Veel pakun,et see karikafinaal on 1973.a. Euroopa karikavõitjate karika finaal AC Milaniga,aga täpsemalt ma ei tea,mis seal erilist oli.Seal küll mingi jama kohtunikuga oli,aga see ka kõik mida suudan meenutada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peamurdmist Inglise jalgpallist
Collapse
X
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustVeel pakun,et see karikafinaal on 1973.a. Euroopa karikavõitjate karika finaal AC Milaniga,aga täpsemalt ma ei tea,mis seal erilist oli.Seal küll mingi jama kohtunikuga oli,aga see ka kõik mida suudan meenutada."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Või 1965 finaal vs Liverpool, kus Leedsi eest mängis esimene neeger karikafinaalides?
ja katsu öelda, et ei ole "eriline" sündmus. olen ise ka tegelt sama asjaga kunagi patustanud siin teemas, aga see on see erilise-küsimuste häda, et alati tuleb lõpuks mitu varianti kokku. Kasvõi seesama pakkumine oli ju igati asjakohane, et 1914. aasta finaal jäi Crystal Palace'il viimaseks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
no kindlasti on neegri finaalismängimine eriline
Aga ma siis siinkohal täpsustaks natukene,kuivõrd siit võiks ju veel igasuguseid huvitavaid pakkumisi tulla.Aastaarv oli ilus ümmargune.Ja Leeds oli finaalis tagaajaja pooleks ainult kaotava värava puhul,kusjuures see võttis omaväärtuselt rohkem aega kui pool ringist."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustChelsea Leeds United
2 2
Date 11 April 1970
Venue Wembley Stadium, London
Replay
Chelsea Leeds United
2 1
Date 29 April 1970
Venue Old Trafford, Manchester
It was the first Wembley final not to be decided on the day and marked a clash of footballing contrasts"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustet siis põhimõtteliselt arsenaliga sama shite meeskond euroopas?
no hea küll. põhimõtteliselt mööndustega.
varjatud solvang varjatult vastuvõetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitust1927. Cardiff City-Arsenal 1-0
1932. Newcastle-Arsenal 2-1
1952. Newcastle-Arsenal 1-0
1972. Leeds-Arsenal 1-0
1978. Ipswitch Town-Arsenal 1-0
1980. West Ham-Arsenal 1-0
2001. Liverpool-Arsenal 2-1
õige, küsi järgmine küsimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustõige, küsi järgmine küsimus.
Aga laske aga edasi, tore et teema uuesti avastatud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPäris ei ole. Võiks ju õppida Ipswich korrektselt kirjutama. Täitsa ilus linnake teine.
Aga laske aga edasi, tore et teema uuesti avastatud.
tähenärija.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitusttähenärija.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar