Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Portsmouth Fc

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pätu
    replied
    Replying to Topic \'Portsmouth Fc\'

sööks ta vähemalt pirukaidki nagu leedsi staar

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

Originally posted by karmo17

Peter Grouch on endine Portsmouthi ründaja.Nüüd mängib ta aston villas
    ta ei mängi aston villas... ta teeb seal kõike muud peale mängimise...

Leave a comment:

• dreyd
    replied

Originally posted by karmo17

Vaatasin siin ringi ja nägin,et liiga uustulnukatest ei ole midagi kirjutatud.avldage oma arvamust
    vaatasid 6 kuud ringi(kui vaadata su liitumisaega)märkamaks, et sinu lemmiku kohta puudub teema või on lihtsalt põhjus selles, et veel tol ajal mängis Portsmouth natukene madalamal? Kui oled tõsine poolehoidja siis palun ignore see post, vastasel juhul oled tavaline poiss.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied

Portsmouth on teinud huvitavaid oste, nagu Teddy, Yakubu, Schemmel, Zivkovic ja Berger. Sheringhami hattrick tõestab veel, et meest ei ole mõttet maha kanda, kas ta isegi mitte väravalöömis edetabelit ei juhi? Portsmouth on tänavuse hooaja uustulnukatest arvatavasti kõrgeimal kohal.

Leave a comment:

• U2
    replied

Peter Grouch on endine Portsmouthi ründaja.Nüüd mängib ta aston villas

Leave a comment:

• aiFo
    replied

ehhhh... off-topic, aga --> poomi wearside\'i liikumise järel tekkinud sunderlandi fännid on igatahes ära kadunud... ilmselt juhtyub sama siin

samas... mackemid on nyyd paar v6itu saanud, äkki tulevad kutid tagasi...:P

need portsmouthi fännid, kellega suhelnud olen on olnud parajad jobud (kommentaarid a\'la et poom oli/on/jääb pasaks ) ja superkev on s\'hamptonis, seega minu poolt suuremat sympaatiat see klubi ei pälvi. ja erilist vihkamist kah ei tunne

edu, \'kauaaegsed\' pompey fännid!

ha\'way saints

Leave a comment:

• oku
    replied

Originally posted by Pätu
    NB ! karmo17.. mine munni.. kas saab idiootbloki siia foorumisse või mitte.. mul krt närv juba krussis eksole.. algul oli naljakas - okei - a nüüd võiksite te suitsiide järjest tegema hakata
    Hihiii Pahad päevad

Leave a comment:

• Pätu
    replied

Originally posted by Vürst

Portsmouth on mu üks lemmikvõistkondi olnud pikka aega(ManU järel) ja ma loodan et ta suudab see aasta ka paremate hulka jõuda.Ja esimesed kolm mängu annavad selleks suured lootused.Mis siis et alles tõustud esimesest liigast aga oste on tehtud palju ja koosseis täitsa korralik.

Ja minu arust täitsa kena et selline teema tehti.
    sünniaasta järgi vaadates ei ole sul külll võimalust olnud pikki aastaid Pompey fänn olla :P

Mida ütleb sulle nimi Peter Crouch ?

NB ! karmo17.. mine munni.. kas saab idiootbloki siia foorumisse või mitte.. mul krt närv juba krussis eksole.. algul oli naljakas - okei - a nüüd võiksite te suitsiide järjest tegema hakata

Leave a comment:

• Kosk
    replied

Originally posted by Vürst

Portsmouth on mu üks lemmikvõistkondi olnud pikka aega(ManU järel) ja ma loodan et ta suudab see aasta ka paremate hulka jõuda.Ja esimesed kolm mängu annavad selleks suured lootused.Mis siis et alles tõustud esimesest liigast aga oste on tehtud palju ja koosseis täitsa korralik.

Ja minu arust täitsa kena et selline teema tehti.
    Millegipärast kipub nii olema, et kohe kui mingil uustulnukal hästi läheb, tekib kohe trobikond \"kauaaegseid\" fänne. Soovin õnne sulle igatahes.

Kenasti on alustanud küll muidu ja täiesti sümpaatne meeskond. Tore oleks, kui ära ei väsiks väga enne jõule.

Leave a comment:

• Jaan
    replied

Jeesus Kristus!! Southampton...

Leave a comment:

• U2
    replied

Portsmouthi fänn olen kolmandat aastat,chairman on milan mandaric,suurima vaenlase nime ei tea kahjuks

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

liidrid pole nad juba oma 2 tundi vähemalt:S

Leave a comment:

• U2
    replied

portsmouth võitis koduväljakul boltoni 4-0 ja tõusis liidriks.3 väravat lõi teddy sheringham,ühe lisas steve stone

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

mis ajast??
    kes on nende suurim kohalik rivaal??
    mis on pompey chairmani nimi??

Leave a comment:

• U2
    replied

Aga tee,kes sind keelab.Tegin teema sellepärast portsmouthi kohta,et see on minu lemmikklubi

Leave a comment:

Working...
X