Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Peamurdmist Inglise jalgpallist
Collapse
X
-
-
Kuram, just tahtsin sama kribada
(hofnari posti osas siis). Valusalt ründav sats oli, kuna 119 kolli liigahooajal lüües jäädi tabelis ikka kaheksandaks.
Ja see oku poolt Besti ja Giggsiga võrreldud härra oli muidugi vana vunts Ian Rush ise. Managerina pidas vastu peaaegu terve hooaja ja kindlustas klubile esimesel aastal peale Football League'i naasmist püsimajäämise.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
davaj oletan, et mu vastus oli siis õige.
järgmine küsimus on lihtsam kui eelmine : Kes oli see mängija, kes tegi omapärase transfer rekordi ja keeras oma karjääri ühe ütlemisega metsa.Algselt postitanud kasutaja Iceman pooltHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Täiesti õige nagu Jürka ka juba kirjutas. Koondislane, kelle isa mainisin, oli Michael Owen ning väravasadu on kenasti näidatud ka siin http://www.chester-city.co.uk/fixtures_64-65.aspLeague One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!Kommentaar
-
Ma hofnari küsimusele paraku vastust ei tea, aga seda otsides leidsin sellise laheda nimekirja
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!Kommentaar
-
Vihje - too kutt pole enam elus. ja tegemist on omapärast transfer rekordi, mitte omapäraste summade vms asjadega mängija eest :P
edit : vihjeks veel see, et tal oli Marko Reikopiga midagi ühist ja see pole nahavärv.Algselt postitanud kasutaja Iceman pooltHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Jajah, seda küll. Mul algul jäi mulje, nagu see metsakeeramine oleks ka ülemineku kohta käinud. Nüüd küsimust uuesti lugedes see muidugi enam päris nii ei tundu
.
edit: mul ei ole momendil midagi põnevat, keegi teine võib julgelt küsida.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar