Pole päris õige. Ühel korral oli 9-0-0.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas StokKui Cahill võib veel mõnele ebasümpaatne tunduda, siis millega ülejäänud Everton ja Moyes (tema on see gollum?) sellise au ära teeninud on?
Evertoni toetajad on viimased aastad lihtsalt jube kibestunud olnud ja mitte et ma neid iga päev näeks aga suur enamus kellega olen kokku puutunud käivad närvidele. Selline "Me oleme ainuke aus lihtrahva klubi ja ainult meil on olemas toeline meeskonnavaim ja me oleme koige lojaalsemad jne jne jne" Samal ajal tehakse protestimarsse omaniku vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMoyes on üks roveda loustaga inisev viskinina tallalakkuja, kes loodab tulevikus Old Traffordile saada ning muidu värdjas.
Evertoni toetajad on viimased aastad lihtsalt jube kibestunud olnud ja mitte et ma neid iga päev näeks aga suur enamus kellega olen kokku puutunud käivad närvidele. Selline "Me oleme ainuke aus lihtrahva klubi ja ainult meil on olemas toeline meeskonnavaim ja me oleme koige lojaalsemad jne jne jne" Samal ajal tehakse protestimarsse omaniku vastu.
Kommentaar
-
Aug 13 FT VfL Wolfsburg 0-1 Bayern Munich
Aug 17 FT Bayern Munich 2-0 FC Zürich
Aug 20 FT Bayern Munich 5-0 Hamburg SV
Aug 23 FT FC Zürich 0-1 Bayern Munich
Aug 27 FT Kaiserslautern 0-3 Bayern Munich
Sep 10 FT Bayern Munich 7-0 SC Freiburg
Sep 14 FT Villarreal 0-2 Bayern Munich
Sep 18 FT Schalke 04 0-2 Bayern Munich
Sep 24 FT Bayern Munich 3-0 Bayer Leverkusen
Väravaid löödud: 25
Sisse lastud: 0
Lahe vägistamine tuleb siis ilmselt. Kuradi sitt seis kui peale kahte mängu on 1 punkt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustNiu niu, sakslane on suurem ja tugevamAlgselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustLahe vägistamine tuleb siis ilmselt. Kuradi sitt seis kui peale kahte mängu on 1 punkt.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTundub, et oleks vaja paar 20-30-miljonilist mängijat juurde osta, sest sellist meeste hulk on klubis juba kriitiline.
Keskkaitsjale, kes päriselt 20-30 milli väärt oleks ära ei ütleks tegelikult. Ainult et palju selliseid on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMoyes on üks roveda loustaga inisev viskinina tallalakkuja, kes loodab tulevikus Old Traffordile saada ning muidu värdjas.
Jesus christ, grow up."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustProtestimarsid on üsnagi õigustatud kuna klubi on lubatud juba mitu aastat maha müüa, aga seda pole tehtud mille tagajärjel pole Everton päris mitu hooaega mitte ühtegi mängijat saanud osta. Peamiselt tulevad uued mängijad sisse laenulepingutega. Muus osas mina täitsa nõustuksin. Fännide jaoks on ainukesed tähtsad mängud 'pooliga, kui nad saavad natuke rohkem tähelepanu kui tavaliselt. Eriti tüütu on Evertoni fännide pidev halamine kuidas Everton oleks tõeline suurklubi kui polnuks Heyseli katastroofi ja Liverpooli. If it weren't for the redshite... Ega Everton asjata 'the bitters' pole.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustKonkreetne suhtumine - püss põõsasse ja punuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustLahe vägistamine tuleb siis ilmselt. Kuradi sitt seis kui peale kahte mängu on 1 punkt.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustKui see pole juba eos halamine, ettenutmine ja allaandmine, siis palun, oh palun ütle - kui palju puudu on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar