Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Liverpool\'

Originally posted by Martin
    Edasi oli mäng \"all Leeds\", kui välja arvata täieliku nullründaja (mcnamara teab) taevasse lennanud pealelöök umbes seitsmelt meetrilt. Are you Leeds player in disguise, Emile?
    Jah Martin, aga oled kindlasti oma kurvastuseks juba märganud, et täielik nullründaja valiti taas Inglismaa koondisse tulevasteks EM;-valikmängudeks. Ilmselt ei arva eriti keegi, et Eriksson eelistaks algkoosseisus talle Vasselli, Rooney\'t või Jeffers\'it. Paha lugu.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Head oli selles mängus rohkem Leedsi jaoks.
      Ja täpsemalt palun?

Liverpool peaks võiduga väga rahule jääma, sest kergelt see neile ei tulnud.
      Aga miks ei peaks olema? Võiduga ollakse ikka rahul.

BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Edasi oli mäng \"all Leeds\", kui välja arvata täieliku nullründaja (mcnamara teab) taevasse lennanud pealelöök umbes seitsmelt meetrilt. Are you Leeds player in disguise, Emile?
        Jah Martin, aga oled kindlasti oma kurvastuseks juba märganud, et täielik nullründaja valiti taas Inglismaa koondisse tulevasteks EM;-valikmängudeks. Ilmselt ei arva eriti keegi, et Eriksson eelistaks algkoosseisus talle Vasselli, Rooney\'t või Jeffers\'it. Paha lugu.
        Kuna Inglismaa koondis on sümpaatne, siis on küll ülimalt kurb. Teada ju, et sellelt mehelt tuleb seda väravapauku umbes sama palju, kui suvaliselt kaitsjalt - eriti kui võimalusi arvutada.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mcnamara ja teised, muide, huvi pärast pärks Liverpooli fännidelt siit. Kas teie arvates on ka Heskey kiirem kui Owen?

Kommentaar

Mcnamara ja teised, muide, huvi pärast pärks Liverpooli fännidelt siit. Kas teie arvates on ka Heskey kiirem kui Owen?
            Mul on tunne, et ma ei saa küsimusest aru? See pole ju arvamuse asi. Stopperit on vaja selleks. Aga võib-olla see on Martini peen huumor, millest ma aru ei saa.
            Ühesõnaga, mis see kiirus siia puutub?
            BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Põhimõtteliselt pole ma eriti selle vastu, et Heskey koondises on. Aga samas, kui liigas 20-väravat löönud Jamies Beattie jäetakse välja, siis tekib paratamult küsimus, et mida sellised ründajad nagu Heskey, Vassell, Jeffers ja Rooney sel hooajal nii väga korda on saatnud, et neid Beattie\'le eelistatakse?

Kommentaar

Originally posted by Melwood

Mul on tunne, et ma ei saa küsimusest aru? See pole ju arvamuse asi. Stopperit on vaja selleks. Aga võib-olla see on Martini peen huumor, millest ma aru ei saa.
                Ühesõnaga, mis see kiirus siia puutub?
                Asi ilmselt selles, et kui Smutiga pubis viimati mängu vaatasime, siis üks Liverpooli poolehoidja väitis, et Heskey on kiireim mängija, keda ta oma silmaga platsil on näinud.

Kommentaar

Originally posted by Kaarel
                  Asi ilmselt selles, et kui Smutiga pubis viimati mängu vaatasime, siis üks Liverpooli poolehoidja väitis, et Heskey on kiireim mängija, keda ta oma silmaga platsil on näinud.
                  Tore lugu siis jah, aga mina pole iialgi Heskey kiiruse kohta kusagil sõna võtnud. Mis aga tema kritiseerimisse puutub, siis ega see ei lõpe, tehku suur mees mis tahes. Ei siin ega mujal. Võtke Beattie, võtke Beattie! Eriksson ei võta. Pole minu probleem, miks. Minu asi on oma klubi mängijat toetada ja seda ma teen.
                  Aga meediategelaste \"õpetussõnad\" on üldtuntud: vaid mõned aastad tagasi ajasid nad Kevin Phillips\'i poolvägisi Inglise koondisse. Mees lõi nende meelest liigas nii palju väravaid, et ta lausa pidi seda ka maavõistlustel tegema. Ei teinud ta miskit. Võib-olla Beattie on teistsugune juhtum, aga tundub, et Eriksson hetkel sedasi ei arva.

Kommentaar

Tore lugu siis jah, aga mina pole iialgi Heskey kiiruse kohta kusagil sõna võtnud. Mis aga tema kritiseerimisse puutub, siis ega see ei lõpe, tehku suur mees mis tahes. Ei siin ega mujal. Võtke Beattie, võtke Beattie! Eriksson ei võta. Pole minu probleem, miks. Minu asi on oma klubi mängijat toetada ja seda ma teen.
                    Aga meediategelaste \"õpetussõnad\" on üldtuntud: vaid mõned aastad tagasi ajasid nad Kevin Phillips\'i poolvägisi Inglise koondisse. Mees lõi nende meelest liigas nii palju väravaid, et ta lausa pidi seda ka maavõistlustel tegema. Ei teinud ta miskit. Võib-olla Beattie on teistsugune juhtum, aga tundub, et Eriksson hetkel sedasi ei arva.
                    Täpselt nii! Meie pole siin Heskey kiiruse suhtes midagi öelnud. Ja ega meie pole \"süüdi\", et keegi sellist totrust suust välja ajab. Aga fakt on see, et Heskey kallal nokitakse ilmselt igavesti. Üks põhjus on mudiugi see, et Ta on Liverpooli kalleima ostuna löönud häbematult vähe väravaid, mis aga automaatselt ei tähenda, et Ta halb mängija oleks. (kuigi paljud sellise huvitava paralleeli tõmbavad)
                    Omade eest ikka seisame, eriti veel selles topicus.
                    BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Ei olnud peen huumor. Tegelt ka huvitab. Vaatasin seda Leedsiga mängu lähemalt ning peab ütlema, et esimesed paar sammu on tal suht võimas kiirendus küll, kuid samas pole kunagi osanud Oweniga võrdlema hakata.

Seetõttu mõtlesin, et ehk oskate Liverpooli poolset arvamust/väidet/vms täpsemalt seletada. Et kas seda on üldse kunagi mainitud, et Emile on lühikesel maal kiirem kui Owen.

Minu jaoks oli ka üllatav, kuid ehk on mingi tõepõhi kah taga?

Kommentaar

Originally posted by Kaarel
                        Põhimõtteliselt pean ma Heskey\'t üsna heaks mängijaks, kuid tema esitused sel hooajal (nagu ka Jeffersi, Rooney ja Vasselli) jäävad alla Beattiele. Ma saaks aru, kui keegi neist oleks nö automatic choice tänu sellele, et on aastaid koondises kandvaks jõuks olnud ning ka liigas kõvast tooni andnud.

Mis Phillips\'i näitesse puutub, siis sel ajal, kui ta veel regulaarselt väravaid lõi, oli ründajate konkurents koondises palju kõvem, kui praegu. Siis olid Shearer ja Owen kindlad esinumbrid, kelle asemele oli raske saada, hoolimata sellest, et liigas puure täis tagusid. Tänapäeval on aga olukord teistsugune - kui Owen välja jätta, siis pole koondiselt kindlat põhiründajat, kes kandvaks jõuks oleks. Pärast Sheareri lahkumist on proovitud erinevaid variante, kuid samaväärset no.9\'t pole leitud. Heskey on küll häid mänge teinud, kuid kokkuvõttes ei ole ta olnud nii võrd impressive, et automaatseks valikuks saaks olla. Heskey\'t ei tahakski ma välja jätta, lihtsalt trio Jeffers, Vassell, Rooney väärib kohta koondises vähem, kui Beattie.

Kommentaar

No nii! Leeds võttis siis päev hiljem oma väikese revanši reservide mängus, mille Pool kaotas 1-2. Pat Berger lõi värava. Ja Mellor seekord tühjade kätega...

Liverpool Reserves: Arphexad, Raven, Nicholas, McNulty, Biscan, Cheyrou, Vaughan (Foy 65), Welsh, Mellor, Berger, Warnock (Smyth 77). Subs not used: Foley-Sheridan, Luzi, Wilkie.
                          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Premier\'i paus jätab meile väikese hingetõmbamisvõimaluse enne selle hooaja viimast heitlust. Heitlust CL koha pärast, mis annaks meile võimaluse meeskonda suvel paari mehega tugevdada ja võib-olla võib-olla anda järgmisel hooajal igal rindel tugevam lahing.
                            Kõige lihtsam tee oleks võita kõik 7 mängu ehk siis need vastased;
                            05.04 ManUtd (võõrsil)
                            12.04 Fulham (kodus)
                            19.04 Everton (võõrsil)
                            21.04 Charlton (kodus)
                            26.04 West Brom (võõrsil)
                            03.05 ManCity (kodus)
                            11.05 Chelsea (võõrsil)

Ülejõukäiv ülesanne? Vist küll. Meil seisab ees kolm rasket matshi võõrsil, lisaks võib tekitada probleeme kodumäng ikka veel Euroopasse pürgiva Charltoni vastu. Lihavõtete mängud Evertoni ja Charltoniga võivadki väga palju tähendada. Õnneks on seas ka kolm pisut lihtsamat matshi - West Brom võib olla 26. aprilliks juba \"relegated\" ja Fulhamil ning ManCity\'l pole enam suurt millegi peale mängida.

Kui me 7-t mängu ei võida, sõltume sellest mida teevad konkurendid - peamiselt muidugi vahetult meie ees olev Chelsea ja järel seisev Everton. Ka need meeskonnad kohtuvad veel omavahel, nii et meil on siin omalaadne miniturniir tulemas kolme meeskonna osavõtul. Chelsea\'l on veel ees mängud liigast väljakukkumise vastu võitlevate Boltoni ning West Hamiga, kuid nende mängugraafik tundub meie omast soodsam. Evertoni tee pole nii roosiline - kõigepealt Newcastle, siis lihavõtete aegu järjest \'pool ja Chelsea ning hooaja viimasel mängupäeval ManUtd.

Chelsea seis on 4. kohale kandideerides ilmselgelt parim. Võimalik, et oleme juba oma shansi maha mänginud. Aga kes teab. Peab lootma, et asi saab selgeks alles 11. mail Stamford Bridge\'il.

Kommentaar

CL koha p2rast v6itleb teoorias veel 8-9 meeskonda. Sest egas Tottenham (9 punkti LP maas) ja Middelsbrough ka veel alla andnud. Kuid kui reaalselt vaadata siis Everton, Chealse ja Liverpool peaksid olema k6ige t6sisemalt v6etavad. Kuid selline imelik tunne on Blackburni suhtes, nad on tublit m2ngu viimasel ajal n2idanud.

Kommentaar

Originally posted by Marduk
                                CL koha p2rast v6itleb teoorias veel 8-9 meeskonda. Sest egas Tottenham (9 punkti LP maas) ja Middelsbrough ka veel alla andnud. Kuid kui reaalselt vaadata siis Everton, Chealse ja Liverpool peaksid olema k6ige t6sisemalt v6etavad. Kuid selline imelik tunne on Blackburni suhtes, nad on tublit m2ngu viimasel ajal n2idanud.
                                Teoorias muidugi, kuid praktikas ei kujuta ma ette, kuidas Boro või Spurs Chelsea\'t püüda võiks. Varasemate aastate kogemus on näidanud, et viimastes voorudes tuleb üllatusi vähem kui ülejäänud hooajal. 8-12 punkti on 7 vooru enne lõppu ikka liiga suur vahe.

Kommentaar

Working...
                                X