Algselt postitas vandersell
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Mu sõbrad, ma võin teile aupaklikult väita, et tegu oli juhusega. Ma kahtlustan isegi siin kokkuleppemängu. Ega see koeranägu ilma asjata vigastada ei saanud, nüüd kõik arvavad, et City on nõrgem, aga tegelikult oli see vigastus puhas teesklus. Manchesteri vaene klubi arvab nüüd, et tal on meie vastu mingi šanss, aga tegelikult šansid puuduvad. Arsenal nagunii tiitlit kotti ei pista, selle peale ma võin oma kõik 6 City särki panti panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustMu sõbrad, ma võin teile aupaklikult väita, et tegu oli juhusega. Ma kahtlustan isegi siin kokkuleppemängu. Ega see koeranägu ilma asjata vigastada ei saanud, nüüd kõik arvavad, et City on nõrgem, aga tegelikult oli see vigastus puhas teesklus. Manchesteri vaene klubi arvab nüüd, et tal on meie vastu mingi šanss, aga tegelikult šansid puuduvad. Arsenal nagunii tiitlit kotti ei pista, selle peale ma võin oma kõik 6 City särki panti panna.
suurem osa su postitutest sisaldavad seda, et sa vihkad ManU-t ja sul on 6 city särki ja ärme unusta seda, et sa oled arvatavasti iga hooaeg väitnud, et City võidab jne. Raha ei võrdu jalgpalliga. Kogu see raha, mis City-sse investeeritud ei pane neid mängima nagu Chelsea/Arsenal/ManU.
Kommentaar
-
Sheikh Mansour süstis 80 milkut kluppi.Nüüdseks juba 500 milkut kokku.Igatahes pidavat finantsiline fair play olema pikaajaline eesmärk.Viisaastaku plaan on igatahes sellega paika pandud.Või no mitme viisaastaku.Seda kõike muidugi juhul kui vastav määrus vastu võetakse.
Pikemalt ja laiemalt pajatab guardian
ahjaa peaaegu unustasin : Wayne Bridge has made 49 crosses in the league since the start of last season, but not one has reached a team-mate"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustSheikh Mansour süstis 80 milkut kluppi.Nüüdseks juba 500 milkut kokku.Igatahes pidavat finantsiline fair play olema pikaajaline eesmärk.Viisaastaku plaan on igatahes sellega paika pandud.Või no mitme viisaastaku.Seda kõike muidugi juhul kui vastav määrus vastu võetakse.
Pikemalt ja laiemalt pajatab guardianthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar