Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas jamesblake Vaata postitustOlgu vanajumal täna citizen, panin just täitsa arvestatava hulga krabisevat sellele, et City saab edasi. Imestan siiani, et julgust oli, sest üldjuhul olen ma bettimises totaalne tuss.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustVillareali peatreener rääkis ühes intervjuus, et kavatseb anda tänases mängus põhimeestele puhkust. Lisaks sellele on nad ka vigastustega hädas. Midagi peab ikka väga valesti minema täna kui Napoli ei võida.
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas jamesblake Vaata postitustOlgu vanajumal täna citizen, panin just täitsa arvestatava hulga krabisevat sellele, et City saab edasi. Imestan siiani, et julgust oli, sest üldjuhul olen ma bettimises totaalne tuss.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
tõestus veelkord: raha ei mängi
teine tõestus: premier league on s*tt
kolmas tõestus : premieris on ainult ülemakstud ahvid
neljas fakt: manchesteris läheb siniste ja punaste joobes halamiseks ja paaritumiseks ja vennastumiSEKSFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustNasri ja Clichy on omatud
läksid arsenalist citysse tegusi tegema
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar