Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
pöördun, kallid televaatajad, teie poole suure probleemiga.
nimelt mängib täna õhtul newcastle united uefa karikasarja poolfinaalmängus marseille\'ga. ja ülekande sellelt kohtumiselt teevad järgmised telekanalid:
Sport 1 (Ungari)
Eurosport France
Showtime Sport
Romania 1
Alpha TV
ITV1
La 7
olen kaks päeva pubidesse helistanud ja kohe kusagil ei võeta mind jutule. st. öeldakse, et mängu ei näidata. nimetast öeldi hommikul, et näeb, aga üle kontrollides selgus kurb tõsiasi... sittagi.
kas tõepoolest ühtegi ülalmainitud kanalitest siis tallinnas ei näe? näiteks hiius. nimetasse ma usun, et nad kontrollisid ja lihtsalt ei leidnud. aga hiiu omad tunduvad totaalsed lollid selles osas ja vaevalt nad ennast on vedanud üle kontrollima, et ehk isegi näeks mängu. kuigi ma neile kahe päeva jooksul viis korda helistanud olen...
oeh. kas ma pakun siis valesti, kui arvan, et eurosport france\'i võimalik tallinnas näha on? rääkigu targemad..
Manchester Unitedi ja Chelsea meeskondi peetakse Inglise jalgpallinduse atraktiivsemateks meeskondadeks. Esimeses on aastaid mänginud ka praegu Madridi Reali ridades võistlev David Beckham.
ka minul tuleb manyoo iseloomustamisel kohe kõige esimesena meelde, et seal on kunagi mänginud david beckham. aga loomulikult on ka muidu tegemist äärmiselt atraktiivse meeskonnaga.
no väga popp uudis kyll, aga see va viasat 2 minu telepurki pole seni jõudnud.
on\'s selle kaemiseks tarvilik teha mingi extended kontraht kaabliteenuse pakkujaga (minu puhul tele2) või mis?
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Manchester Unitedi ja Chelsea meeskondi peetakse Inglise jalgpallinduse atraktiivsemateks meeskondadeks. Esimeses on aastaid mänginud ka praegu Madridi Reali ridades võistlev David Beckham.
ka minul tuleb manyoo iseloomustamisel kohe kõige esimesena meelde, et seal on kunagi mänginud david beckham. aga loomulikult on ka muidu tegemist äärmiselt atraktiivse meeskonnaga.
Hapud viinamarjad...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Sellest Postimehes loost ei saa tõesti midagi aru. Mis asi on see Club TV ja kas see on mingi pay-per-view värk või mitte?
Nii või teisiti - Viasati ei näe ja ManU ning Chelsea vastu on sügavam huvi ainult mõne üksiku mängu korral.
Üks lisaküsimus asjatundjatele: Kas need nn. digiboxid on nüüdseks Eestis müügil ja kui jah, siis kus ja mis hinnaga?
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ülekandeõiguse omandamine täiendab Viasati laia haardega rahvusvahelise jalgpalli ülekandeõiguste portfelli, milles on juba UEFA Meistrite liiga, Inglismaa karikavõistlused ja rahvusmeeskonna kodumängud, iga-aastane heategevuslik mäng Inglise meistriliiga ja karikavõistluste võitjate vahel, Inglise esimese divisjoni ja liigakarika mängud, Rootsi rahvusmeeskonna kodus ja võõrsil mängitavad mängud ning Rootsi jalgpalli meistriliiga mängude tipphetkede ülevaated.
Kas keegi teab milline viasat näitab I divisjoni mänge
aga see va viasat 2 minu telepurki pole seni jõudnud
no mul viimasel ajal Starman ainult Viasat Sport 2 ja 3 edastabki..suurepärane
(aeg-ajalt tasub skaala läbi kerida, mõnikord leiab midagi uut, vahepeal võetakse jälle miskit ära nagu 7tv-ga ikka juhtub)
1.divisioni mängudest ei tea midagi, aga 10-30a vanu karika- ja liigamänge saab küll nautida
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
hm, nüüd on tele2 teinud sellise vangerduse, et Viasat sport1 asemel on näha sport 2. Mis on ju muidugi tore, kui välja arvata see asi, et sport1 kannab üle CL mänge - teispäevased mängud siis jäävad sügisest vist vaatamata..
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar