Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ainus tähelepanuväärne asi on 3 replayd 4ndas roundis(3 esimest kohtumist lõppesid tulemusega 0-0.. põnev), samuti läks replayd vaja ka poolfinaalis ja finaalis
Replying to Topic \'Peamurdmist Inglise jalgpallist\'
Tore näha, et asjaga vaeva näete
Nagu ma juba vihjasin, otseselt karikavõiduga ei olegi pistmist. Samuti tasub tähelepanu pöörata mu vastusele, mille ma Indreku esimesele pakkumisele andsin (eriti lause algusele).
Võib-olla võitsid need meeskonnad finaalis tuleva/järgmise hooaja FA Cupi võitjaid?
Soton võitis 1976. aastal ManUt finaalis, 1977 võitis manU aga FA cupi!
Kaarel, su vastus Indrekule algas järgmiselt \"Ei ole päris õige\". Väga palju see just ei vihja. Me teame juba kõik, et otseselt finaaliga pole asi seotud. Lisaks teame väga paljudest asjadest, millega see seotud ei ole. Negatiivsed vihjed ei aita - tõenäoliselt pole need saavutused seotud ka Rootsi kuninga nime, Kesk-Aafrika Vabariigi maksupoliitika või boliivlaste emotsionaalse intelligentsiga.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Originally posted by Jaan
Kaarel, su vastus Indrekule algas järgmiselt \"Ei ole päris õige\". Väga palju see just ei vihja. Me teame juba kõik, et otseselt finaaliga pole asi seotud. Lisaks teame väga paljudest asjadest, millega see seotud ei ole. Negatiivsed vihjed ei aita - tõenäoliselt pole need saavutused seotud ka Rootsi kuninga nime, Kesk-Aafrika Vabariigi maksupoliitika või boliivlaste emotsionaalse intelligentsiga.
Ma ütlesin, et see pole otseselt võiduga seotud (vastus estonile eelmisel lehel), finaaliga on see küll seotud.
Kommentaar