Algselt postitas Stok
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Stoke City
Collapse
X
-
Ole nüüd. Seni kuni Interi pole kõrgeimal tasemel ehk Premier Leagues mänginud on neid väga raske Stokest paremaks pidada.Algselt postitas Tanel Vaata postitustKui Stoke endale Interi pingilt oma suurima staari ostab, siis vist ikka on kehvem sats.
Kommentaar
-
No tegelt võib vabalt olla ka- ma näen Stoke`s põhiliselt suurklubide rejecte ja siis mingeid Whelaneid Camerone ja Waltereid, kes on suht lambidüüd minu jaoks, sellal kui Interil näib vähe rohkem tasemega mehi olevat. Maitse asi muidugi.Algselt postitas StokMa arvan tõsimeeli, et praegusel hetkel on Stoke kõvem kui Inter. Pangakontod arvavad sama.
Aga hüpoteetilselt. Juventus Inglismaal tuleks esinelikusse? Pigem vist mitte? Ja ülejäänutel Romadel-Interitel on siis vapsjee probleeme esikümnesse saamisega?
Kommentaar
-
Affelay kerge bitchslap ja Adam ´´regular´´. Korkidega reie peale.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustKrt, kivipalluritel juba 2 punast 1.poolajal, mis seal siis toimub??varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Läks tõesti, ju siis ei kohanenud seal.Algselt postitas malagar Vaata postitustKas ta alles see suvi ei läinud Portugali mitte?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
ma ei pidand kohanemist silmas vaid seda, et kuidas kurat ta poole aasta sees kaks korda liikuda saab.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustLäks tõesti, ju siis ei kohanenud seal.
Kommentaar
-
Kusagil on valeinfot jagatud.Algselt postitas malagar Vaata postitustma ei pidand kohanemist silmas vaid seda, et kuidas kurat ta poole aasta sees kaks korda liikuda saab.
E: Muud allikad väidavad, et 2015 liikus Portosse.Algselt postitas The GuardianThe Belgian-born Frenchman joined Porto in 2013, becoming the most expensive player to join a Portuguese club
Kommentaar
-
Guardiani inf on vale - mäletan selgelt et see suvi läks Marseillest Portosse.Algselt postitas zelee Vaata postitustKusagil on valeinfot jagatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar