Õnnetu mängija on parem kui õnnelik mängija ning mängijad on kõiges süüdi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustBalotelli saab nüüd kõvasti rohkem mänguaega ja tegelikult näitas eelmine liigamäng ka oma taset. Kes teab, mis Münchenis oleks võinud juhtuda kui oleks pingilt ründaja saanud sisse tuua. Tevez ju ainuisikuliselt sittus kogu Mancini taktikalise plaani mängu päästmiseks ära, et kui süüdistada millegis , siis selles , et võttis vale mehe Saksamaale kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustBalotelli saab nüüd kõvasti rohkem mänguaega ja tegelikult näitas eelmine liigamäng ka oma taset.
Nalja hakkab saama, kui see mees põhiründajaks nüüd edutatakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustokei minu paha, siis vist rohkem ründajaid polegi neil nimekirjas peale Dzeko, Aguero ja Teveze. naljakas.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustOotan põnevusega mil üks neist snapib ja teisele rusikaga näkku sõidab. Mitte, et ma vägivaldne oleks, aga verd tahaks näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustOotan põnevusega mil üks neist snapib ja teisele rusikaga näkku sõidab. Mitte, et ma vägivaldne oleks, aga verd tahaks näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustokei minu paha, siis vist rohkem ründajaid polegi neil nimekirjas peale Dzeko, Aguero ja Teveze. naljakas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andyboy Vaata postitustCity võiks Teveze ja Balo asemel Santa Cruzi ja Adebayori laenult tagasi kutsuda.Mehed on küll grammivõrra madalama tasemega , aga vähemalt ei tujutse nagu teismelised tüdrukud.Adekas tundub olevat päris heas hoos Tottenhami eest mängides
Ning Santa Cruz on tont kes mängib nüüd oma õigel tasemel Betises.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Andyboy Vaata postitustCity võiks Teveze ja Balo asemel Santa Cruzi ja Adebayori laenult tagasi kutsuda.Mehed on küll grammivõrra madalama tasemega , aga vähemalt ei tujutse nagu teismelised tüdrukud.Adekas tundub olevat päris heas hoos Tottenhami eest mängidesInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kumbki siis valetab.. kas Mancini, et rääkida, et oh tänu Tevezele me saimegi tappa kuna ta oli meie päästeingel aga keeldus mängimast.. või siis Tevez lihtsalt mõistis natuke hilja, et sellisel teol on suured tagajärjed. Anyway Tevez väidab, et ta ei keeldunud mängimast.
"In Munich on Tuesday I had warmed up and was ready to play."
"This is not the right time to get into specific details as to why this did not happen. But I wish to state that I never refused to play."
"There was some confusion on the bench and I believe my position may have been misunderstood."
"Going forward I am ready to play when required and to fulfil my obligations."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAhem?
Ning Santa Cruz on tont kes mängib nüüd oma õigel tasemel Betises.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar