Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Peamurdmist Inglise jalgpallist\'
1) 144
2) ajaliselt võttes tagant ettepoole: Robbie Fowler, Ian Rush, John Evans, Andy McGuigan ja siis ka keegi kodanik J. Miller sada neliteist aastat tagasi
btw, kas ma olen juba maininud, kuidas mulle meeldivad Liverpooli statistikamaniakkidest fännid ja nende toredad saidid ? pole vist asja, mille kohta keegi kuskil arvet ei peaks...
Hahahahahaaa. Õigus
Ei noh... järgmine kord küsin midagi nii triviaalset, et vincent kohe jaole ei saa Aga jah, on 2 lehte, kus praktiliselt kõik, mis teada on Liverpooli kohta, ka kirjas. Ma neid siinkohal ei mainiks, sest äkki vahel vincent lihtalt ei ole vastamas
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Ma pakuksin ka ühe küsimuse välja.
Nimelt on Manchester Unitedi ajaloos vahetusest kõige rohkem tulnud Ole Gunnar Solskjaer tervelt 128 korda ja siis 25 väravat ka löönud. Kes on vahetusest tulnud nimistus teisel kohal?
Eelmine küsimus oli soenduseks ja nüüd siis teine veel.
Manchester United on oma ajaloo jooksul mänginud kõige rohkem Liverpooli, Arsenali ja veel ühe meeskonnaga. Nimeta see kolmas, järjesta need kolm klubi suuremast mängude arvust alates, oodatud on ka täpne mängude arv.
Kommentaar