Arsenal on vale.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Peamurdmist Inglise jalgpallist
Collapse
X
-
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
Parem persekukkunud ajakirjanik kui inimene.
Musi to Bolton. Loodetavasti pääsete tulevikus mujalegi internetti ja ei pea aint Soccernetiga piirduma.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Õnneks mõtlesin mina konkreetselt aastale ja sellele, et ta oli juba madalamal liigas, seetõttu ei ühendanud ära, nüüd aga hakkas hing valutama. Hakkan jooma. Pilte palun sellest combost mitte postitada.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
kusjuures sel juhul polnud tegemist minevikustaaridega, vaid üks neist (obviously brass) oli sel hetkel valitsev maailmameister ja meistrite liiga võitja.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Njh, kuna ma olen piisavalt loll, et midagi tarka ja rasket ei suuda välja mõelda, siis küsin ühe küsimuse, mis on siin foorumis ka läbi käinud kunagi, aga mite siin teemas
.
Miks osad mängijad tähitsavad väravat nii nagu seda teeb Andy Johnson sellel pildil?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar