Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatasin siin ringi ja nägin,et liiga uustulnukatest ei ole midagi kirjutatud.avldage oma arvamust
vaatasid 6 kuud ringi(kui vaadata su liitumisaega)märkamaks, et sinu lemmiku kohta puudub teema või on lihtsalt põhjus selles, et veel tol ajal mängis Portsmouth natukene madalamal? Kui oled tõsine poolehoidja siis palun ignore see post, vastasel juhul oled tavaline poiss.
Portsmouth on teinud huvitavaid oste, nagu Teddy, Yakubu, Schemmel, Zivkovic ja Berger. Sheringhami hattrick tõestab veel, et meest ei ole mõttet maha kanda, kas ta isegi mitte väravalöömis edetabelit ei juhi? Portsmouth on tänavuse hooaja uustulnukatest arvatavasti kõrgeimal kohal.
ehhhh... off-topic, aga --> poomi wearside\'i liikumise järel tekkinud sunderlandi fännid on igatahes ära kadunud... ilmselt juhtyub sama siin
samas... mackemid on nyyd paar v6itu saanud, äkki tulevad kutid tagasi...:P
need portsmouthi fännid, kellega suhelnud olen on olnud parajad jobud (kommentaarid a\'la et poom oli/on/jääb pasaks ) ja superkev on s\'hamptonis, seega minu poolt suuremat sympaatiat see klubi ei pälvi. ja erilist vihkamist kah ei tunne
Originally posted by Pätu
NB ! karmo17.. mine munni.. kas saab idiootbloki siia foorumisse või mitte.. mul krt närv juba krussis eksole.. algul oli naljakas - okei - a nüüd võiksite te suitsiide järjest tegema hakata
Portsmouth on mu üks lemmikvõistkondi olnud pikka aega(ManU järel) ja ma loodan et ta suudab see aasta ka paremate hulka jõuda.Ja esimesed kolm mängu annavad selleks suured lootused.Mis siis et alles tõustud esimesest liigast aga oste on tehtud palju ja koosseis täitsa korralik.
Ja minu arust täitsa kena et selline teema tehti.
sünniaasta järgi vaadates ei ole sul külll võimalust olnud pikki aastaid Pompey fänn olla :P
Mida ütleb sulle nimi Peter Crouch ?
NB ! karmo17.. mine munni.. kas saab idiootbloki siia foorumisse või mitte.. mul krt närv juba krussis eksole.. algul oli naljakas - okei - a nüüd võiksite te suitsiide järjest tegema hakata
Portsmouth on mu üks lemmikvõistkondi olnud pikka aega(ManU järel) ja ma loodan et ta suudab see aasta ka paremate hulka jõuda.Ja esimesed kolm mängu annavad selleks suured lootused.Mis siis et alles tõustud esimesest liigast aga oste on tehtud palju ja koosseis täitsa korralik.
Ja minu arust täitsa kena et selline teema tehti.
Millegipärast kipub nii olema, et kohe kui mingil uustulnukal hästi läheb, tekib kohe trobikond \"kauaaegseid\" fänne. Soovin õnne sulle igatahes.
Kenasti on alustanud küll muidu ja täiesti sümpaatne meeskond. Tore oleks, kui ära ei väsiks väga enne jõule.
Leave a comment: