Algselt postitas Chuck Norris
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Stoke City
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMõtlesin siis, et vaatan, kui hull see asi seal siis on ja mis ma teada sain? Sulailm, lund on valdavalt mingi 10 cm'i, mõnes kohas rohkem, mõnes kohas vähem ehk tegelikult nii suures hulgas mängude edasilükkamine küll vajalik poleks... Okei, saan aru, et nad pole harjunud lumega ja nii, aga kammoon ega tegu mingi Egiptusega ei ole, tegu on Inglismaaga...
Üks kooli direktoritest näiteks pohjendas, miks kool kinni oli pandud kui üks teine lähedal oli avatud: "Keda teie arvates kohtusse kaevatakse kui keegi minu koolis peaks libastuma ja kukkuma?".
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustPäriselt ka Inglismaal ei saja igal pool iga aasta lund. Vaata sky newsi ja ütle mitu korda lumesahke näed . Ainult soola panevad teedele.
Üks kooli direktoritest näiteks pohjendas, miks kool kinni oli pandud kui üks teine lähedal oli avatud: "Keda teie arvates kohtusse kaevatakse kui keegi minu koolis peaks libastuma ja kukkuma?".Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustSörensen viidi kanderaamiga minema, loodame et midagi tõsist pole. Stokel ja taani koondisel oleks teda hädasti vaja, pealegi mm tulemas.
Kahtlane värk tegelikult. Kalou sai ainult vasta näppe tall pihta aga tõmbas kuidagi õla ära vist
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustÕlas mingi luumurd siiski. Vähemalt kommentaatorid said sellist infi.
Kahtlane värk tegelikult. Kalou sai ainult vasta näppe tall pihta aga tõmbas kuidagi õla ära vist
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustelbow=küünarnukk
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar