Algselt postitas acca
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
appearance fee on 40k.
mõtsin, et panen siia wikipeedia listi (eos ilma robinhota) shity mängijatest, lisatud on milner, eemaldatud noored, kellel vanust 21 või alla (seega ka balotelli)
4vv
GK Shay Given
GK Joe Hart
GK Stuart Taylor
GK David González
10kaitsjat:
DF Kolo Touré
DF Aleksandar Kolarov
DF Pablo Zabaleta
DF Nedum Onuoha
DF Javier Garrido
DF Jérôme Boateng
DF Micah Richards
DF Wayne Bridge
DF Shaleum Logan
DF Joleon Lescott
12 poolikut:
MF Vincent Kompany
MF Adam Johnson
MF Gareth Barry
MF David Silva
MF Patrick Vieira
MF Shaun Wright-Phillips
MF Yaya Touré
MF Michael Johnson
MF Stephen Ireland
MF Kelvin Etuhu
MF Nigel de Jong
+ ilmselt Milner
6ründajat:
FW Emmanuel Adebayor
FW Carlos Tévez
FW Felipe Caicedo
FW Roque Santa Cruz
FW Craig Bellamy
FW Jô
(Balotelli on õnneks vanuseliselt suhteliselt uluk)
niisiis on 32kutti, kes on üle 21aastased. kui ma õigesti aru saan, siis 7tükki jäävad välja ehk peavad kasvõi laenule minema.
püstitan hüpoteesi, et lahkujateks on bellars, jo, etuhu, de jong, ireland, bridge ja on sahistatud, et ka maailma koledaim keskkaitse Joleon-kõigesitemost-Lescott või siis shalalaouaigeoi logan. valdavalt väärt mängijad ju.
ps. mis mees see logan on?buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKeegi Mänku vendadest kihla ka tahab vedada või kireme siin niisama? Ma ennustan, et City on hooaja lõppedes tabelis eespool. Kui huvilisi leidub, ostsime kusagilt veebist mingid enamvähem ausad koefitsiendid ja paneme mingi raha või õlled mängu.
tegelt teeme siis juba kaks kohvrit
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustappearance fee on 40k.
mõtsin, et panen siia wikipeedia listi (eos ilma robinhota) shity mängijatest, lisatud on milner, eemaldatud noored, kellel vanust 21 või alla (seega ka balotelli)
4vv
GK Shay Given
GK Joe Hart
GK Stuart Taylor
GK David González
10kaitsjat:
DF Kolo Touré
DF Aleksandar Kolarov
DF Pablo Zabaleta
DF Nedum Onuoha
DF Javier Garrido
DF Jérôme Boateng
DF Micah Richards
DF Wayne Bridge
DF Shaleum Logan
DF Joleon Lescott
12 poolikut:
MF Vincent Kompany
MF Adam Johnson
MF Gareth Barry
MF David Silva
MF Patrick Vieira
MF Shaun Wright-Phillips
MF Yaya Touré
MF Michael Johnson
MF Stephen Ireland
MF Kelvin Etuhu
MF Nigel de Jong
+ ilmselt Milner
6ründajat:
FW Emmanuel Adebayor
FW Carlos Tévez
FW Felipe Caicedo
FW Roque Santa Cruz
FW Craig Bellamy
FW Jô
(Balotelli on õnneks vanuseliselt suhteliselt uluk)
niisiis on 32kutti, kes on üle 21aastased. kui ma õigesti aru saan, siis 7tükki jäävad välja ehk peavad kasvõi laenule minema.
püstitan hüpoteesi, et lahkujateks on bellars, jo, etuhu, de jong, ireland, bridge ja on sahistatud, et ka maailma koledaim keskkaitse Joleon-kõigesitemost-Lescott või siis shalalaouaigeoi logan. valdavalt väärt mängijad ju.
ps. mis mees see logan on?
Kommentaar
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustkohver a.le.coq-i et Manu on hooaja lõpus tabelis eespool.
tegelt teeme siis juba kaks kohvrit
William Hillis on Mänku koef 1.5 (parandage jumala eest kui ma eksin. Maksu ja m-i amet ei lase vaadata.
Seega 1.5 sobib? Kohvris on premm export kui seda mõtled? Ma sellist asja ei joo. Teeme juba tavaliste 0.5l premmide peale parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustWilliam Hillis on Mänku koef 1.5 (parandage jumala eest kui ma eksin. Maksu ja m-i amet ei lase vaadata.
Seega 1.5 sobib? Kohvris on premm export kui seda mõtled? Ma sellist asja ei joo. Teeme juba tavaliste 0.5l premmide peale parem.
Nõksa hale ei ole kohver-kohvri-vastu-mancity-manu-vastu-mees-mehe-vastu diilis miskit koefi taga ajada?
Sorry OT
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustWilliam Hillis on Mänku koef 1.5 (parandage jumala eest kui ma eksin. Maksu ja m-i amet ei lase vaadata.
Kommentaar
-
Su jutus on iva sees...seega pakun sinule, kui mitte haledale vennikesele, ühe õige mehise diili.
Vad Der Sar vs Tevez, kes lööb hooaja jooksul rohkem väravaid liigas. Mina panustan muidugi Tevezele ja sina Vad Der Sarile...
Et siis mees-mehe-Vandersell-koopamehe-kohver-kohvri vastu. Ilma igasugu koefide ja muude nõrkusteta.
Kommentaar
-
Nõrk. Burger vs Burger kihlveos koefitsenti küsida...
Kusjuures ma isegi tean kellega võiksid koef.-ga kihlveo teha. Hr. William Hilliga, too võtab kindlasti vastu."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustNõrk. Burger vs Burger kihlveos koefitsenti küsida...
Kusjuures ma isegi tean kellega võiksid koef.-ga kihlveo teha. Hr. William Hilliga, too võtab kindlasti vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustAsjad on selgemast selgemad. Lindepere koduklubiga toimunud mäng näitas minu jaoks, ja ilmselt ka kõigi teiste inimeste jaoks ära, et City on siiski tiitlisoosik number üks sellel hooajal. Näidati head söödumängu ja loodi ka piisavalt momente. Isklikult arvan, et meeskond siiski vajab veel ühte ründajat, Džeko oleks väga hea variant, aga muidugi Fernando Torresest ka ei ütleks ära, kuigi Pool ilmselgelt ei taha teda müüa, aga neil majanduslikud raskused ju, nagu Manulgi, nii et mine sa tea.
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustniisiis on 32kutti, kes on üle 21aastased. kui ma õigesti aru saan, siis 7tükki jäävad välja ehk peavad kasvõi laenule minema.
ps. mis mees see logan on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustEga alles ainult 25 pea jaama. Osad voivad ju euromange mangida.
See näitaks, kuivõrd lai on klubi aluspõhi ja oleks mudeliks kõigile teistele.
Ja mul pole varikontot vaja, miks kuulsust jagada, ega ma ma ManC pole, et nii palju mängijaid vaja oleks.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustVincent?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar