Wauw, Mad pingil siis seekord
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Väga põnev mäng oli. Pole küll kummagi tiimi fänn, aga kui poolte valimiseks läks, siis juba City.
Aga seda tuleb öelda, et kuradi hea mäng oli täna teie väravavahilt. Põhiliselt tänu temale saitegi viigi.
Balole meeldivad erinevad soengud ja punased kaardid. Kuigi minu arust oli punane liiga karm-oli ju teada, et tal kollane juba enne saadud..
(Vale teema, aga Suarez on üks megagigahüper ebasümpaatsuse tipp..)"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
why always him?
miks Mancini eelistab Agüerot Dzekole?
ja hoopis Agüero on igas mängus välja vahetatud, kus on alustanud
Suarez on üks megagigahüper ebasümpaatsuse tippGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas MESSI. Vaata postitustKuigi minu arust oli punane liiga karm-oli ju teada, et tal kollane juba enne saadud..
Algselt postitas MESSI. Vaata postitust(Vale teema, aga Suarez on üks megagigahüper ebasümpaatsuse tipp..)
Kommentaar
-
Chemic, mida sa siis sooviksid? Et hakkaksin lampi rääkima Hispaanias mängivast Barcast, kellel praegusel hetkel ei olnud mingit seost tänase 'pooli-City mänguga? Barca tervet akadeemiat ei pea hakkama mõne ahvi pärast sõimama. Sama kui hakkaksin Liverpooli igat meest üksipulgi sõimama, kuigi ainult 1 ebasümpaatne kuju pallib seal. Saage üle."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Taaskord kaotasime 2 punkti tänu rikošetist tulnud värale. Fulhami värav oli üsna sarnane, kuid siis läks pall väravasse Kompanyst. Oli küll hea võimalus täna 2 punkti võrra edu kasvatada, kuid mängupildi järgi võib ka viigiga rahule jääda. Natuke ehk jääb kripeldama see Silva olukord. Mis aga häirib mind, on see, et Mancini ei oska õigel ajal õigeid vahetusi teha. Nagu ka mängus Napoliga, kus 2.poolaeg oli üsna ilmetu otsustas Mancini alles 80. minutil, et võiks vahetuse teha. Ka täna jäi 2.poolajal teravusest puudu ning minu arvates oleks võinud Johnsoni sisse tuua Milneri asemele. Peab tänama ka Harti, kes taaskord näitas klassi. Balotellist natuke kahju, mees tuli vahetusest sisse ning rabas tööd väljaku mõlemal poolelel, kuid sai minu arvates natuke kergelt selle teise kollase.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustTaaskord kaotasime 2 punkti
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKaotasite kaks või võitsite ühe?Algselt postitas zelee Vaata postitustHart on ikka ülemõistuse hea. Hea mäng neutraalsele vaatajale.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas umbadapoppMida keemik valesti siis ütles ? Ma arvan, et nii tema, kui ka paljud teised sooviksid, et Barca fännid oleks viimased, kes daivimise kohta kriitikat jagama tulevad. Või siis minu jaoks oli lihtsalt väga irooniline näha Barca avatariga foorumikasutajat rääkimas sellest, et Suarez vingub, viriseb ning loobib end maha jne. City on mu jaoks küll rõveda rahamaitsega klubi, aga vähemalt nad võidavad ja kaotavad enamasti ilma divemiseta ning me ei näe kogu meeskonda kohtuniku ümber vastasele kaarte nõudmas.
Teemast mööda küll, aga üsna imelik on kuulata, kui Suarezt kritiseerib mees, kelle lemmiktiimis mängivad sellised tegelased nagu Busquets,Macherano,Pedro, Alves ja Iniesta.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust+1
Teemast mööda küll, aga üsna imelik on kuulata, kui Suarezt kritiseerib mees, kelle lemmiktiimis mängivad sellised tegelased nagu Busquets,Macherano,Pedro, Alves ja Iniesta.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar