasi na.

Oma debüüdi Punaste klubi esimses tiimis tegi Mellor 04. detsembril 2002 liigakarika mängus na Ipswichi vastu. Mäng lõppes 1-1 ja kuigi Mellor oma kolli ära ei löönd siis veel na oli algus tehtud na. Aga ta mängis ses mängus supperhästi na ,sest lõi posti korra ja teenis penalti ,mille lõi sisse Senegali poiss Diouf na! Sellel samal hooajal mängis Neil veel 5s mängus na ,sest Owen oli vigane ja Heskey oli vigane ja Baros oli paha-poiss na. Nendes mänkudes sai ta ka korra võrku sahistada na. Ja naljakal kombel juhtus see täpselt tema enda kodulinna meeskonna ,Sheffield Unitedi vastu na ja jälle liigakarika mängus na ,mille L’Pool kahjuks kaotas na Aga siis kui kõik teised ründajad jälle terveks said ,ei lastud Mellorit enam algkoosseisu platsile na ,aga reservides tagus mees ikka 23s mängus 20 kolli na.

2003 aasta suvel tulid uued ründajad meeskonda ,nagu näiteks Sinama-Pongolle and Le Tallec ja see ei teinud Mellorile head ,kuna tema lootus platsile saada muutus veel väiksemaks na. Pärast seda kui Neil lõi sõprusmängus soti klubile Aberdeen 2 väravat na ,laenas ta kohe ära Londoni klubi West Ham United na ,kes pidi mängima madalamas divisjonis na. Seal ei läind tal üldse hästi na ,sest treener vahetus ja siis kui Mellor veel viga sai ,ostis uus treener 3 uut ründajat na. Pealegi pidi Mellor seal mängima vale positsiooni peal na. Londonis lõi ta aint 21s mängus 2 väravat ja ta tahtis sealt kiirsti koju L’Pooli na. Punaste meeskonnas aga ta jälle ei saand põhitiimis kohe platsila na ja nii pidi Mellor kolle lõbu pärast taguma reservide eest (4s mängus kohe 10 kolli na!). 3 hooaega järjest oli ta väravate arvu järgi meie reservikunn na

Liverpooli klubiga on Mellor lepinguga seotud veel vähemalt 2006 hooaja lõppuni na ja pärast selle hooaja vigastusi ja ründajate lahkumist ja osade ründajate halba mängu na (Kewell) ja tema enda häid mänge loodab Mellor kindlasti mängida palju mange na ja lüüa ka palju väravaid na. Ja seda mitte reservis enam ,vaid põhimeeskonnas Barosi kõrval na. Loodame ,et nii läheb ja Mellor tõuseb L\'Pooli parimaks sel hooajal ja üldse legendiks

Statistikakokkuvõte na:

Nimi: Neil Mellor
                      Sünnipäev: 04.12.1982
                      Sünnikoht: Sheffield
                      Pikkus: 183 cm
                      Hüüdnimi (Gerrard Houllier): a goal machine
                      Klubid: Manchester City, Liverpool, West Ham
                      Number: 33
                      Mänge L’Pooli 1. tiimi eest: 9
                      Väravad L’Pooli eest: 3

Mina jaoks tema lemmikütlus na:
                      I couldn\'t wish to be at a better club than Liverpool!
                      VIVA LA L\'POOL ja VIVA LA MELLOR!!!
                      Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Lugesin läbi. Iseenesest on lugu hea, aga jah na-dega on nüüd küll sama lugu nagu tavalises koolikirjandiski kordustega. Tegid lugemise natukene kehvemaks. Aga targemaks sain ma igatahes.
                        sigpic

Kommentaar

kas sa kirjandid kirjutad ka sidesõne \'na\' kasutades?

Kommentaar

Väga tore asi see Hiiumaa konkurents. Märksa elutervem kui seal lõuna - eestis.
                            keep up good work both of you
                            ja käige ikka koolis kah.

Vanainimene

Kommentaar

Vahva vunts Bruce Grobbelaar jätkab oma heitlikku treenerikarjääri Lõuna-Aafrikas. Endise \'pooli puurivahi uusim (ja juba viies!) tööandja LAV-is on võimatult toreda nimega klubi \"Umtata Bush Bucks\". Meeskond vireleb kusagil kohaliku liiga tabelipõhjas.

Kommentaar

Pure Genius!
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X