320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sheffield United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Täna siis 3 keskkaitsjat, 1 paremkaitsja, 2 keskväljameest ja 4 ründajat. Loodetavasti ei lähe Jack Robinson vasakkaitses lappama.

    Kommentaar


      Võõrsilt Swansea vastu viik pole iseenesest halb, aga mäng oli küll paraku täielik sado-maso.

      Kommentaar


        Tulemustega ja tabeliseisuga on veidi kehvasti, aga vähemalt fännide järelkasv on võimas!

        Kommentaar


          Üle pika aja pakuti Viaplays võimalust SHeff Utd-i mängu vaadata. Ndiaye lõi päris hea värava, Fulhami kaitsjad muidugi aitasid ka veidi kaasa. Lõpuks saigi liider esimest korda ohtlikuks alles 91. minutil, mil Mitrovic pani latti ja Wilson sealt põrkunud veel parema võimaluse täiesti mööda virutas. Kuidagi on tulnud neli võitu jutti ning play-offi vaid kolm punkti minna. Ehk polegi asi nii lootusetu.

          Kommentaar


            Ilimani võiduvärav oli tõesti väga väga naiss.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

            Kommentaar


              fänne vähemalt on
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

              Kommentaar


                Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                fänne vähemalt on
                Vt. umbes kolm postitust ettepoole.

                Kommentaar


                  Omanik ütles, et jaanuaris tõenäoliselt kedagi juurde ei tooda, pigem müüakse mõni tüüp maha. Peale toda avaldust on "juhuslikult" neli viimast vastast koroonas olnud

                  Kommentaar


                    Täna kl 16 siis Viaplays Sheff Utd-Wolves. Äkki isegi õnnestub adekvaatne mäng teha. Enne pikka puhkust oli mängupilt juba täitsa talutav.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
                      Täna kl 16 siis Viaplays Sheff Utd-Wolves. Äkki isegi õnnestub adekvaatne mäng teha. Enne pikka puhkust oli mängupilt juba täitsa talutav.
                      See läks nüüd küll kehvasti. Algus meenutas veidi eelmist hooaega: McGoldrick luhtab kaks ideaalset võimalust, Wolves saab ühe ning lööb ära. Seejärel oli veel poolaja lõpuni mängu, aga teisel poolajal läks totaallappe. Foderingham kinkis veel kolmanda ka.

                      Kommentaar


                        2-0 ees ja vastastel punane. Mäng lõppeb 2-2. Täiesti putsis. Totaalsed klounid.

                        Kommentaar


                          Isegi saadi play-offi. 15minutilise planeerimisega õnnestus selline plaan ka kokku panna:

                          Laupäeva hommikul kl 5:45 Tallinn-Riia-Gatwick
                          10:19 Gatwick-St. Pancras-London rong
                          Väidetavalt 13:43 Sheffieldis. Hui ka. Inglismaa rong jääb alati vähemalt 15 minutit hiljaks.
                          Loodetavasti kl 15 mänguks jõuab siiski kohale.

                          Pühapäeval kell 17 Liverpool-Tallinn. Muide, keegi Liverpoolist lennanud ja teab, kuidas rongijaamast lennujaama saab?

                          Kokku 189 raha. Mingil arusaamatul põhjusel läks hotell peaaegu sama palju, sest peaaegu kogu linn oli laupäeva õhtuks välja müüdud. Ma ei tea, miks. Jalgpalli tõttu igastahes mitte. Nottinghami fännid sõidavad küll õhtuks koju tagasi...

                          Kommentaar


                            Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
                            Muide, keegi Liverpoolist lennanud ja teab, kuidas rongijaamast lennujaama saab?
                            otse buss või takso
                            ★★★★★★

                            Kommentaar


                              Pole ammu siia midagi postitanud. Kolmapäeva õhtul kindlustati taas Premmi tõusmine ära. Lisaks jõuti FAKapis Wembleyle, kus õnnestus Shittylt vähem sisse võtta kui mõni päev hiljem Arsenalil.

                              Mida siis Premmis hakkama saamiseks vaja oleks?

                              Alustame algusest. Väravast. Foderingham oli terve hooaja esiväravavaht ja Divaris ses osas ka päris okei. Samas ma ei usu, et ta kõrgemal tasemel välja kannaks. Tõenäoliselt tuleb siia uus mees osta ning loota, et joppab. Üldiselt on värav see koht, kus viimastel aastatel pole väga mööda pandud. Ainult eelmise hooaja alguses Olseni laenule toomine läks metsa. Juba spekuleeritakse Türgist Cakiri toomisega, kellest oli juttu ka hooajal, mil lõpuks toodi hoopis Ramsdale. Äkki oleks variant ka Hendersoni teine tulemine. Foderinghami puhul on muidug küsimus, et tal saab leping läbi ja kas ta vahetusmehena jätkata sooviks. Õnneks on Davis ka veel olemas, et küllap kõlbaks temagi pinki soojendama.

                              Paremkaitse on tõenäoliselt kõige paremini mehitatud positsioon. Siin on kaitsvama suunitlusega Baldock ja varumehena ründavam Bogle, kes kohati päris heas vormis olnud, aga nüüd hooaja lõpus vajus täitsa ära.

                              Vasakkaitsega on ka pigem hästi. Tõenäoliselt peaks esimene valik olema sel hooajal vigastusega audis passinud Norrington-Davies. Varumeheks jääb hooaja lõpus palju mänginud Lowe. Stevensile vaevalt uut lepingut pakutakse, kuid Osborn võib vasakkaitsja-keskvälja vahetusmehena ehk isegi uue lepingu saada.

                              Keskkaitses võib vast arvestada, et Ahmedhodzic ja Egan kannavad ilusti Premmi taseme välja. Nende kõrvale oleks vaja leida vaskpoolne keskkaitsja. O'Connelli karjäär paistab paraku läbi olevat, kahju. Robinson võib pikka auti visata ja täiega pingutada, aga Premmi taset ta välja ei vea. Vahetusmehena saab ehk siiski uue lepingu. Clarki pole enam vaja, las läheb Njuukasse vms tagasi ja leiame kuskilt adekvaatsemad alternatiivid.

                              Keskväljal on seis kõige ekstreemsem. Kindlalt võib arvestada ainult Bergega. Norwoodi, Flecki ja Coulibaly lepingud saavad läbi. Neist viimase osas pole tegelikult üldse mingit pilti ees. Väga vähe peale saanud. Ei oska isegi pakkuda, kas antakse uus leping või mitte. Fleckil on kindel minek – viimastel hooaegadel selge allakäik ning ei vea isegi Divaris välja. Norwood võib uue lepingu saada, aga hooaja lõpp oli päris halb. Samas hooaja esimeses pooles vaat et tiimi parim mängija. Pigem jääks siiski vahetusmeheks. McAtee ja Doyle on Shittyst laenul. Mul pole õrna aimugi, kui palju nende ostmine maksaks, aga tõenäoliselt võimalusel tahetaks mõlemad ära osta. McAtee-Doyle-Berge keskväljakolmik oli hooaja lõpus kaugelt kõige parem valik. Kui saaks võtta ainult ühe, siis mina eelistaks vasakul mängivat McAteed ja püüaks mõne odavama Norwoodi asendaja leida või siis tol, keskmisel positsioonil vana puidu juurde jääda. McAtee tundub oluliselt kõrgema laega mängija. Vahetusmehi on aga keskväljale kindlasti juurde vaja. Kolme mängijaga hooaega ära ei kesta.

                              Ründes tuleks igal juhul meeskonna staar Ndiaye alles jätta. Probleemiks võib aga osutuda 2024. aasta suvel lõppev leping, mistõttu on nüüd viimane võimalus ta kümnete miljonite eest maha parseldada. McBurnie leping saab läbi ja kuigi selle hooaja algus oli ilus, siis mina talle uut diili ei pakuks. Liiga ebastabiilne ja mitte Premmi tase. Jebbisonile tuleb anda uus leping ja kuskile Divarisse laenule saata – ehk saab asja. Sharp on juba 37, aga tõenäoliselt sobiks odavaks varumeheks, kes 75. minutil ette jooksma ning töllerdama tuleb. Osta oleks aga vaja üks korralik mees Ndiaye kõrvale. Või siis isegi kaks.

                              Ehk siis ideaalis oleks vaja osta:

                              Põhiväravavaht
                              Põhikeskkaitsja
                              Varukeskkaitsja
                              Mcatee ja Doyle
                              1 varumees keskväljale
                              1-2 ründajat

                              e: Ma unustasin ära, et ründes saab Brewster ka terveks. Et vast ühe ründaja ostmisest piisab. Keskkaitses on ka lisaks Basham olemas ehk hädapärast võib ka seal ühe ostuga piirduda.

                              Kommentaar


                                Sheffield United owner Prince Abdullah says he intends to sell the club in the next four weeks.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X