Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise liiga TV\'s

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Inglise liiga TV\'s\'

Klge streami-gurud, mispärast ükski pplive kanal enam tööle ei hakka, vaid informeeritakse mind \'channel has left, please re-select\'?
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

tõmba uus versioon

Kommentaar

peaks olema mul viimane, 1.0.7.4 versioon. osade kanalite peale ütleb program listi juures üldse, et \'synacast is not a registered protocol\'.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

sul väga vana versioon ikka,

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Muidugi oli raske öelda mis see uusim on. Kui õigesti aru saan, on selleks 1.1.0.0. Miskipärast ei näe kanalite nimesid kuigi keel on inglise peale sätitud. Oskab keegi seletada milles probleem?
            Parandus: kümmekonna kanali nime on siiski näha aga samas peitub märgatavalt suurem hulk küsimärkide taha.
            Supplies!

Kommentaar

Hõõh.. mul sama probleem, mis fittilgi

Edit: Et siis uus versioon aitab? Mul kah vist kuskilt iidsest ajast tõmmatud.

Kommentaar

Algselt postitas Indrec

Hõõh.. mul sama probleem, mis fittilgi

Edit: Et siis uus versioon aitab? Mul kah vist kuskilt iidsest ajast tõmmatud.
                Uus versioon on hoopis teise ehitusega, sisseehitatud player, teised protokollid jne.

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Algselt postitas gamer

Muidugi oli raske öelda mis see uusim on. Kui õigesti aru saan, on selleks 1.1.0.0. Miskipärast ei näe kanalite nimesid kuigi keel on inglise peale sätitud. Oskab keegi seletada milles probleem?
                  Parandus: kümmekonna kanali nime on siiski näha aga samas peitub märgatavalt suurem hulk küsimärkide taha.
                  Neid kanaleid seal menüüs ei näegi inglisekeelsena, programm pole selle jaoks mõeldud

Kommentaar

sa suudad järjest rohkem kasuliku infoga üle küllata.
                    Aga mis iganes, off to the pub.
                    Supplies!

Kommentaar

Palve ida-virulastele, eriti narvakatele!
                      Oskab keegi siinsetest foorumlastest rääkida midagi selle kohta kas Narvas või siis äärmisel juhul Jõhvis mõni pubi regulaarselt jalgpalli ka näitab, eriti just Inglise liigat?
                      Konkreetselt huvitaks 10. detsembri mäng Newcastle ja Arsenali vahel.

Ette tänades..
                      Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Palve ida-virulastele, eriti narvakatele!
                        Oskab keegi siinsetest foorumlastest rääkida midagi selle kohta kas Narvas või siis äärmisel juhul Jõhvis mõni pubi regulaarselt jalgpalli ka näitab, eriti just Inglise liigat?
                        Konkreetselt huvitaks 10. detsembri mäng Newcastle ja Arsenali vahel.

Ette tänades..
                        Uuuu, keegi!??!

Ja kui ülalkirjeldatud probleemile ei suuda keegi lahendust pakkuda, siis palun seletage mulle kuidas see uus PPLive süsteem toimib? Tõmbasin selle alla aga sotti ei saanud. Kui kirjeldate, siis laskuge rohujuuretasandile, ma olen suhteliselt dumbuser

Tänan ette ja taha.
                        Supplies!

Kommentaar

tõmbad pplive käima ,valid kanali ja vaatad

Kõigepealt vaata kas sa mõne suvalise kanaliga sealt saad pildi ette.
                          Kui saad siis edasi jääb (igaveseks) probleem et vajalikul hetkel
                          leida õige kanal.

Üldiselt alusta www.pplive.com ,pead läbi translaatori vaatama ,
                          Näiteks:

http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fww w.pplive.com%2F

Seal on juttu küll mis ja kuidas ,versiooni uuendatakse ka päris tihti ja tasub uuendada ka endal.

Mina olen viimasel ajal kanalid saanud foorumist http://zac.forumup.com/
                          pead regama ennast .
                          Seal sees \"Football Links\" foorum ,sinna tekib reeglina kas samal päeva hommikul või
                          eelmine päev list kanalitest mis mängu näitavad.
                          Kui kanal teada siis selle saad käima kõige paremini pplive.com lehelt vastava kanali juures \"play\" nuppu klikates.

Kuna see konkreetne mäng on ainuke sellel ajal siis suure tõenäosusega näed seda kanalitelt :
                          Wuhan Sports
                          Gunadong Sports
                          Shanghai Sports
                          Shandong Sports
                          Olemas ka osad kanalid (ESPN) eng kommentaaridega ,aga mina ei saa neile kunagi pihta.

Kommentaar

Omal on TPS Foot, mis on aint jalgpalli kanal aint et argipäeviti ei tule seal midagi. See-eest nädalavahetusel näitab Inglise Liiga mänge pea täies ulatuses. Küll aga paljud videolindilt sest kõiki ju korraga ei saa näidata otse .
                            Ka TPS Footist näitab otse EPLi mänge. Põhiliselt Arsenali ja ka Chelseat.
                            Need on Hotbirdi kanalid ja koodiga saab lahti

Kommentaar

Ise saan ilmselt aastavahetusel ART Spordi kanalid sisse, siis on otsevaatamist nii et vähe ei ole Hetkel olen olude sunnil jälgima ART SPorti interneti vahendusel. Kõige parem on ikka inglisekeelne kommentaar mängudel.

To riks12: teinekord loe oma tekst ikka läbi kah, eesti keelest ja seostest on see tekst küll kaugel.

Kommentaar

Sorry noh.
                                Iga asja kallal ei pea nokkima. Mul tuleb tihti otse asemel otsa aga läbi lugeda ma küll ei viici ja mul pold aega kaa.

Kommentaar

Working...
                                X