Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

See oleneb väga muidugi Liverpoolist endast. Kuid praegu arvan, et hooaja lõpuks on punkte rohkem näiteks Arsenalil. Midagi kindlalt muidugi ei ole, palun mitte absurdsusi pakkuda. Liverpoolil on kehv võistkond. Owen, Hyypiä, Baroš, Dudek, võibolla keegi veel, kuid teised. Nad ei koonda head võistkonda.
    Liverpool on muidu väga hea klubi.

Kommentaar

Originally posted by vare Liverpoolil on kehv võistkond. Owen, Hyypiä, Baroš, Dudek, võibolla keegi veel, kuid teised. Nad ei koonda head võistkonda.
      no kuule...kui neil poleks head võistkonda, ei oleks nad praegu Premieris esimesed. Kas Gerrard, Diao, Riise on kehvad? ja heskey...paljuga ta silma ei paista, aga tihti loob just temad olukorrad. ja nii edasi. Premieri tipus pole minu arvates ükski meeskond kehv, edukus sõltub paljude asjade kokkusattumisest. Hetkel näiteks Gerrardi alavorm...ja siis kaitse...see on tõesti õudne, Henchozi oleks kiirest itagasi vaja.

Kommentaar

Originally posted by vare

See oleneb väga muidugi Liverpoolist endast. Kuid praegu arvan, et hooaja lõpuks on punkte rohkem näiteks Arsenalil. Midagi kindlalt muidugi ei ole, palun mitte absurdsusi pakkuda. Liverpoolil on kehv võistkond. Owen, Hyypiä, Baroš, Dudek, võibolla keegi veel, kuid teised. Nad ei koonda head võistkonda.
        Olen nõus, et premiership\'i võitmine oleneb Liverpoolist endast.
        Samas ei ole ma nõus sellega, et Liverpoolil on kehv võistkond. Peale 1/3 mängude mängimist hooajal liigat juhtiv klubi ei saa olla kehv. Mis asi sel juhul on hea?
        Pealegi on näiteks paari hooaja tagusest meeskonnast tuumik järel ning selle meeskonnaga võitsime me nii UEFA kui ka FA karika, lisaks veel muud kila-kola.
        BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Mina isiklikult arvan, et ei ole sellel Liverpooli meeskonnal häda midagi. Oleks neil paar tasemel keskkaitsjat peale Henchozi ja Hyypia, räägiks me kindlasti juba uute CL gruppide loosimisest. Tänsel päeval Hyypiaga koos mängiv Traore ei kannata kriitikat absoluutselt. Ta lihtsalt ei oska ja kõik. Ei ole võimalik nii mängida, et kui vastase iga rünnakuüritus toob kohe momendi oma värava all. Samuti võiks ründajad oma võimalusi paremini kasutada, kasvõi nt. kodus Valencia ja Baseliga. Kui need detailid ka veel paika mängudega paika loksuvad, siis on tegemist kindlasti suurima rivaaliga meistritiitlile koos Arsenaliga.

Kommentaar

Replying to Topic \'Liverp

Tänane mäng Sunderlandiga. Mängu statistika räägib enda eest (löögid 24-0 sic!). Viimase aja tulemuste valguses hakkab juba tunduma, et oodatud arenguhüpe jääb ka sel hooajal tulemata. Nii palju mõttetult kaotatud punkte. Kahju, väga kahju! Liiga esikohtki on hetkel läinud.

Illustreerimaks tänast mängu lisan ka statistika.

Liverpool (0) 0 - 0 (0) Sunderland

Liverpool
            Dudek; Babbel, Carragher (Riise), Hyypia; Hamann, Murphy; Diao, Traore; Heskey, Owen, Smicer (Diouf).

Sunderland
            Macho; Craddock, Gray, McCartney; Kilbane, McCann; Babb, Bjorklund, Flo (Kyle), Proctor; Phillips (Thirlwell).

Referee: D\'Urso, A. P. (Billericay)

Attendance: 43,074

Bookings
            Liverpool: None
            Sunderland: Bjorklund (43)

Sent off
            None

Free-kicks
            Liverpool: 8
            Sunderland: 6

Corners
            Liverpool: 10
            Sunderland: 0

Goal attempts
            Liverpool: 24

On target
            Liverpool: 10

Hit woodwork
            Liverpool: 1

Offsides
            Liverpool: 2
            Sunderland: 2
            BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Tänane mäng Sunderlandiga. Mängu statistika räägib enda eest (löögid 24-0 sic!).
              Antud juhul oleks võinud tõesti korralikult selle Macho (on ikka nimi!) pesa palle täis põtkida - oleks Mart saanud pingevabamalt oma uuele tööpostile asuda.
              Elämä on laiffi!

Kommentaar

Mõnel päeval lihtsalt ei põrka sisse, pole midagi teha - jalgpall on lihtsalt selline...

Kommentaar

Minul oli \"õnn\" eile seda mängu Sunderlandiga näha ja pean tunnistama, et nii kehvalt pole ennast ammu tundnud. Liverpool pole muidugi esimene ega viimane meeskond kes umbkaitset murda ei suuda, aga iga sel viisil kaotatud punkt teeb kuratlikult haiget.
                  Esimesel poolajal mulle pooli mäng päris meeldis, kombineeriti kaunilt...kusjuures üle hulga aja paistsid just poolkaitsjad ilusa mänguga silma, eelkõige Diao ja Murphy. Teine poolaeg oli juba lootusetum kuidagi, tsenderdused jäid ebatäpseteks ja pall jõudis harva värava ees löögipositsioonile. Ja muidugi see vastaste kollkipper Macho, tema suurepäraseid tõrjeid tuleb tunnustada.
                  Raske on selliseid matshe taluda. Ma arvan, et poolehoidjatel on veel õudsem kui mängijail endal. Aga võitlus jätkub.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Midagi meeldivat pole kõnelda ka eilse reservmängu kohta Birminghami vastu. Sai oodatud Abel Xavieri tagasitulekut...see ka toimus, aga meeskond mängis tervikuna kehva mängu ja kaotas 0:2. Kõigele lisaks tegi Patrik Berger JÄLLE oma jalale häda.
                    Xavier on siiski ehk peagi põhis tagasi, nagu ka Henchoz - siis jääb loodetavasti mõneks ajaks ära selline kaitsetegevus nagu esimesel pooltunnil Baselis.
                    Kehv ilm, kehvad päevad poolile.

Kommentaar

Mul pole Sunderlandile midagi ette heita, sarnast mänguskeemi viljeleb vahel ka Eesti, ajades nii vastaste fännidel närvi mustaks. Mina kui Safc\'i austaja arvan kyll et viimane tegi täiesti hea mängu.
                      No mina igatahes järgin. Olen alati olnud seda meelt, et Euroopas mängides on kõik Inglise klubid omad. Loodetavasti mõni veel siin foorumis arvab nii.
                      Olen sinuga täiesti nõus.

Kommentaar

Mul pole Sunderlandile midagi ette heita, sarnast mänguskeemi viljeleb vahel ka Eesti, ajades nii vastaste fännidel närvi mustaks. Mina kui Safc\'i austaja arvan kyll et viimane tegi täiesti hea mängu.
                        No mina igatahes järgin. Olen alati olnud seda meelt, et Euroopas mängides on kõik Inglise klubid omad. Loodetavasti mõni veel siin foorumis arvab nii.
                        Olen sinuga täiesti nõus.

Kommentaar

Liverpooli ootab homme ees reis Londonisse, et kohtuda Loftus Roadil Fulhamiga. Samal ajal ajakirjandus spekuleerib uute ostudega - küll ikka jälle Damien Duff, küll Baseli Yakin, küll Ajaxi Van Der Vaart - reaalsus on ilmselt siiski, et talvel ostudeks raha ei jätku. Iseasi seegi, kas neid uusi mängijaid hetkel vajagi on.
                          Fulham peaks praegu meeldiv vastane olema, s.t hästi neil liigas ei lähe. Ka ajalugu on pooli poolt. Londoni meeskonnale on harva kaotatud. Tõsi viimastel aastatel pole just palju kokku juhtutud. Läinud aastal pool Londonis (küll Craven Cottage\'il) võitis 2:0, väravad lõid nüüdseks lahkunud Anelka ja Litmanen.
                          Stephane Henchoz treenib taas, kuid vaevalt et homme platsile astub. Vaevalt, et Sunderlandi mänguga võrreldes koosseisus suuri muudatusi on oodata. Võib-olla mängib seekord Milan Baros, kes Tshehhi eest kolmapäeval kauni värava lõi? Ootame siis homset.

Kommentaar

Väga huvitav, 19. novembril tuli mulle, kui liverpoolfc.tv registreeritud kasutajale järjekordne uudiskiri, kust hakaks silma uudis, et sel laupäeval (23.11.2002) on KÕIGIL regsitreeritud kasutajatel võimalus jälgida tasuta live-kommentaari (sh. audio-vahendusel) matshist Fulhamiga. Tavaliselt on see võimalus vaid E-Season Ticket\'i omanikel. Täna läksin lehele, ja kuigi hetkel peaks just käes olema periood, mil see pakkumien kehtib (22.novembri öössest kuni 24. novembri õhtuni), ei lase leht mul mitte kusagile ligi minna, mis mailis lubatud.

Kas keegi, kes on samuti regsitreerunud liverpoolf.tv lehele ja on teadlik sellest pakkumisest, on samuti selle probleemiga eile-täna kokku puutunud?
                            See kiri siin on all

Kommentaar

Kuna Dudek on viimasel ajal suhteliselt ebakindlalt esinenud, siis võib järgmises mängus Kirkland teda asendada. Minu arvates Houllieri poolt õige otsus. Loodan väga, et Dudekit sama saatus ei taba, mis Westerveldi

Kommentaar

Originally posted by Undi

Kuna Dudek on viimasel ajal suhteliselt ebakindlalt esinenud, siis võib järgmises mängus Kirkland teda asendada. Minu arvates Houllieri poolt õige otsus. Loodan väga, et Dudekit sama saatus ei taba, mis Westerveldi
                                Minu meelest on tegu intellektuaalselt väga huvitava mõttega. Lõplikku otsust pole veel langetatud. Küsimus on selles, et kas Kirkland, kes on reservides (nagu kuulda) väga hästi mänginud, peaks põhikooseisus sel hooajal esimest korda välja astuma just Euromängus?
                                Kas see viimane pole just koht, kus vajaksime kogenud mängijaid, eriti veel olukorras, kus vastane Euromängudes nii väga kogenud ei ole. (selle viimase panin küll lambist, kuid kardan, et väga ei eksi ka)
                                Aga Kirkland Man U vastu pühapäeval. See oleks ilmselt hea mõte!
                                BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Working...
                                X