Algselt postitas blue moon
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustsilva
Kommentaar
-
Tahaks tõesti teada, mitu korda Mancini enne Savici ostmist oli teda mängimas näinud. See vend on täiesti kohutav. Loodan, et saame temast järgneva kahe üleminekuakna jooksul lahti ning Boyata saab tema koha endale. Kahju on Onuohast, kes küll on väga harva saanud võimaluse mängida viimasel ajal, kuid on alati oma võimaluse väga hästi ära kasutanud. Kompanyst, Yayast ja Silvast tuntakse ilmselgelt puudust. Kiitust väärivad 1. poolaja eest ainult Hart, Richards ja Johnson.
Kommentaar
-
teada-tuntud tõde on see, et kõik sõltub vaatenurgastsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustteada-tuntud tõde on see, et kõik sõltub vaatenurgast
Kommentaar
-
...hmm, FA ja analüüs ühes lauses on küll midagi uut
e: kui Savic vea tegi, siis Richardsi olek, ilme on piltide peal küll priceless.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See on täpselt sama nagu Milijas vs Arsenal = punane ning ohtlikuma tackle'i eest Lampard vs Wolves = kollane. Kompany vs United = punane ning ohtlikuma asja eest Johnson vs City = mitte midagi?
Kohtunikud poputavad inglise koondislasi, alateadlikult kasvõi? Või on nad lihtsalt nii kohutavad? Täna Kaboul vs Drenthe andmata penalti ka Atkinsonil.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustNo FA peaks nagu otsuseid erapooletult ja peale seda kui on olukordi analüüsinud igast nurgast...The Reward is Cheese.
Kommentaar
-
selle va asjaga, et GJ tackle hullem oli kui KV, ma hetkel küll nõus ei saa olla juba sel lihtsal põhjusel, et Nanil olid mõlemad jalad ohus, Lescottil üks. Isegi võib suhteliselt adekvaatselt järeldada, et millepärast punast ei antud, kuid seda teed ei tahaks minna - pigem tahaks õppinud vilemeeste arvamusi kuulda, lugeda. Kui kellegil õnnestub midagi kusagilt välja koukida, siis ootan huviga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustselle va asjaga, et GJ tackle hullem oli kui KV, ma hetkel küll nõus ei saa olla juba sel lihtsal põhjusel, et Nanil olid mõlemad jalad ohus, Lescottil üks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar