Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

Liverpool - Aston Villa 1-1
    Kurb et mäng nii lõppes. Esimesel poolajal suutsime ikka Owen ilusast, täpsest, võimsast löögist juhtima minna. Kogu mängu käigus oli domineeriv just Pooli meeskond, kuigi Villa tegi vahepeal ikka päris ohtlikke vasturünnakuid. Suur pettumus, et Hüüpia suht mõttetult vastase karistusalas maha tõmbas, kusjuures ei olnud tarvidust riskida, kuna sel hetkel vastane midagi ohtlikku palliga ei oleks niikuinii saanud teha. Maha tõmbamine maksis penalti , mille Dublin ka realiseeris vaatamata sellele, et Kirkland hüppas õigele poolele ning riivas ka näpuotstega ka palli. Dublin mängis kohati küll nii öelda m....ni meest küll, tahtlikud tobedad vead, lisaks see et pidi vahepeal juba kähmlusex minema tema tõttu. Õnneks ei suutnud ta mängu käigus oma 2 väga head võimalust realiseerida.
    Kirkland tegi ilusa mängu, tema paar tõrjet olid ikka muljetavaldavad. Parima mängija tiitli Pooli meeskonnast annaksingi just Kirklandile.
    Head võitlusvaimu ning aktiivsust näitasid minu silmis kah Diao ning Murphy.
    Diouf oli pettumus ning samuti ka Riise, mängisid kuidagi nähtamatult.
    Vahetusest sisse toodud Smicer tõi natuke uut elu sisse. Kuid tema üliheast võimalusest ei saanud ma aru. Karistusalakastis olles oleks ta võinud ju peale lüüa, mitte värava alla sööta, seega see situatsioon läks samuti luhta.(Kes nägid, need teavad.)
    Murphy tegi ilusa karistuslöögi, napilt napilt lendas pall ristnurgast üle. Heskey-le anti mänguaega alates 60-ndast minutist, kuid temagi ei suutnud midagi tekitada. Mehe vorm tundub kuidagi madalavõitu, mängus tuli ette tobedaid sööduvigu.
    Üldiselt Liverpool surus lõpus nii kuis jaksas, aga tulemust ei tulnud. Pärast lõpuvile tuli kodupubliku poolt vilistamist ja \"booo\"-tamist.
    Huvitav kui kaua me võiduta peame püsima?
    Keep the faith says Houllier.....ametlikul kodukal.

Kommentaar

mäng oli sitt mõlema meeskonna poolt...

Owen ilusast, täpsest, võimsast löögist
      äkki veel midagi???? tavaline lahmitud löök oli

Kommentaar

Vince, kui sa Pooli parim oli väravahat, siis kuda Pool see suruvam pool oli ? Et nagu parim olla pidid ta ju koguaeg töötama ja kui ta koguaeg töötas, siis see tähendab, et Pool ei surunud Ja Dublin ei mänginud m*nni meest. Scouserid oldi tondid kes koguaeg tema keha käperadada tahtsid a tema kui hull hetero ei taha sellist asja ja läks marru
        Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
        http://www.isepankur.ee
        info@isepankur.ee

Kommentaar

seek a brain

igatahes ei teinud dublin midagi valesti.. need krdi koledad elajad olid tl ju pidevalt seljas.. muidugi ajab närvi
          Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
          http://www.isepankur.ee
          info@isepankur.ee

Kommentaar

mul tekkis laupäeval l\'pool - villat vaadates siuke mõte, et kas Dudeki pingile istutamine pole mitte see, mis on näiteks hyypiä ebakindluse taga? hyypiä ei tundunud üldse see, kes ta oli näit. mullu - tundus hoopis selline närviline, ebakindel jms. karta on, et kui villa asemel oleks vähegi tugevam meeskond olnud - oleks jäänud ka see üks punkt võtmata.

\'pooli sõpradele kindlasti positiivne uudis, et järgmise vastase southamptoni treener Gordon Strachan on hiljuti võitnud Manager of the Month auhinna ning teadagi, mis sellele järgneb ...

Kommentaar

Ian Rush hakkab paar korda nädalas poistele näpunäiteid jagama, kuidas väravaid lüüa
              link

Kommentaar

Robbie\'st on südamest kahju. Küllap ta lootis, et Leedsi minek teeb tast jälle ühe Briti saarte tippründajatest, kuid...olgu siis põhjused vigastustes või milleski muus - \'pooli fännide lemmik tundub olevat peatamatul teel allamänge. Milline talent ta oli! Kurb.

the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                  Robbie\'st on südamest kahju. Küllap ta lootis, et Leedsi minek teeb tast jälle ühe Briti saarte tippründajatest, kuid...olgu siis põhjused vigastustes või milleski muus - \'pooli fännide lemmik tundub olevat peatamatul teel allamänge. Milline talent ta oli! Kurb.
                  Kindel, et see on alamägi? 14 väravat 32s mängus - sealjuures selliste vigastuste ja sellise meeskonnavaliku juures nagu Leedsis olnud on? Robbie is still the man, ma usun. Liverpool pole seni väärilist asendust leidnud - proovitud on aga ... Anelka, Litmanen, Heskey ja Diouf ei ole mu meelest suutnud ikkagi Fowlerile väärilist asendust pakkuda.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking
                    Kindel, et see on alamägi? 14 väravat 32s mängus - sealjuures selliste vigastuste ja sellise meeskonnavaliku juures nagu Leedsis olnud on? Robbie is still the man, ma usun. Liverpool pole seni väärilist asendust leidnud - proovitud on aga ... Anelka, Litmanen, Heskey ja Diouf ei ole mu meelest suutnud ikkagi Fowlerile väärilist asendust pakkuda.
                    Nojah oleneb millise Fowleriga me võrdleme. 90-te keskpaiga noore imemehe või selle Fowler\'iga, keda nägime \'poolist lahkumise eel? Fowleri lahkumine meilt oli tõenäoliselt sügavalt isiklik otsus - püüd alustada kusagil mujal uuesti. See, et ta nüüd jälle klubi vahetab ei ole hea märk. Aga ma südamest loodan, et ta leiab veel oma parimate päevade vormi.

Kommentaar

Eile olid taas, rohkem kui kuuajalise pausi järel, väljakul meie reservid. Aga midagi meeldivat teatada pole. Hoolimata sellest, et väljakul käis küllalt kogenud ja tugev koosseis, jäime Sunderlandile 1:3 alla. Taas valmistasid pettumuse kaitsjad Xavier ning Babbel - tundub, et kiiret tagasiteed põhitiimi pole neil loota.
                      Bad times, bad...

Liverpooli reservid eile:
                      Arphexad, Xavier, Raven (Vaughan 46), McNulty, Biscan, Babbel (captain), Otsemobor, Smyth, Baros (Foy 65), Cheyrou (Welsh 56), Diomede. Vahetuses: Luzi, Whitbread.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                        Liverpooli reservid eile:
                        Arphexad, Xavier, Raven (Vaughan 46), McNulty, Biscan, Babbel (captain), Otsemobor, Smyth, Baros (Foy 65), Cheyrou (Welsh 56), Diomede. Vahetuses: Luzi, Whitbread.
                        Kas Jerzy ei saa isegi reservide eest platsile?? Kasvõi mänguvormi säilitamise mõttes või nii oleks ju abiks?

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Kas Jerzy ei saa isegi reservide eest platsile?? Kasvõi mänguvormi säilitamise mõttes või nii oleks ju abiks?
                          Dudek on minu teada vigastatud.
                          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Mu palumisest ja lootmisest oli kasu.

Pool suutis eile kolm silma oma kontole saada.
                            Seega tuleb veelgi tugevamalt pöidlaid peos pigistada.
                            Ma Olen Nii ÕNNELIK!

Kommentaar

Mul on sinu yle hea meel, Illimar!
                              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                              The Special One

Kommentaar

Kena lugeda, et keegi su rõõmustamist ka hindab.
                                AITÄH kõigile kes minuga koos rõõmustavad!

Kommentaar

Working...
                                X