Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peamurdmist Inglise jalgpallist
Collapse
X
-
"Ma olen pede!" ja lõpuks tegi ta enesetapuAlgselt postitas hofnar Vaata postitustdavaj oletan, et mu vastus oli siis õige.
järgmine küsimus on lihtsam kui eelmine : Kes oli see mängija, kes tegi omapärase transfer rekordi ja keeras oma karjääri ühe ütlemisega metsa.
Kommentaar
-
Täitsa tõsi. Romario lubas ka kunagi minna.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustnoh see klubi, kus romario ja socrates vigureid tegid.
e: garforth town
e: careca, mitte romario. ning lisaks veel lee sharpeLeague One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Adminit ja Moded, kas budulojuse postitusi ei saaks otse off-topicusse suunata?Algselt postitas budulojus Vaata postitustarsenal ehkWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
vaiki õnnetu!!!kui sulle ei meeldi minu postitused siis soovitan sul enda omasi vaadata eriti leedsi teemas.ise oled nn.perse läinud ajakirjanik aga ka midagi asjaliku ei oska kirjutada.Algselt postitas Martin Vaata postitustAdminit ja Moded, kas budulojuse postitusi ei saaks otse off-topicusse suunata?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar