Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on inglise liiga parim ründaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kes on inglise liiga parim ründaja\'

see teema muutub iditismiks jälle ju vahepeal olid siin isgei sisukad postitused, aga nüüd hakkab vaikselt teema mõte kaduma.. keegi võiks pasa ära kustutada a\'la parim ründaja on nende seas... ja parim ründaja on see ja siis roberto carlose postitused võiksid saada kohe kustutatud see mudugi lihtsalt minu tagasihoidlik plaan elu paremaks muutmise nimel
    Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
    http://www.isepankur.ee
    info@isepankur.ee

Kommentaar

Ok, mille asjalikuga sa siis ise hakkama said? Tahtsin öelda siin seda tegelikult, et proovisin küll sisulist vaidlust algatada, et tõestada mcnamara ekslikkust, ent ikkagi on vastused vaid üherealised.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Ma arvan, et tore oleks vaadata, kui kaaskondlased oma vastused ära ka põhjendavad. Samas oleks tore, kui teeksime väikese ennustamise siia teemasse, et kes on need kolm pingereas, kes hakkavad väravakuninga tiitlile pretendeerima. Samuti väravate arv, palju keegi hooaja lõppedes on löönud.

Minu eeldatav topp 3:

James Beattie 29
        Michael Owen 25
        Thierry Henry 23

Miks nii arvasin:

Beattie mäng on väga nauditav. Eelmine hooaeg kolmandal kohal platseerunud ründaja tuleb ja teeb ära. Vähemalt ma loodan nii. Owen pürgib ka esiotsa. Vähemalt loodan, et ta suudab. Henry top3 panemine pole mingi ime. Samas jätsin ma endale selle julguse, et välja jätta Ruud van Nistelrooy. Egas me näe, mis toimuma hakkab.

Samas loodan tõsiselt, et Teddyl jätkub energiat ilus hooajaalgus lõpuni vastu pidada. Minu viga... vaatasin valesti hetke liigatabelit.. tundus, et mehel on ainult 1 koll seljataga

Kommentaar

sheareril jah väga sitt algus olnud kõigest 5 väravat 5st mängust

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Ok, mille asjalikuga sa siis ise hakkama said? Tahtsin öelda siin seda tegelikult, et proovisin küll sisulist vaidlust algatada, et tõestada mcnamara ekslikkust, ent ikkagi on vastused vaid üherealised.
            ma lihtsalt teen siin vabatahtlikku järelvalvet.. kui mul pole viitsimist rääkida teemast siis ei räägi ka.. ja siin pole ma muud teinud kui teisi kritiseerinud ja lotnud et moded teevad midagi
            ja kui kustutavad asju siis võivad ka minu omad ära kustutada.. peaasi et pask kaoks
            Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
            http://www.isepankur.ee
            info@isepankur.ee

Kommentaar

minu jaoks on vägagi tore vaadata vätavaküttide tabeli tipus Anelkat, loodan, et tema lollused on nüüd lõplikult selja taha jäänud ja ta keskendab oma energia väravate löömisele
              www.jalgpall.ee
              http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Hih.

Üleüldse ehk tõesti Nistelrooy, kuid tuleb tunnistada, et \"parim ründaja\" oli nüüd hiljuti meie kallis Mart POOM(inator)!!!!

Kommentaar

shearer...igatahes
                  Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Originally posted by doggi20

1.sunderland hakkas mulle siis sümpatiseerima kui nad inglise kõrgliigasse tõusid(oil 2000/01)

2. shearer...igatahes
                    liialt laia silmaringiga oled, kulla doggi...
                    Jalgpallihaigla liige
                    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Kuigi tegelikult Mart Poom ei mängi Inglise Premiershipis, siis paneks parimaks ründajaks hoopis Paul Robinsoni:P:P:P ok ok hmm kellegi poolt mainiti ennem ära James Beattie.Ise pakuks ta teda ja Shearerit vist nagu ka...ahjaa Crespo ja Mutu ka

Kommentaar

crespo on tõesti täkk-ründaja, isegi meeskonna eduseisul ei saa mees väljakule, mis siis veel algkoosseisust rääkida..

Kommentaar

Originally posted by aiFo

Originally posted by doggi20

1.sunderland hakkas mulle siis sümpatiseerima kui nad inglise kõrgliigasse tõusid(oil 2000/01)

2. shearer...igatahes
                          liialt laia silmaringiga oled, kulla doggi...
                          Olin alkoholi joonud(ja mitte vähe).Anna andeks aifo,et tekitasin sulle jubedaid piinu,mida pidid kannatama minu postitusi lugedes.
                          Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

In vino veritas!!
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Nu pakuks siis nii et:
                              1.Henry 23
                              2.Shearer 21
                              3.Hasselbaink 18
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ega Ruudi vastu ikka keegi ei saa, henry on ka hea, kuid mitte nii hea kui Nistekas.

Kommentaar

Working...
                                X