Ma just enne ütlesin, et mina hakkasin fännama Adam Johnsoni pärast mis jama sa ajad :S
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas Barca&Reds Vaata postitust
Aga jah hakkasin siis kui Torrese soetasime (e. 2007). 2006 a. MM finaalturniiril sümpateeris vägagi tema mäng ja kuna klubi kus mängib sinu lemmikmängija on ühtlasi ka sinu lemmikklubi, siis on asi loogiline.
Mäng on City poolt ilus, nagu öö ja päev mänguga Tottenhami vastu. Johnson on ilmselgelt üle prahi, ainult Tevez tipuründajana annab veidi soovida.
Kommentaar
-
see ka mõni vabandus...
Kas sa Joey Bartonit tead?
aga see selleks.
küsimus ei ole selles, et kui palju kulutatakse, vaid kas see kulutus ka end pikas perspektiivis õigustab. vaatame Chelseat, kes viimasel ajal pole suurte ostudega silma paistnud, ent mõned aastad tagasi lõid nad endale suurte ostudega baasi. mõned ostud on end mitmekordselt ära tasunud, mõned olid läbikukkumised. ent laias laastus on eesmärgid saavutatud (v.a. CLi võit, õnneks). see kas praegune kulutamine on end õigustanud, selgub 5 aasta pärast. ära eelda, et araablased on lollid kulutajad. võib ju vaadata, et näiteks see 7* hotell (see puri) kuskil Emiraatides on ull kulutamine ja raha raiskamine, ometigi nähekse, et pikas perspektiivis ilmselt tasub ära. mõtle, odavamad sviidid seal maksavad 25000 dollarit öö. jalka klubi ilmselt kasumit ei too, ent küll võib saada läbi jalgpalli suhteliselt odavalt (pikas perspektiivis) promo (ehk sulli läbi teiste kanalite). tippklubi bisnesina jooksutada on suht võimatu (kui võtame ainult klubi), ent pikas perspektiivis, kui see on plaani osa, võib asi end ära tasuda. kui paljud teadsid Abramovitši ja tema bisneseid enne ja kui palju teatakse nüüd?
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca&Reds Vaata postitustKahjuks kaotate 1:2Algselt postitas Barca&Reds Vaata postitustAa muide üks küsimus teile :
Kas te hakkasite City fännideks enne osturalli algust või peale osturalli algust?
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca&Reds Vaata postitustMulle meeldib Barca mängustiil lihtsalt. Prioriteet #1 on Liverpool
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusta kõigile huvilistele siis teadmiseks, et minu huvi City vastu algas koos ühe härraga, kes nüüd Newcastle'is ja kes ka vahepeal vanglas istund. see keda Gattuso natukene püüab ahvida
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustRino püüab ahvida mingit inglise noname'i? Proovi uuesti.
Gattuso mängijana mulle meeldib muidu
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustproovi ise.
Gattuso mängijana mulle meeldib muidu
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustNo mida see Gattuso sul selliselt mehelt ahvida püüab?
edit: eks seletan ära, ei viitsi küsimust ootama jääda.
1. Tegemist oli väikse irooniaga
2. Barton ei ole mingi noname vend sul, see et sina teda ei tea, ei tähenda, et tegemist poleks kuulsa mehega. Noname vend Inglismaa koondise eest väljakule ei saa.
3. Barton ja Gattuso näevad sarnased välja
4. Barton ja Gattuso mängivad sarnasel positsioonil
5. Bartonil ja Gattusol on sarnased mängijaomadused
6. Bartonit mäletan ma varasemast ja olen ta mänge ka klubi eest enam näinud
7. Väike ja muhe iroonia seisnebki selles, et ... noh nüüd peaksid juba hakkama nagu aru saama
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust2. Barton ei ole mingi noname vend sul, see et sina teda ei tea, ei tähenda, et tegemist poleks kuulsa mehega. Noname vend Inglismaa koondise eest väljakule ei saa.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusthammusta läbi
edit: eks seletan ära, ei viitsi küsimust ootama jääda.
1. Tegemist oli väikse irooniaga
2. Barton ei ole mingi noname vend sul, see et sina teda ei tea, ei tähenda, et tegemist poleks kuulsa mehega. Noname vend Inglismaa koondise eest väljakule ei saa.
3. Barton ja Gattuso näevad sarnased välja
4. Barton ja Gattuso mängivad sarnasel positsioonil
5. Bartonil ja Gattusol on sarnased mängijaomadused
6. Bartonit mäletan ma varasemast ja olen ta mänge ka klubi eest enam näinud
7. Väike ja muhe iroonia seisnebki selles, et ... noh nüüd peaksid juba hakkama nagu aru saama
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar