Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

No ma arvan et kõik punaste pooldajad rõõmustavad selle tulemuse üle.:P
    Eriti tore on just see, et Heskey sai lõpuks üle pika aja oma väravate arvu kasvatada ! (kuigi jah, alles teine sel hooajal)
    Loodetavasti meeste enesekindlus tõusis selle matsi tulemusena piisavalt, et jätkata veelgi nõelavamalt see hooaeg .

Kommentaar

Hmm. Võidu üle on loomulikult hea meel. Kõige rohkem kartsin täkk James Beattiet, kuid ta võeti kaitsjate poolt ilusasti kinni ja ülejäänud vastased ei suutnud meie õnneks midagi ära teha
      Mulle on silma hakanud aga Dioufi kasutamine keskväljal. Asendas ta seal Diaod (vist ka eelmine mäng). Kahjuks seekord jäi ülekanne nägemata, nii et ehk teadjamad valgustavad mind, kuidas ta seal tegutses. Tegelikult päris huvitav lahendus...võin eksida, kuid minu arvates ka MM-l tekitas ta rohkelt olukordi just mitte puhta ründajana mängides, vaid sügavale keskväljale pallidele vastu käies ja neid siis ise edasi tuues.

Hästi esines ka Riise(minu jaoks küll pole see küll mingi üllatus ), kes tihti sottoni kaitset vasakult kimbutas ning karistuslöögist väravasöödu andis.

Juba teisipäeval tõsine mäng Worthington cupis Sheffield Unitediga, kes teatavasti oma kodustaadionil \'pooli 2-1 kottis
      Oleks tore näha (ja on ka vaja) meie poolt ründavat mängu.

Kommentaar

Originally posted by illimar

Kena lugeda, et keegi su rõõmustamist ka hindab.
        AITÄH kõigile kes minuga koos rõõmustavad!
        Yhtlasi oled v6itnud ka t2nase Raimo Aasa nimelise huumoripreemia. Kysi seda R-Kioskist.
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

Originally posted by Undi

Mulle on silma hakanud aga Dioufi kasutamine keskväljal. Asendas ta seal Diaod (vist ka eelmine mäng). Kahjuks seekord jäi ülekanne nägemata, nii et ehk teadjamad valgustavad mind, kuidas ta seal tegutses. Tegelikult päris huvitav lahendus...võin eksida, kuid minu arvates ka MM-l tekitas ta rohkelt olukordi just mitte puhta ründajana mängides, vaid sügavale keskväljale pallidele vastu käies ja neid siis ise edasi tuues.

Hästi esines ka Riise(minu jaoks küll pole see küll mingi üllatus ), kes tihti sottoni kaitset .
          Peab ütlema, et ka minu jaoks tundus Diofi kasutamine paremal äärel huvitava lahendusena ja mängu jälgides sai selgeks, et see oli suht hea käik. Olukordi tekitas Ta seal mitmel korral. Ründajalik kiirus tuli kogu mängule kasuks.
          Samuti tahaks esile tõsta Riiset, kelle kasutamist taas vasakul äärel mitte kaitsja, vaid poolkaitsjana olen juba ammu tahtnud taaskord näha. Ja kohe tõi see mängu elevust, niiet seekord mõlemad ääred töötasid väga hästi.
          Pooli poolt väga ilus mäng, eriti esimesel poolajal.
          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Originally posted by Undi
            Ei sa ei eksi. Vaatasin just hiljuti videost Senegali võitu Rootsi üle MMil ja Diouf polnud seal kahtlemata puhas ründaja. Pigem mängis ta rohkem äärel ja pürgis sealt keskele. Ja ta sai selle rolliga fantastiliselt hakkama. Ei imesta üldse, et Houllier samas rollis proovib.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Ei sa ei eksi. Vaatasin just hiljuti videost Senegali võitu Rootsi üle MMil ja Diouf polnud seal kahtlemata puhas ründaja. Pigem mängis ta rohkem äärel ja pürgis sealt keskele. Ja ta sai selle rolliga fantastiliselt hakkama. Ei imesta üldse, et Houllier samas rollis proovib.
              Senegali eest mängides Diouf ongi rohkem ryndav keskväljaku mees. Ja paistab, et talle see koht meeldib. Houllier peaks teda rohkem sellises kohas kasutama.

Kommentaar

TEISIPÄEVAL KOOS MÄNGU VAATAMA!

Ma pakuks välja idee, et läheks õige koos Nimeta Baari homme, teisipäeval kell 22 algab seal Worth. Cupi poolfinaali korduskohtumine LIVERPOOL - SHEFFIELD UNITED. Kõik, kes nende kahe klubi tegemistega tuttavad, teavad ju KUI oluline ja põnev mäng sest kujuneb. Mina lähen igatahes juba pool tundi varemgi kohale, et normaalset istekohta saada. Omaltpool tean, et ntx Undi lubas samuti tulla.
                See kiri siin on all

Kommentaar

Originally posted by Jeeg

TEISIPÄEVAL KOOS MÄNGU VAATAMA!

Ma pakuks välja idee, et läheks õige koos Nimeta Baari homme, teisipäeval kell 22 algab seal Worth. Cupi poolfinaali korduskohtumine LIVERPOOL - SHEFFIELD UNITED. Kõik, kes nende kahe klubi tegemistega tuttavad, teavad ju KUI oluline ja põnev mäng sest kujuneb. Mina lähen igatahes juba pool tundi varemgi kohale, et normaalset istekohta saada. Omaltpool tean, et ntx Undi lubas samuti tulla.
                  Kui me kõik FÄNNID homme vaatama tormaksime, siis peaks ekraani hoopis
                  Saku Suurhalli üles riputama, sest baari me vaevalt mahuksime.

Kommentaar

Originally posted by illimar
                    Kui me kõik FÄNNID homme vaatama tormaksime, siis peaks ekraani hoopis
                    Saku Suurhalli üles riputama, sest baari me vaevalt mahuksime.
                    Jutt oli siiski inimestest, mitte teie egode summast.

Viiest-kuuest toolist peaks Nimetas piisama.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Liverpooli reservid mängisid eile kohalikul karikaturniiril meeskonnaga mille nimi on Burscough ja võitsid 5:0. Kolm noort väravalööjat olgu ära nimetet: Ian Dawes, Jason Massie ja Robbie Foy. Äkki on trio seas punaste tulevikustaar? Üldiselt \'pooli koosseisus nimekamaid mehi polnud - prooviti prantslasest kollkipper Luzi\'t.

Klubi on nõus Abel Xavieri lahkumisega, juhul kui mees ise minna tahab. Kahju Jõuluvanast. Aga ilmselt ei leia Houllier talle lähemal ajal põhitiimis kohta. Laenulepingust huvitatud Galatasaray\'ga küll kokkuleppele ei jõutud.

Täna Sheffieldi vastu on kaartidega väljas Djimi Traore. Ilmselt siis Riise tõmmatakse tagasi kaitsesse ja Salif Diao tuuakse poolkaitsesse tagasi?
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

diao peaks kindlalt tagasi olema ja tahaks tõesti Riiset näha algrivistuses
                        Vahepealt GH teda eriti ei kasutanud ja see oli minu jaoks eriti arusaamatu .
                        Keegi teab mis Babbeliga on ?Viimati nägin teda kui mees I pa välja vahetati (ca 1 kuu tagasi ) ,mees oli jummala marus sellest ja rohkem pole teda näha olnudki
                        Peaks kõva mäng tulema ,mehed ja treenerid on suht marus SU peale ,eriti peale
                        seda kui vastased arvasid et rünnak Kirklandile ei olnud midagi erilist

PS
                        Kes Nimetasse ei taha /ei saa minna siis ,mängu saab näha ka TV3 norra pealt ,et kel veel analoog tyyner alles siis thor pealt
                        ja siriuse pealt digis ,lisaks veel
                        $ky Sports
                        ART Sport
                        Viasat Sport
                        Supersport 6 South Africa
                        Supersport Gold (UBC30)
                        RTS3 (delay 23:00)

Kommentaar

Originally posted by lfc

diao peaks kindlalt tagasi olema ja tahaks tõesti Riiset näha algrivistuses
                          Vahepealt GH teda eriti ei kasutanud ja see oli minu jaoks eriti arusaamatu .
                          Keegi teab mis Babbeliga on ?Viimati nägin teda kui mees I pa välja vahetati (ca 1 kuu tagasi ) ,mees oli jummala marus sellest ja rohkem pole teda näha olnudki
                          Riisega see asi, et olgem ausad, et Ta on sel hooajal kuidagi hetkilises vormis, mistõttu hoiti teda ka pingil, kuid selle aasta 5-st mängust on Ta 3-l korral alustanud algrivituses ning viimased paar mängu on täitsa OK olnud. Nagu juba eespool mainitud, siis Southamptoni vastu eriti hea. Löödi ju väravgi Tema antud vabalöögist.
                          Niiet arusaamatut pole siin suurt midagi, Traore on ka ju suht OK olnud.
                          Babbeli suhtes peale seda intsidenti suur vaikus.
                          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Originally posted by lfc
                            Viasat Sport
                            Sinu nimetatud digidest peaks normaalsele inimesele olema nähtav vaid see Päris tore kanal on muidu.

Kommentaar

Originally posted by Martin
                              Sinu nimetatud digidest peaks normaalsele inimesele olema nähtav vaid see Päris tore kanal on muidu.
                              oleneb mis on normaalne ....
                              kõigile asjarmastajaile veel niipalju ,et juba mõnda aega on võimalik dvb-s kaardiga
                              ka conax\'t (canal+) thor\'i pealt vaadata
                              möödunud ndlavahetus näidatati 5 Premieri mängu .

Mis siis rahvas skooriks pakub ?
                              Ise loodan et Pool 3 lööb vähemalt täna ära ...,nii et 3:1

Kommentaar

Originally posted by lfc
                                kõigile asjarmastajaile veel niipalju ,et juba mõnda aega on võimalik dvb-s kaardiga
                                ka conax\'t (canal+) thor\'i pealt vaadata
                                Oot, kuna siin niigi keegi eriti ei kirjuta , siis seleta see korra lahti. dvb?

Kommentaar

Working...
                                X